Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של כ-90K [לשני נוסעים]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי היום i10 שנת 2014. סך הכל הרכב חסכוני מאוד, אבל חסר בו עניין של חווית הנהיגה.

דרישות מהרכב:

רכב אוט'

הרכב משמש להסעה של עד 2 נוסעים.

מחפש רכב בטיחותי, אמין, חסכוני עם תחזוקה לא יקרה. אני חייב רדיו בנסיעה ולכן חשוב לי שהרכב יבודד את הרעש של הנסיעה ככל הניתן (אם זה אומר עלות יקרה יותר באופן משמעותי, יכול להיות שאשקול לוותר על הצורך הנ"ל), אין לי שמיעה הכי מוזיקלית אז עניין הבאסים וכו' לא באמת קריטית לי.

בקרת שיוט (פי'צר שאין ביונדאי) יכולה לשדרג את הרכב,

אשמח להצעה של דגם עם בקרת שיוט ואחד בלי

תודה

פורסם

הייתי מוסיף עוד טיפה בשביל פיגו 208,רכב חזק,נוח.

או שב 83 יש לך את האיביזה,גם כן זריז,יש בקרת שיוט,נוחות טובה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנפח מנוע של הפג'ו/איביזה הוא גם 1.2, האם העובדה שיש לו מנוע טורבו תתן תחושה בנהיגה עצמה של נפח מנוע גדול יותר? איך הוא מרגיש בכביש בינעירוני

פורסם

באיביזה המנוע בנפח 1.0.

אתה תהיה מאוד זריז בבין עירוני.

בוא נגיד הדבר האחרון שיחסר לך זה כוח.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הנפח מנוע של הפג'ו/איביזה הוא גם 1.2, האם העובדה שיש לו מנוע טורבו תתן תחושה בנהיגה עצמה של נפח מנוע גדול יותר? איך הוא מרגיש בכביש בינעירוני

נסיעת מבחן קצרה תגלה לך הכל. ובכדי לדמות בינעירוני ואתה במרכז, סיבוב ביום ו' באיילון בשעה סבירה יעזור להבין. או כמו שכתב קודמי חובב האיביזות ( DSG שתי שנות אחריות בלבד והשילוב ביניהם לא שווים עבורי גם ג'קוזי בבאגאז' ), כח לא חסר למנועים הללו.

פורסם
נסיעת מבחן קצרה תגלה לך הכל. ובכדי לדמות בינעירוני ואתה במרכז, סיבוב ביום ו' באיילון בשעה סבירה יעזור להבין. או כמו שכתב קודמי חובב האיביזות ( DSG שתי שנות אחריות בלבד והשילוב ביניהם לא שווים עבורי גם ג'קוזי בבאגאז' ), כח לא חסר למנועים הללו.

נסיעת מבחן לא בהכרח נותנת קנה מידה, הם לוקחים אותך במסלול הקבוע שלהם, לא תוכל לחוות את הכבישים בהם אתה רגיל לנסוע או לחוות נסיעה בינעירונית לאורך זמן

פורסם

sasiz אני לא יודע איפה אתה עשית נסיעות מבחן, אבל ביונדאי, רנו, ניסאן ופיאט נתנו לעשות איפה שאני רוצה.

מי שיצא הכי מסכן מזה זו נציגת שירות ביונדאי שליוותה אותי לנסיעת מבחן של איזה 30 ק"מ בחנוכה ביום שישי. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
נסיעת מבחן לא בהכרח נותנת קנה מידה, הם לוקחים אותך במסלול הקבוע שלהם, לא תוכל לחוות את הכבישים בהם אתה רגיל לנסוע או לחוות נסיעה בינעירונית לאורך זמן

להבין אם האוטו "סוחב" או שהוא סתם עגלה, לא צריך יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
sasiz אני לא יודע איפה אתה עשית נסיעות מבחן, אבל ביונדאי, רנו, ניסאן ופיאט נתנו לעשות איפה שאני רוצה.

מי שיצא הכי מסכן מזה זו נציגת שירות ביונדאי שליוותה אותי לנסיעת מבחן של איזה 30 ק"מ בחנוכה ביום שישי. :lol:

עשיתי שני מבחנים, קיה והיונדאי. האיש שירות הוא זה שאמר לי איפה לפנות ואיך לנסוע

פורסם

חחמח שייצא מסכן זה מי שירכוש את רכב הדגמה הנ''ל :-D

פורסם
חחמח שייצא מסכן זה מי שירכוש את רכב הדגמה הנ''ל :-D

למה?

א. זה היה רכב של SIXT

ב. לא התפרעתי איתו, הגעתי איתו ל100-110 קמ"ש לכל היותר

ג. נסעתי איתו כולה 30-40 ק"מ

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...