Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כריזמה התחילה להתחמם היום בעליה לירושלים

dani12
שימו לב! השרשור הזה בן 3046 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי כמו שכתוב היום חם סביב ה 40 מעלות בעליות לירושלים מחוג החום התחיל לטפס מעלה. כיביתי את המזגן עדיין המשיך לטפס. בשורש עצרתי כאשר המחוג מגיע הגיע ל 4 /3 הרכב התקרר בחצי דקה ומשם המשכתי ללא בעיות. האם זהו סימן לרדיאטור סתום ?הוחלף משאבה וטרמוסטת לפני חודשיים. אם כן האם מנקים או מחליפים כי מבחוץ הרדיאטור נראה בסדר. והאם יש המלצה אזור ראשון או חולון . תודה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ייתכן והרדיאטור סתום בחלקו. תניע את הרכב ושהמחוג מטפס לטמפרטורת עבודה שהטרמוסטט נפתח תגע בכל האזורים ברדיאטור תרגיש אם כולם חמים באותה מידה. כמו כן שהמאוורר עובד בדוק אם זורק אויר חם לכיוון המנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאוורר מסתובב תקין . כשקניתי את הרכב אחרי שפתחתי את המכסה הכל היה מלא חלודה . אז סבירות גדולה שזה סתום חלקית . השאלה היא האם לנקות או להחליף . ואם להחליף אז על מה ישראלי סיני מקורי בטח יעלה כמו כל הרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי אותו דבר בדיוק ביום שישי!

בעליות לירושלים המחוג עלה, עצרתי בשורש (בחניון שלפני 'פז') מילאתי ליטר מים במיכל הרזרבי, כי ברגיל הפקק היה רותח ומיהרתי מאוד (ידעתי שאני לוקח סיכון אבל מיהרתי), והצלחתי להגיע איכשהו ליעדי.

בחזור (בערב - בלי שמש), ביציאה מירושלים, המחוג היה על מקומו אבל בעצירה ברמזור נכבה המנוע, הפעם כבר לא מיהרתי אז חיכיתי לגרר שלקח את הרכב למוסך.

בדקו לקץ ויצא תקין, ומילאו עוד כמעט 2 ליטר מים.

עכשיו אני עם יד על הדופק, מחכה שהמנוע יתקרר שוב, כדי לבדוק מה מצב המים ואם צריך למלא שוב.

מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממליץ לרוץ להחליף רדיאטור בלי לודא קודם שזו באמת הסיבה להתחממות (התיאור "הכל היה חלודה" לא אומר כלום. אתה לא יכול לראות את הסתימות במעברים, אם ישנן). מאור הסביר על הבדיקה הנדרשת. כמו כן, ניקוי רדיאטור באופן עצמאי הוא לא משימה קשה - וכדאי להתחיל בה.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי יודע בן כמה הרדיאטור (כנראה מקורי) ואם הוא מולא במי ברז לא הייתי לוקח את הסיכון בלהסתובב עם זה במידה והרכב חשוב לבעלים שלו.

אבל אולי זה רק אני..

מעבר לכך ניקוי רדיאטור באופן עצמאי - עדיין צריך שלבחור יהיה ידע אישי

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי הוא נראה מקורי כאשר עשיתי טיימינג בקושי הצליחו להוציא משאבה מהמקום מרוב שהיתה חלודה עם כנפיים שבורות . כך שאני מאמין שגם הרדיאטור לא משהו אם כי עד עכשיו עשה את העבודה . כתבתם לקנות נוזל ורדיאטור ואיפה אני אעשה העבודה ?

יש המלצות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ככה רוב הסיכויים שהרדיאטור גמור מבפנים, והייתי מחליף אותו "על בליינד".

רדיאטור חליפי אצל אבי פרטס לא יעלה יותר מ-450 שקל.

תוכל להיעזר במדריך על האקסנט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582521

אומנם לא אותו רכב אבל הפטנט מאוד דומה אצלך. לא צריך להרים את הרכב באוויר אפילו.

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאל"ט אבי פארטס גם מחליף את הרדיאטור (בתשלום).

אגב, רדיאטור ללאנסר 2008 (דומה, אך לא זהה) אצל אבי פארטס עלה לי קצת יותר מ-450 ש"ח :wink:

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3046 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...