Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו אין משהו חריג מעבר לכיוון פרונט ובדיקת הנקישות,אבל ברכב 2013 שכבר רשום שהוחלפו חלקי מרכב נשמע פחות אטרקטיבי,כמו כן יש מעיכות בגג אם כי ניתן לנתן אותם בשיטת PDR ללא פחחות.

באיזה מחיר הרכב מוצע לעומת המחירון?

אם לא משהו אטרקטיבי הייתי עובר הלאה,אתה קונה רכב יחסית חדש והייתי מצפה ללא שום תאונות בטח במחיר שדומה למה שמוכרים ביד 2 או קרוב למחירון,אם זה היה רכב 2008 זה משהו אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תיקון תאונה בחזית לא נשמע טוב לרכב משנתון כזה, הערת המנוע זה כנראה שטויות (לכסתוח עצמי של המכון).

כמה ק"מ הרכב עבר ? יד ? הבעלים הנוכחיים ,פרטי או סוחר ? אלו נתונים שיעזרו לייעץ טוב יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

באיזה מחיר היא מוצעת?

Sent from my A0001 using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלת תם, לסוזוקי crossover יש גיר רציף.

האם עדיין יכולות להיות נקישות? או שמא מדובר בהילוכים המוגדרים מראש?

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

פורסם

אין לי מושג...

אוטו בן 3 עם 54k....

נראית לי בדיקה בעייתית...

הבעייה זה שאני שילמתי את הבדיקה

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

המחיר יחסית למה שמוכרים ביד 2 נמוך יותר,לכן תבקש דוח שמאי על מנת להבין בדיוק מה הוחלף.

סך הכול זאת החלטה שלך לחסוך כמה אלפים ולקנות רכב אחרי מכה/תאונה או לשלם יותר וכניראה לקנות רכב ללא תאונה,אני מאמין לא סתם המוכר מוכר יחסית נמוך יותר רכב חדש שהוחלפו בו דברים לא נשמע אטרקטיבי.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

הפח זה לא נורא.... החליפו מכסה לא בגלל תאונה בגלל ברד...

אבל בסופו של דבר אי אפשר להאמין למכוני הבדיקה...

מנוע -. לא תקין

שלדה - לא תקין

גיר - לא תקין.

כולם מבינים מה זה נקישות? ???

והאם אני יוציא רכב חדש מהחברה עם 0 k הוא גם ייצא לא תקין?

איך קוראים את הבדיקה הזו....

ומה זה משנה כמה כסף המוכר רוצה?

האוטו לא תקין! !!!

פורסם
הבדיקה למעט פגיעות פח לא אומרת הרבה. קח את האוטו למוסך שמבין. נקישות בגיר רציף ? משהו לא מסתדר.

וזה עוד ממכון שקיבלתי המלצה כאן

פורסם (נערך)

דיברת עם הבודק ? מה הוא אמר ? אם אקח פה סיכון מחושב בלי לראות את האוטו הייתי מהמר שלמעט פגיעות ברד וקצת שריטות ,האוטו במצב מצויין. אבל תן לבעל מקצוע שיגיד לך. עדיפות למוסך מתמחה סוזוקי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

שאלת את המוכר למה הוא מוכר? האם המוכר אמין?

אם המוכר אמין שווה לקחת את הרכב למוסך שמתמחה בסוזוקי להתייעצות. אם המוסך נותן אור ירוק - תנסה להוריד עוד במחיר.

פורסם
שאלת את המוכר למה הוא מוכר? האם המוכר אמין?

אם המוכר אמין שווה לקחת את הרכב למוסך שמתמחה בסוזוקי להתייעצות. אם המוסך נותן אור ירוק - תנסה להוריד עוד במחיר.

מוכר אמין.

אבל אני שם איזה 80 k על רכב...

רוצה להיות שקט...

יש לי סבלנות....

ובכלל אני במחשבה שנייה על הרכב הזה....

הסיבה למלכתחילה להחליף הייתה משפחה גודלת.

עכשיו שראיתי...

הוא לא כזה גדול.

• תוכן חדש...