Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

כמה זמן רב שיש לי ריח לא נעים ברכב.

זאת אומרת לא מסיבה מסויימת, אלא ככה הרכב עצמו בפנים.

איח של הפלסטיקה\ריפודים\גג, בקיצור זה הריח הרגיל ברכב.

אני מעוניינת שיהיה ריח טוב באוטו, הריחנים מספיקים כמה ימים, ואני לא יודעת מה לעשות.

ברכבים אחרים אני שמה לב לריח טוב ונעים, גם ללא מבשמים, ברכבי יוקרה גם, כנראה מאיכות הפנים.

אשמח לרעיון ליצור ריח טוב ברכב.

פורסם

יש לך פחיות של קליפורניה שדי נפוצות. הריחות הדומיננטים הם עשן נמוג שזה מעלים ריחות ודובדובן שהוא חזק מאוד (לטעמי מידי)

המחיר של פחית באזור ה20 ש"ח.

פורסם (נערך)

יש מוצר שנקרא רימון חיטוי של חברת מגוויארס

משאירים את הרכב דלוק עם מזגן על קירור מרבי דולק בעוצמה מריבית, ויוצאים מהרכב

אני לא ניסיתי אותו אבל יש עליו ביקורות טובות

תחפשי אותו בחנויות כמו אוטודיפו או אוטוסטור או חנויות חלקי חילוף שמשווקים מגוויארס

http://www.autostore.co.il/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%97%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9-Meguiars.html

הנה דוגמא עדיף לשים אותו למטה על שטיח הרכב במושב הימני ליד הפילטרים ולאו דווקא באמצע

כמובן אל תשכחי לספר לנו אם עזר 8)

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם (נערך)

אצלי יש ריח נורא ברכב אחד,קניתי ספריי מנטרל ריחות ופשוט ריססתי וניגבתי מבפנים.

את הגג,ריפודים,על שטיחי הרכב ומתחתם...בנתיים הריח חזק מידיי ,אבל מחכה כמה ימים

שיצא קצת ממנו (חריף מדי עכשיו ולא נעים).

עריכה קלה...

לפני ניסיתי רימון ריח של סונקס ,אבל רק ריח המזגן השתפר מקצה לקצה (היה קצת ריח

של טחב) וגם הוחלף מסנן מזגן...אבל ריח הרכב נשאר כמו שהוא אז השתמשתי בספריי

מנטרל הריחות,העדכן בהמשך ואחכה עוד שבוע לדיווח.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

ריח טוב ברכב זה ראשית כל ניקיון יסודי כולל ריפודים/גג/פלסטיקים/שטיחים וכד'

רק לאחר מכן תרגישי נעים ברכב. מוצרי ריח זה רק תוספת לרכב שמריח גם ככה נעים מחומרי ניקיון.

בהצלחה.

פורסם

קיים מכשיר לנטרול ריחות בתא נוסעים של רכבים, כגון:עישון, קיא, גופות, עובש, אבק וכו״. פועל על טכנולוגיה אוזן (O3 חמצן לקוונטי שלוש)זמן עבודה-ניקוי עד שעה ומשאיר ריח של אוזון

A single device for neutralizing Rhot country 's passenger compartment of vehicles , such as smoking , vomit , corpses , mold , dust ...

מתאים לרכב/בית/עסק/בית חולים/מעבדה וכל מקום אשר אי אפשר לנטרל ריח מכל סוג שהוא לאוויר נקי ובריא לנשימה,לנו קיים מכשיר הזה,תודה יעקב אלטר 0544257236

13654282_10209863837656367_8196447204483618049_n.jpgbiozone 2 technikal.jpgbiazone 2.jpg

פורסם

ADAMM

שרשור ניפתח לא על ביצוע דיטיילינג כלשהו,תיקרא היטב

כל אחד נותן דעתו וידיעתו להוצאת ריח ולא על דיטיילינג.

וזה המכשיר המתקדם נכון להיום בעולם BIOZONE II

במיוחד למטרות אלו ולא רק בענף הרכב,לידיעתך.

יעקב אלטר

פורסם
ADAMM

שרשור ניפתח לא על ביצוע דיטיילינג כלשהו,תיקרא היטב

כל אחד נותן דעתו וידיעתו להוצאת ריח ולא על דיטיילינג.

וזה המכשיר המתקדם נכון להיום בעולם BIOZONE II

במיוחד למטרות אלו ולא רק בענף הרכב,לידיעתך.

יעקב אלטר

המכשיר שמייצר אוזון לע קצת מסוכן לבני אדם?

ריח של אוזון הוא לא הכי נעים להרחה. יש לי בעבודה מכשיר שעושה פעול כל שהיא ומייצר אוזון כתוצאה מכך. הגז שנפלט יוצא מהמבנה דרך ארובה גבוהה כך שלא יזיק לבני אדם.

פורסם

האוזון מחסל כל אורגוניזם חי ברכב וככה למעשה מנטרל את הריחות הרעים,ניתן גם לעשות שטיפת ריפודים עם מכונה לשטיפת בדים,זה גם יחסל את הריחות וגם יחדש את הריפודים,אני הייתי בוחר בדרך הזאת.

• תוכן חדש...