Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר ימים הוספתי נוזל קירור ושמתי לב לשקית ניילון מוזרה שעוטפת סוג של ספוג (מצורפת תמונה עם חץ אדום המבציע על המקום המדויק).

הרכב הוא סיאט איביזה FLOW TSI שנת 2014, מישהו נתקל במשהו דומה ?

IMG_20160821_171728.jpg

פורסם

זה כדי למנוע רעשים וקרקושים מהצינורות דלק, זה התחיל בתור סוג של recall באיביזות הראשונות.

לאחר שרבים התלוננו על הרעש הוסיפו את הספוג לרכבים שכבר עלו לכביש וכל הרכבים שיוצרו לאחר הrecall הותקן להם הספוג במפעל (באותה מתכונת).

גם אצלי באיביזה 2015 יש כזה

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
למה הוספת נוזל קירור ברכב 2014?

כי המים ירדו מתחת למינימום, הוספתי מי ברז רגילים (במוסך אמרו לי שאין צורך להוסיף G-13).

פורסם
כי המים ירדו מתחת למינימום, הוספתי מי ברז רגילים (במוסך אמרו לי שאין צורך להוסיף G-13).

אסור להוסיף מי ברז, אך ורק מים מזוקקים!!!

מי שאמר לך את זה לא מכיר את הוראות היצרן.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
אסור להוסיף מי ברז, אך ורק מים מזוקקים!!!

מי שאמר לך את זה לא מכיר את הוראות היצרן.

לזכורני גם מים מזוקקים אסור!

אך ורק נוזל קירור יעודי!

פורסם

אך ורק נוזל קירור יעודי!

אם נוזל הקירור שרכשת הינו G13 או G12++ מרוכז יש לדללו ביחס של 50/50 עם מים מוזקקים או מי ברז. נוזל הקירור של VAG ניתן לדלל גם עם מי-ברז למרות שהחל משנת 2012 יצא הנחייה של הייצרן לדלל את הנוזל רק עם מים מזוקקים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא הבנת. הכוונה שלי שמראש המים לא אמורים לאדת מתחת למינימום.

במוסך מורשה אמרו לי שזה יכול לקרות גם אם אין נזילה במערכת הקירור

אך ורק נוזל קירור יעודי!

אמרו לי להוסיף מי ברז במוסף מורשה

פורסם

מוסך מורשה זה לא אלוהים

קונים בקבוק G12++/G13 שעולה 50 שקל ומספיק כדי להוסיף כמה טיפות מדי פעם למשך כל חיי הרכב

איך זה לא ברור מאליו אני לא יודע

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם כבר מים אז רק מים מזוקקים, וגם זה עדיף שלא, אלא רק נוזל קירור, ורצוי איכותי. לא להאמין לכל דבר מה שאומרים במוסך, גם אם זה מוסך היבואן. אם רוצים לשמור על הרכב לשנים רבות - קוראים, לומדים מידע באינטרנט ומיישמים לבד, וכמה שפחות להקשיב למוסכים.

Sent from my LG V10 (H960) using Tapatalk

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

לאבא שלי גם איביזה TSI 2011, מהדגמים הראשונים שעלו על הכביש, גם קיבלה ספוגית כזאת. לאחר שאבא התלונן בזמנו..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
במוסך מורשה אמרו לי שזה יכול לקרות גם אם אין נזילה במערכת הקירור

מערכת הקירור היא מערכת סגורה. אין מצב תקין בו נוזל הקירור נעלם, לא לאט ולא מהר. הוא יכול לדלוף החוצה מחור או להתערבב לו עם שמן מנוע במקרה של פריצה.

• תוכן חדש...