Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בחודש ינואר רכשתי רכב חדש מליסינג מסוכנות "1000 רכבים" בבאר שבע.

עד היום הבעלים של המקום, אילן, מסרב להעביר בעלות על שמי. בכל פעם יש תירוץ אחר ומזה 5 חודשים מורחים אותי בלי סוף: "עוד יומיים" , " חיכית כל כך הרבה אז תחכה עוד" וכו'.

עכשיו אחרי ששדדו לו את המגרש, המצב רק מסתבך כי לא בטוח שיהיה לו את הכסף להסיר שיעבוד לרכב שלי (דעתי):

http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1188421

אילן טוען שהרכב רשום על שמו ובגלל שהוא רשום כמוכר מורשה אז כשהוא יעביר את הרכב על שמי לא תתבצע העברת יד נוספת כך שארשם כיד שניה.

האם יש איזשהי תקנה בחוק שמגנה על הצרכן במצב כזה?

מה תמליצו לי לעשות?

רוב תודות!

פורסם

אם הרכב רשום על שם הסוחר אסור לך לנהוג בו כי הרשיון מופקד בהפקדת סוחר והוא אינו בתוקף!

במקרה תאונה אתה עלול להיות בצרות צרורות כי הביטוח שיש לך אינו תקף.

ממליץ להגיש תלונה למשרד התחבורה אחרי התייעצות עם עו"ד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא לעורך דין תעבורה, אלא עו"ד המטפל בתביעות אזרחיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים,

עדכון קצר.

פנינו לעורך דין והגשנו תביעה, הולכים לבית משפט לאחר חודשים של התחננויות בפני אילן בן שטרית, הבעלים של אלף רכבים בבאר שבע.

לפני כחודש נתן לנו מכתב שהוא מתחייב להעביר בעלות עד ה 17.7. כשהגענו לקחת את הרשיון שלנו הוא אמר שהוא על סף פשיטת רגל ושהוא אינו יכול להעביר בעלות כי הרכב משועבד (זאת לאחר שהוא כתב לנו שהכל מוכן ושנגיע לקחת את הרשיון).

שימו לב עם מי יש לכם עסק כשאתם קונים רכב מסוחר רכבים.

איך אומרים, "עם בן אדם הגון אתה לא צריך חוזה. עם בן אדם לא הגון, חוזה לא יעזור לך."

• תוכן חדש...