Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסות למאזדה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי מאזדה 323 שנת 98 ודפקו לי את הטסות במאזדה מאיפה אני יכול להשיג את המקוריות וכמה זה עולה???

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אם כבר דפקו לך , אולי כדאי לטגן מהן שניצלים.

מן הסתם תוכל להשיג צלחות של מזדה בחברה או בכל מוסך מורשה. אני מאמין שהם גם יוכלו לתת לך הערכת מחיר עבור מוצר נדיר ויקר ערך זה.

אופציה נוספת - פנצ'ר מאעכרים , לעיתים יש להם צלחות משומשות ממקומות שונים ומשונים. כנ"ל פירוקיות.

לפרטים נוספים היעזר באופצית החיפוש שבפורום.

פורסם

למה בחרת לקרוא ליוזר שלך בפורום על שם הרכב ? הוא מייצג אותך ? אתה מזוהה עם מאזדה 323 ?

(נדמה לי שראיתי אותך נוסע בת"א אתמול).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...