Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

למדתי מהפורום הנהדר הזה שלא כדאי להסתמך אך ורק על דברי המוסכניק אלא לבדוק את הבלמים קודם ולבוא מוכן.

זה מה שעשיתי לאחרונה ועל הדרך גם עשיתי רוטציה בין הגלגלים (עבודה לא קלה חייב לציין).

עכשיו יש לי תמונות ואני די מתלבט ולא בטוח לגבי הממצאים.

זאת התמונה של הרפידה הקדמית:

_IMG_0145.jpg

לפי המדידות שלי נותרו כ-5 - 5.5 מ"מ. אגב על הרפידה השניה נותר יותר בשר.

עוד מעט (השבוע) אני מתייצב במוסך לבצע טיפול תקופתי. לא מן הנמנע שהמוסכניק יבוא אלי ויציע להחליף את הרפידות. האם לדעתכם אני צריך להסכים להחלפה, כלומר כן הגיע זמנם של הבלמים?

אם לא, כמה אני יכול למשוך עם הרפידות האלה. ברור שזה תלוי בדפוס הנהיגה ובמסלול הנסיעה, אבל בהנחה שהרפידות האלה עברו 33K ודפוס הנהיגה לא הולך להשתנות בעתיד הקרוב, האם הרפידות האלה יחזיקו מעמד עד הטיפול הבא (15K)?

אותה שאלה לגבי הרפידות האחוריות. נמדדו בערך 4 מ"מ. מדובר ברפידות מקוריות שגמעו 93K?

_IMG_0149.jpg_IMG_0151.jpg

תודה לעונים.

פורסם

כן, בדקתי את דיסקים גם כן.

הדיסקים הקדמיים עברו כמו הרפידות 33K ואין שם מדרגה בכלל.

האחוריים הם מקוריים ויש מדרגה של 1 מ"מ בערך.

פורסם (נערך)

אתה יכול לסחוב איתם עוד ובכיף!

תסתכל על מצבם אחת לכמה חודשים \ קמ, במידה ותיאלץ להחליף עשה זאת בלי קשר לטיפול הבא, אין שום קשר ישיר בין טיפול תקופתי והחלפת בלמים וכיו"ב.

עריכה אחרונה על ידי -Negative-

JL Audio

פורסם
כן, בדקתי את דיסקים גם כן.

הדיסקים הקדמיים עברו כמו הרפידות 33K ואין שם מדרגה בכלל.

האחוריים הם מקוריים ויש מדרגה של 1 מ"מ בערך.

דווקא בצלחות האחוריות יש מדרגה? אתה בטוח?

• תוכן חדש...