Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מדבר על הכוח לגרירה. כבוגר הרבה גרירות כאלה עם רנו5 1100 סמ"ק מודל 80, עניין הסחיבה לא מטריד אותי (מה גם שכיום אני גורר עם קנגו-65 כוחות סוס) .

אני מדבר על הגיר האוטומטי-נזקים לטווח הקצר והארוך:

בטווח הקצר-האם שמן הגיר מתחמם? האם נוזל הצינון מתחמם? אני מדבר גם על תנאים של עליית סדום-ערד באוגוסט עם טרקטורון, כשכל המשפחה באוטו עם ציוד לטיול ארוך.

בטווח הארוך יותר-האם הגיר מתפגר במהירות בהנחה של גרירה פעם בחודש בממוצע?

מדובר ברכב ליסינג-אז אני לא יודע להגיד איזו משפחתומטית וגם אין מה לדבר על שיפורים כגון הרכבת מצנן שמן גיר חיצוני.

אני מבקש שבעלי נסיון אמיתי בתחום הזה יגיבו. שאר הילדים שיודעים לספר/לנחש מה היה במשפחתומטית של הדודה שלהם מוזמנים להפנות את מרץ הכתיבה לשרשור של הברקת הג'נטים :wink:

פורסם

סליחה מראש על חטיפת הת'רד, אבל מה שיותר מעניין אותי הוא איך הצלחת להתקין וו גרירה ברכב ליסינג?

זה רלוונטי גם בשבילי.

תודה :)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מניסיון של 3 שנים

היה לי דייהו לאנוס ולאחר מו"מ קצר (הכלל איומי התפטרות) אושר הוו גרירה ע"י קצין הרכב של ניו קופל.

גררתי עגלה במשקל של 450 ק"ג ולטווח הקצר באמת לא היתה כל בעיה.

שמן הגיר לא התחמם.

האוטו לא סחב (למרות שגם ככה האוטו לא סוחב).

לאחר כ-3 שנים ברדך לאילת הגיר התחיל לעשות בעיות.

בעיות נעלמו בדרך חזרה לאחר שעברתי את קירית גת ומאז לא חזרו.

כעבור כחודש בניו קופל לא רצו לקחת סיכונים והחליפו את הגיר.

חודשיים אחר כך עזבתי את העבודה כך שאנני יודע מה עלה בגורלה של הלאנוס אחר כך.

מיקי

• תוכן חדש...