Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ללא ספק, AXE

אגב, למי שקנה אלף יחידות ביוקר בשביל משלוח חינם,

9.90 ש"ח באושר עד בתל אביב , בלי מבצעים , ואפילו חניה(מקורה) חינם....

נתי

אני משתמש רק באקס (אפולו), מדי פעם יש מבצעים בסופרפארם של 1+1 ב-30 ומשהו שקל, אבל נמאס לי לרדוף אחרי המבצעים, אז קניתי 15 יחידות ב-16 שקל לאחת מהאתר הזה, כדי שהמשלוח יצא בחינם, עד הבית:

https://www.telepharma.co.il/%D7%93%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%98_%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7_%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8_axe_apollo.html

קיבינימט, תודה על השיתוף!

ומי שאומר שאקס לא מספיק חזק, אתם מתכוונים אולי לספריי. אני מדבר על הסטיק.

תאמינו לי שאני מזיע לאנשים על מנועים חופשי, הוא עומד בזה בגבורה.

Stay Dirty

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאחר שכל דאודורנט עשה לי גירויי בעור,אני ממליץ על דאודורנט של ים המלח שאני משתמש בו כבר שנים.

byv-sp-dvdvrnt-rvl-lgbr-sy-vp-sp-a3174-500x500.jpg

אז למי שיש גירויים בעור מכל דאודורנט אחר, שינסה את זה. אפשר למצוא באינטרנט ובכמה חנויות ספורות בארץ בסביבות ה 20-25 שקל

Miata ND2

פורסם
לאחר שכל דאודורנט עשה לי גירויי בעור,אני ממליץ על דאודורנט של ים המלח שאני משתמש בו כבר שנים.

אז למי שיש גירויים בעור מכל דאודורנט אחר, שינסה את זה. אפשר למצוא באינטרנט ובכמה חנויות ספורות בארץ בסביבות ה 20-25 שקל

יקר מאד.

פורסם

ידעתי שיש בך איזה דפקט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי אתם סתם טוחנים מים

כל אחד והדאודורנט שמתאים לו.

קודם כל זה מתחלק לתצורה (רול און/סטיק/ספרי/משחה) ואז היצרן/דגם.

הדאודורנט הכי טוב בעולם שאתה משתמש בו אחי בכלל לא מתאים לי אחי, אני מסריח איתו אחי.

הדאודורנט הכי טוב בעולם שאני משתמש בו לא טוב לך אחי, אתה מסריח אחי.

אחי!

אפילו שמשנים ריח לדאודורנט, כלומר אותו דאודורנט רק בניחוח אחר פתאום נראה שהוא בכלל לא מתאים והוא מסריח.

זה בערך אותו סיפור כמו עם בשמים, מה שמריח עלי טוב לא יריח על אחר טוב ומה שישאר עלי מלא זמן לא ישאר על אחר 5 דקות

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לגבי אלומיניום- אמנם אין מחקרים חד משמעיים, אבל גם אני וגם פותח השרשור מעדיפים להמנע

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

פורסם

אכן, רקסונה.מחזיק יומיים בלי בעיה ואני עובד בחוץ (!!!)

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

יש לי שלושה:

סטיק של אדידס שעונה על הדרישות אך לא אהבתי את הריח שלו. אריזה שחורה אפורה כזו..

יש לי ספריי של LIFE ריח נעים ללא אלומניום (בדקתי) עונה על הדרישות שלך...ממליץ עליו וגם אח שלי אהב את הריח שלו.

יש לי גם אקס ספריי שלא בטוח אם הוא עונה על הדרישות שלך (לא בדקתי אלומניום..??) , ריח נעים אך לפעמים מגרה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אתה מדבר על האדידס בריח מנטול שעושה קר בשחי? הדבר הזה להיט. יקר יחסית בערך 30 לבקבוק והם מהגרסאות הקטנות של 150 מ"ל אם אני לא טועה

Opel Adam S 2017

פורסם

רקסונה רול און במבצע בסופר פארם ב9.99 .

קניתי אתמול , לא יודע עד מתי המבצע.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...