Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מעוניין להתחדש במכונית אוטומטית חדשה, ואני נשארתי עם שני אפשרויות שהם כאמור קיה פיקנטו או שברולט ספארק. הייתי שמח לשמוע מחברי הפורום פה לגבי ההתלבטות הזאת.

פורסם

על אילו דגמים הסתכלת?

היתרונות של קיה היא שמירת ערך טובה, אמינות ואחריות של 7 שנים (למעט עיסקאות של ליסינג 0 קילומטר)

שברולט בדגם הבכיר LTZ מאובזרת, מנוע חזק יותר.

פורסם

מבחינת הקיה הסתכלתי על דגם EX, ומבחינת הספארק ה- LT.

מבחינת ההבדלים ביניהם, אז לשברולט היא פשוט יותר מאובזרת + חזק יותר + טווח אמינות קצר יותר, כמו שאמרת, אבל כל השאר זה די דומה?

פורסם

בדגמים האלו אני לא בטוח שהשברולט יותר מאובזרת, לדעתי הקיה תהיה יותר מאובזרת צריך לבדוק את זה.

אין קשר לאמינות, אני כתבתי לגבי אחריות. קיה נותנים 7 שנים אחריות + הרכב נמכר כבר כ-5 שנים ללא בעיות אמינות.

לדגמים האלו אני אישית דווקא הולך על הקיה שהיא האופציה ה"בטוחה יותר" מבחינת אמינות (אין זה להעיד שהשברולט לא אמינה אלא היא לא מספיק זמן בשוק בשביל לדעת זאת)

לגבי ההבדלים בנסיעה עדיף שתבצע נסיעת מבחן וכך תגבש חוות דעת.

פורסם
אני כרגע מעוניין להתחדש במכונית אוטומטית חדשה, ואני נשארתי עם שני אפשרויות שהם כאמור קיה פיקנטו או שברולט ספארק. הייתי שמח לשמוע מחברי הפורום פה לגבי ההתלבטות הזאת.

מה יותר חשוב לך מבחינת סדרי-עדיפויות?

אני לא מחדש אלא מסכם - קיה קצת יותר קטנה, מהנה יותר לנהיגה, אוכלת יותר דלק

ספארק יותר חזקה, יותר רכה על הכביש (שיכוך מהמורות עדיף אבל מתנדנדת בסיבובים)

כמובן שהכי טוב - שתעשה נסיעת-מבחן על שניהם ואז תחליט.

בהצלחה

פורסם (נערך)

מה עושה את היונדאי I10 ליותר טובה?

והאם אתה יודע אם יש הבדל בהוצאה על טיפולים שוטפים וחלקים בין שברולט לקיה? אני בכל מקרה ישאל גם אצלם, אבל סתם מעניין אותי אם מישהו יודע.

מה יותר חשוב לך מבחינת סדרי-עדיפויות?

אני לא מחדש אלא מסכם - קיה קצת יותר קטנה, מהנה יותר לנהיגה, אוכלת יותר דלק

ספארק יותר חזקה, יותר רכה על הכביש (שיכוך מהמורות עדיף אבל מתנדנדת בסיבובים)

כמובן שהכי טוב - שתעשה נסיעת-מבחן על שניהם ואז תחליט.

בהצלחה

אם נסתכל על שלושת הדברים הכי חשובים לי אז שלא ירגישו כל מהמורה בכביש, לא זוללת דלק ומושבים נוחים.

מה זאת אומרת מתנדנדת? זה משהו מורגש או סביר?

דרך אגב, אשמח אם תוכל לענות על השאלה ששאלתי את bencl100 לגבי ההוצאה על הטיפולים וחלקים לשני הרכבים. אני מאמין שבשברולט זה יותר יקר, אבל בכמה? כלומר זה משמעותית יקר או משהו שניתן להסתדר איתו?

עריכה אחרונה על ידי BRBlueman
פורסם

לספארק יש יתרון על הפיקנטו בדמות מנוע חזק יותר וחיסכון בדלק,מושבים לדעתי נוחים יותר.

לא מזמן במסגרת מבצע נמכרה הLTZ באזור ה79 והיא יותר מאובזרת מהפינקטו למעט גג השמש,שווה לבדוק.

בין הפינקטו ליונדאי לדעתי היונדאי טובה יותר,המושבים עם תמיכת צד טובה יותר,הסלון משולב 2 צבעים נעים יותר לשהיה וקצת יותר מודרני,הפיקנטו כבר די וותיקה בשוק.

אתה מוזמן לקרוא את המבחן שלי על הספארק:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2479/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A---%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-LTZ

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למה בדקת פיקנטו ולא את אחותה המוצלחת יותר היונדאי I10?

מסכים. באמת לא מובן למה כולם בוחרים את הפיקנטו כאשר ה-i10 יותר טובה - בנוחות, במרווח, מושבים, תא מטען, עיצוב..

פורסם

היונדאי לטעמי הכי נוחה בסגמנט המיני, לא מאוד חסכונית אבל גם שותה דלק עם קשית (היא כן עם מזרק), המושבים נוחים אם כי מושב הנהג מרגיש קרוב לדלת הנהג. אבל בכל זאת הייתי בוחר בספארק- יחידת הנעה טובה בהרבה, מאובזרת מאוד והפער בנוחות לא שמים וארץ- אבל תמיד טוב לבצע נסיעת מבחן.

אינני יודע את מחירי הטיפולים של השברולט או של היונדאי, אבל שתיהן מכוניות מיני אז אני מניח שלא יהיו הבדלים גדולים לכאן או לכאן (מקסימום כמה מאות שקלים, וגם כאן אני מגזים) שאולי יתקזזו בצריכת הדלק היותר חסכונית של הספארק (סביבות 1-14 מול בערך 1-11 בקיה/יונדאי).

פורסם

שמע זה עניין של טעם ונוחות. בעיניי הפיקנטו הרבה יותר מושכת ויפה כרכב עירוני מאשר ה I 10. שלא לדבר על זה שלפיקנטו יש 7 שנים אחריות שזה לא משהו שאפשר להקל בו ראש. היום לא מחליפים רכב כל שנתיים שלוש כמו פעם אז זה יתרון גדול

פורסם

כמובן 7 שנים ששלוש מלאה כשאר הרכבים ו4 הבאות רק על גיר ומנוע.

הספארק מצידה מצוידת ביחידת הנעה יעילה יותר וחזקה יותר.

• תוכן חדש...