Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרתי לו שלדעתי הם מנסים לגרום לו להתפטר. הוא דווקא מרוצה מהאוטו

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוא משלם את המס על השווי שימוש?(הרכב מוכר כרכב צמוד?) - אם כן האם מכסים לו את המיסים על השווי שימוש?(מוסיפים לו לשכר נטו תוספת שסוגרת אותם?).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למיטב הבנתי, הם הוסיפו לו למשכורת את שווי השימוש כך שהוא מתקזז

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

חבר קרוב עשו לו דבר דומה - הוסיפו לו לשכר את העלות של המס על השווי שימוש כדי שיצא שהוא לא משלם על הרכב חברה שקל,

במקרה שלו הוא קיבל אבל קיה סייד סטיישן בת חודשיים.

בכל מקרה כל עוד הוא לא משלם על הרכב לא חושב שצריך להיות אכפת לו - עלויות אחזקה לא מעניינות אותו והרכב סך הכל נוסע ומבחינתו בחינם.

פורסם

אז מי שיש לו רכב מהצי שלהם יכול להשאר איתו עד שיחליטו למכור אותו?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אני מאמין שלכמות הנסועה החודשית יש השפעה.

יתכן שחברות הליסינג לא ששות ללקוחות שעושים 6500-7000 ק"מ בחודש

W. Churchill

פורסם

לחברת הליסינג לא אכפת קילומטרז כלפי מטה אלא רק כלפי מעלה(גבוהה מידיי) לליסינג תפעולי לחברות גדולות לא תמיד מחייבים לפי קילומטרז(להבנתי).

לחברה שאתה עובד בה לא משתלם לשלם כ"כ הרבה על רכב ליסינג שיעשה כ"כ מעט ולכן ייתכן ומשלם לה לתת לך רכב שקיים בציי או אפילו רכב בבעלותה בגלל קילומטרז נמוך ולתת את הרכבי ליסינג החדשים לנהגים שעושים הרבה קילומטרז כדי לכסות את ההוצאה מול חברת הליסינג.

פורסם (נערך)
6500-7000 ק"מ בחודש

בחודש, לא בשנה.

לא מדובר עלי אלא בחבר שעובד שם.

אני מציג את הפרטים שאני יודע. בהחלט יתכן שישנם שיקולים נוספים שאני לא ער לגביהם

עריכה אחרונה על ידי YNV

W. Churchill

פורסם

ראיתי לא מעט רכבי ליסינג שעשו 30 אלף קילומטר ב3-4 חודשים.

לחבר יש יונדאי I35 בת פחות משנתיים עם 125 אלף קילומטר כרכב ליסינג ואם תיכנס לאתרי האאוטלט שלהן תמצא רכבים כאלו נמצאים בערמות.

פורסם
עד היום אני רואה אוריסים סטיישן של פרי עם מדבקות אלביט אגב מאיפה הידיעה שפרי כבר לא איתם?

כי לאבא שלי שעובד באלביט יש אוריס סטיישן של פרי... כבר עכשיו נתנה לו ההזדמנות לסיים עסקה לפני ה3 שנים אך בגלל קנס הוא מדעיף לחכות שיגמר ה3 שנים(עוד כחצי שנה).

פורסם

שרשור מרתק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהחלט שרשור מרתק מאוד לא סתם פתחתי אותו במיוחד שחברת אלביט ידועה לשמצה בעובדים שלה אשר מקבלים רכב צמוד ומשתוללים יעידו על כך מלא אשכולות בפורום רק תריץ חיפוש.. :)

הצחיקה אותי המדבקה עם הסימן V שהם שמים על מכסה תא המטען ’’באלביט נוהגים אחרת’’

פורסם

לפי הפנס כן ...

שלמה סיקסט תמיד לא :) ככה היינו אומרים בבילו

• תוכן חדש...