Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח נסיעות לחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פעם ראשונה אנחנו נוסעים עם הילדון שלנו לחו"ל, הילד בן שנה ו8 חודשיים.

עד עכשיו תמיד היינו עושים ביטוח חינמי דרך כרטיסי האשראי, האם כדי לעשות משהו יותר רציני הפעם?

תודה

ליאור

פורסם

בביטוח אני לא סומך על כרטיסי האשראי ועושה ופוליסה שאני יודע בדיוק מה היא כוללת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בביטוח של חברות האשראי יש מגבלה על יום אשפוז וניתוחים שזה הבעיה הכי גדולה בביטוחים האלו.

לדעתי אל תסמוך על זה, אלא תעשה ביטוח מלא בתשלום, לא באמת שווה לקחת סיכון בשביל 100-200 ש"ח.

כמו כן לילד שלך אתה בכל מקרה חייב לעשות ביטוח בתשלום מכיוון שהביטוח החינמי הוא רק למחזיק הכרטיס אשראי.

פורסם

אני ממליץ על פספורטכארד. זה מאוד נוח שהם משלמים במקום ולא צריך לשלם ולתבוע.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אפשר קצת להרחיב מזה

פספורטכארד?

הרעיון של פספורטכארד בגדול הוא שהם נותנים לך כרטיס אשראי שלהם. במידה ואתה זקוק לטיפול רפואי, אתה מתקשר למוקד שלהם והם טוענים את הכרטיס בסכום של הטיפול. ככה אתה משלם עם הכרטיס שלהם ולא צריך להתעסק בכל מה שקשור לתביעות של הביטוח.

כמובן שמדובר על ביטוח שברוב המקרים עולה יותר מביטוח רגיל.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כן פספורט קארד די יקר אבל מנסיון שלי ושל חברים ומשפחה זה די משתלם.

בן דוד שלי התאשפז בתאילנד ועוכב טיסה והם כיסו לו סכום של 5 ספרות בלי שהוא יוציא שקל מהכיס.

גם חבר שהיה איתי בתאילנד נפצע ופשוט הלכנו למרפאה וגיהצנו.

חבר שהמזוודה שלו התעכבה והם פשוט שלחו אותו לכספומט למשוך 100$ וכו'.

https://www.passportcard.co.il/

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

פספורט קארד היו היחידים שהסכימו לבטח מצב קיים בעת נסיעה לסקי - שהסיכוי שלו להתממש נמוך מאוד. האחרים לא היו מוכנים לשמוע מזה.

מאז אני נשאר נאמן להם - למרות שלא יצא לי לנצל את הביטוח אף פעם.

פורסם

גם אנחנו השתמשנו בשירותי פספורטקארד בנסיעה לארה''ב

קיץ שעבר,

לשמחתי לא היינו זקקים להשתמש בו אבל,

השרות היה אדיב ומקצועי....נסענו עם הבן בין טיפולים, בין היחידים

הסכימו לבטח אותו במחיר שפוי (יחסית).

הכרטיס חיכה לנו בנתב''ג וחסך לנו ריצות וכו'

משום מה תמיד הרגשתי ביטחון איתו.

בשנים קדמות השתמשתי בבטוח ישיר הם גם זולים ומפרט כיסוי מרשים,

לדעתי רק ללקוחות קיימים שלהם,אבל שווה לבדוק.

פורסם

בעבר ביטחתי ב"כלל" (דרך האתר של קופ"ח) - עד שלםני מספר שנים הייתי צריך לנסוע לחו"ל כ-4 חודשים אחרי פריצת דיסק, בשלב בו כבר חזרתי לתפקוד מלא. התקשרתי למספר חברות ביטוח וכולן משכו אותי בלי תשובה לגבי כיסוי הבעיה (שהיתה פחות מ-6 חודשים קודם) - רק בפספורט קארד תהליך החיתום ארך דקות בודדות. מאז אני מבטח אצלם.

אני ממליץ לפות"ש לפנות לכמה מבטחים (דרך קופ"ח בה הוא חבר, באמצעות סוכן הביטוח, באמצעות סוכן הנסיעות וגם בסיוע חיפוש "ביטוח נסיעות" בחו"ל, ואז לבחור בתכנית שנראית לו מתאימה ביותר לצרכיו. בסופו של דבר עלות הביטוח בטלה בששים יחסית למחיר הנסיעה, לא זו הפינה שצריך לחסוך בה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בסופו של דבר עלות הביטוח בטלה בששים יחסית למחיר הנסיעה, לא זו הפינה שצריך לחסוך בה.

זו בדיוק הנקודה שמנחה אותי כל פעם לפני נסיעה.

כמו שאני אומר לאשתי, "תבטחי הכל, כולל הטסת גופה". לא רוצה להשאיר שום דבר לא סגור בשעת לחץ.

לנסיעה של מחר (נורבגיה :wink:), ביטחנו ב"הראל".

פורסם

תהנו!

עכשיו אני צריך לשכנע את אשתי ללכת בעקבותיך, כפי שעשיתי בחורף - התמונות שלך שכנעו אותנו לנסוע ללפלנד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף לשאר הממליצים על פספורטקארד.

אני עשיתי בטיול האחרון ביטוח רגיל וזה ממש לא אותו הדבר.

בפספורטקארד הכול יותר קל ופשוט מבחינת תהליכים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

פספורט קארד יקרים משמעותית ומניסיוני הביטוח דרך קופות החולים נותן כיסוי כמעט זהה (פרט באמת לכיסוי מצב רפואי קיים שצויין פה קודם).

אגב, לדעתי בביטוח דרך כלל (דרך כללית) בארה״ב גם לא משלמים כשקורה משהו היות שהם חברים ברשת מרפאות ענקית שיש להם הסדר איתה.

בסופו של דבר - מרבית הביטוחים מציעים כיסוי דומה - השווה בין הפוליסות ובחר את מה שמתאים לך ביותר.

• תוכן חדש...