Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן למצוא עבודה חדשה ולצערי יכולת השיווק העצמי שלי לא מספיק מלוטשת.

מחפש מישהו\ משהו *טוב* לעזרה בכתיבת הקורות חיים. אול ג'ובס פחות בא לי כי הם מציקים לי יותר מידי ברמה מחשידה (אולי שאני לא אנסה לבדוק אפילו מתחרים כי הם מעפנים?)

רצוי לא במחיר גבוה מידי (500+- ש"ח נראה לי סביר)

תודה לעוזרים!

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

500 ש"ח לדבר כזה?

יש לך כסף מיותר?

חיפוש קטן בגוגל ייתן לך עקרונות ודוגמאות, שום דבר מיוחד ששווה לשלם כסף עבורו.

בהצלחה רבה.

סלע

פורסם

ממליץ לך בחום להכין לבד. חשוב לראות דוגמאות ועיצובים אבל אל תיתן לאף אחד אחר לכתוב. זה צריך להיות במילים שלך, בסגנון שלך וככל שתתעמק בכתיבה גם תוכל לעמוד מאחורי המילים שלך בזמן הראיון.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם (נערך)

אתה אומר את זה בתור איש כוח אדם?

כי אנשי כוח אדם שעוסקים בגיוס אומרים שכתיבה מקצועית מגדילה משמעותית את הסיכוי למצוא משרה טובה

ובלי קשר, היום הסינון הראשוני ממוחשב בכלל- אתה יודע איזה מילות מפתח הם מחפשים?

לא.

אנשי כוח אדם שמתעסקים בגיוס באופן מקצועי יודעים ובשינוי של משפט יכולים להפוך את הקורות חיים לעוד אחד בערימה למתמודד מוביל

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם

~

אספר לך בסוד שגם הם לא יודעים. תחום משאבי האנוש בישראל פרוץ, חובבני וחסר כללים ברורים אפילו למי שעובד בו שנים.

באינטרנט החופשי יש מספיק כלים, תבניות ודוגמאות לקו"ח מוצלחים. אם אתה מתעקש להיות האסקימוסי שמשלם על קרח ממותג - תפאדל, אך הסבירות ששירות 'מקצועי' יעזור לך במציאת עבודה אינה גבוהה.

פורסם

אני אמרתי את דעתי מניסיוני בחיפושי עבודה. אפשר לקבל ואפשר לא.

אם כבר הזכרת אנשי כ"א, לדעתי זה תחום של שרלטנים שהקימו מפלצת שמזינה את עצמה. מכאן גם ההמלצה על כותבים מקצועיים הם בעצם "אחים" לאנשי כ"א.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

יכול להיות. זה לא אומר שלא צריך לשחק את המשחק. היום בבוקר התקשרה אלי מישהי מאיזה מקום והציע לי משכורת של מהנדס מתחיל כי יש לי ניסיון "רק בצבא"... זה שעשיתי עבודה הרבה יותר מקצועית מרוב המקבילים אלי בתעשיה לא עניין אותה (אחרי 4-5 שנים בתפקיד לא התביישתי להתווכח מקצועית עם אנשים עם 20 שנה נסיון בתעשייה. כמעט תמיד צדקתי)

פורסם

לא יודע מה היה התחום שלך בצבא, אבל תבין, כשאתה מחפש עבודה, גם המתמודדים תמיד צדקו. אל תצפה שזה שאתה אומר את זה יקדם אותך בצורה כלשהי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני מהנדס.

לא מזכיר את הצבא בשביל שיקדם. אני מדבר על זה בתור ניסיון לגיטימי בעבודה.

פורסם

מי שינסה לגמד, יוכל תמיד להגיד "יש לך נסיון רק מהצבא" או "רק סיימת את התואר" או "אתה בחור צעיר".

מי שינסה למנף, יוכל תמיד להגיד "יש לך נסיון מגוף גדול כמו צה"ל" או "אתה בחור צעיר".

קיצר, היא רצתה להציע לך משכורת נמוכה, אז מצאה במה לתלות טענותיה.

אני גם סמי-עתודאי, ושלל השורות שקיבלתי בגיל 23 לדרישות השכר שלי הכילו הרבה וריאציות לשורה "אנחנו קמצנים, אבל תשקול אותנו כי X".

משכנתא זה קל

פורסם

אני בזמנו גם כן קיבלתי פרצופים עקומים כאשר ציינתי את הצבא כנסיון.

מהר מאוד החלפתי את שורת הצבא ב"חברה בטחונית", זה עזר לעבור סינון ראשוני (לא זרקו את קורות החיים לפח אחרי חצי מבט) בכמה מקומות.

יום טוב גם לך

פורסם

האמת רעיון טוב.

למרות שבתחום שלי דווקא היחידה די מוכרת.

בראיון מקצועי (או כ"א של יותר מ2 דקות בטלפון) אני גורם לאנשים לרייר עלי, הבעיה שהרבה פעמים לא עובר את הטלפון

אגב טלפון [OT]- לפני שבועיים בערך קיבלתי טלפון מאיזה חברה שמגייסת לאפלייד מטריאלס

היא: "שלום, אני ככה וכהה מחברת בלה בלה ואנחנו מגייסים לאפלייד, איך נשמע לך?"

אני: "אפלייד מטריאלס?"

ה: "כן, מעוניין?"

א: ... "לאיזה תפקיד, מה בדיוק אתם מחפשים?"

ה. "תפקיד תפקיד תפקיד, איך זה נשמע לך?"

א: "אני מהנדס ככה וכהה, התפקידים האלה בכלל מתאימים לי?"

ה: "אנחנו מחפשים מהנדס אלקטרוניקה, מכטרוניקה, חשמל ... מה אתה אומר?"

א: "ש... זה נשמע לא קשור אלי בכלל. יש דברים אחרים?"

ה: "אא... בינתיים לא"

א: ?!?!?!?!?

• תוכן חדש...