Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמצחיק זה שהם מנסים להוסיף דרמה בכך שהם כותבים שהרכב ״לא עבר את התהליכים הטכניים המיועדים להשמישו לנהיגה בישראל״. כי פשוט בוגאטי זה רכב שממש צריך שאיזה בוחן ישראלי יעשה עליו סיבוב כדי להראות כשירות מכנית...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה שמצחיק זה שהם מנסים להוסיף דרמה בכך שהם כותבים שהרכב ״לא עבר את התהליכים הטכניים המיועדים להשמישו לנהיגה בישראל״.

תהליכים טכניים זה להרכיב לו מולטימדיה סינית עם וויז, מובילאיי וחיישני רוורס כנראה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם הייתי בעל הרכב הייתי תובע אותו ככה שהתערוכה הבאה שהוא יעשה תהיה תערוכה של פוגים ליד איזה רמזור בתל אביב.. איזו חוצפה.

אני כל כך מסכים איתך ! איזה חוצפה לבגוד באמון מלווה הרכב ולא משנה מי ילווה חברה ענקים או אדם פרטי לא סתם לא אוהבים ישראלים צר לי שאני אומר את זה על עצמנו בושה .

אם ככה אנחנו מכבדים את העולם המוטורי כנראה שלא מגיע לנו בארץ עולם מוטורי מפואר .

כולנו היינו רוצים לנהוג בבוגטי אבל לא בלי רשות .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

קשה להאמין שמוסך היה לוקח על עצמו את הכאב ראש בלתת לוחית "במבחן" לבוגאטי.

רק מקווה שהתעלול הזה לא הרס את האפשרות להביא רכבים מעניינים לתארוכות הבאות

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה מה שיגרום לתערוכה הזאת להיפסק, יצא משהו טוב מכל הסיפור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרכב מסוכן ואין לנהוג בו בכבישי ישראל- אין לו מובילאי!

ועכשיו ברצינות, רכב שנכנס כתצוגה לא צריך לעבור רישוי ולהכנס לפרוצדורות וכאבי הראש שקשורים ביבוא רכב למטרת נסיעה לארץ.

אפשר להכניס לארץ אפילו רכב עם הגה ימני, לשם תצוגה בלבד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

רכבים בריטיים מסתובבים בכל אירופה עם ההגה הימני.

לפני 20 שנה היה מסתובב באחוזה (חיפה) איזה מוריס 1000 סטיישן (או משהו דומה), עם הגה ימני ומספר רישוי ישראלי. באיזה שלב לא ראיתי אותו יותר. מספר הרישוי היה רגיל, לא אספנות.

יש איזה גבול לכמה זמן אפשר להכניס רכב זר ארצה - הרי הוא צריך רישוי ממדינת המקור, כאשר הרישוי במדינת המקור פג הוא אינו מורשה לנוע בשום דרך, לפחות במדינות מסודרות. ומבחינה זו ישראל עדיין פחות או יותר מסודרת. אני מסופק אם הרכבים שצילם יואב היו זוכים לרישוי קבוע בישראל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני כל כך מסכים איתך ! איזה חוצפה לבגוד באמון מלווה הרכב ולא משנה מי ילווה חברה ענקים או אדם פרטי לא סתם לא אוהבים ישראלים צר לי שאני אומר את זה על עצמנו בושה .

אם ככה אנחנו מכבדים את העולם המוטורי כנראה שלא מגיע לנו בארץ עולם מוטורי מפואר .

כולנו היינו רוצים לנהוג בבוגטי אבל לא בלי רשות .

למה אתם כל כך בטוחים שהוא לקח את הרכב בלי רשות? אולי הוא ובעל הרכב מכירים אישית, הוא הרים אליו טלפון ושאל אם הוא יכול לקחת את הרכב לסיבוב קצר?

כאילו זה מספיק הזוי לקחת רכב כזה לנסיעה עם כל הסיבות שכבר פורטו, אבל לקחת אותו לסיבוב בניגוד להוראות מפורשות של בעל הרכב? זה אני כבר לא יודע איך להגדיר.

פורסם

ברור שהוא ביקש רשות

כי גם מבתי המלון אנחנו מבקשים רשות לפני שעוקרים להם את הברזים,

גונבים מגבות וחלוקים ומכינים כריכים לכל היום בחדר אוכל בבוקר.

אנחנו עם מאוד מנומס, לפחות כמו הבריטים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
ברור שהוא ביקש רשות

כי גם מבתי המלון אנחנו מבקשים רשות לפני שעוקרים להם את הברזים,

גונבים מגבות וחלוקים ומכינים כריכים לכל היום בחדר אוכל בבוקר.

אנחנו עם מאוד מנומס, לפחות כמו הבריטים.

אתה השוואת עכשיו ברזים, מגבות, חלוקים וכריכים (שאנשים חושבים שמגיע להם כי הם שילמו) לבוגאטי ויירון (שנתרמה לתצוגה, לפחות עפ"י החדשות)?

שלא לדבר על זה שמדובר באנשים "פשוטים" אל מול אדם שאמור להיות "ייצוגי ומכובד".

עריכה אחרונה על ידי HeroE

• תוכן חדש...