Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MGB 79/פיאט 124 ספיידר 77-81

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש כרגע רכב לקניה בארה"ב (מתכוון לייבא לארץ בעזרת השם בהמשך) הלב משך אותי לכיוון של רודסטר קטנה ומצאתי כמה אופציות עיקריות, האחת MGB מודל 79 והשניה פיאט 124 ספיידר משנתונים 77-81. הרכבים נראים בתמונות פחות או יותר נקיים מחלודה (לא משהוא מאסיבי בכל אופן) והמחירים באזור ה 2000$.

רציתי לשמוע מחברי הפורום הנכבד חוות דעת על כלי הרכב באופן כללי - אמינות, בעיות נפוצות, עליות החזקה וכו

תודה ויום טוב.11438027.1460678568478.605D0F62FA5643D981964E7D1BF4170C.jpg11438027.1460678591002.7F8101964E4C473D8C311106712F3791.jpg11438027.1460678637143.CB3D0D5DC4EF421B9A332EC9AD00F5CC.jpg11438027.1460678650945.8F75C2473CED42039A2A79F7B6912C22.jpg$_4.JPGs-l1600.jpgs-l500 (1).jpgs-l500.jpg

פורסם

האם אתה מחפש רכב מושלם או מעוניין לבצע יישור קו ממשי?כעיקרון מדובר בשתי אופציות נחמדות ומהנות, הספיידר מעט דינמית יותר והאנגליה נהנית מהיצע חלפים גדול בחו"ל, בעניין זה יש לומר שבארץ ניתן למצוא יותר חלקים מיכניים עבור הספיידר שחולקת מכלולים עם מספר דגמים שהיו נפוצים פה אך אין בכלל חלקי פח, פלסטיקה וכיו"ב.עלויות האחזקה כשהדברים מגיעים לעבודה וחלפים (בעיקר חלפים) גבוהות, הפרוצדורה לייבוא חלפים מתישה ומתסכלת, במיוחד אם אינך גר במרכז. שתי המכוניות ניתנות לתחזוקה עצמית בקלות יחסית בהנחה שיש ידע ורקע מקצועיים.אני בעלים גאה של ספיידר 1978, הרכב שופץ מהיסוד בעלויות גבוהות אך מזה כ-4 שנים עקב סיבות שונות אינני מצליח להקדיש את השבוע עבודה נטו כדי לעשות טסט ולהשלים את הטעון השלמה. מהשנתונים שציינת הספיידר מדגם 1978 הוא המוצלח והנחשק בגלל מנוע 1800 שמאזן טוב יותר בין הספק למומנט מאשר מנוע 2000 שבדגמים משנת 1979. גם סעפת היניקה והקרבורטור מבוקשים מאד כשיפור עבור הדגמים המאוחרים יותר.קח בחשבון שלפעמים אין באמת קשר בין המצב הנחזה בתמונות ולבין המצב והפגמים בפועל והמחיר שנקבת נמוך ומעיד על רכבים במצב לא מי יודע מה (גם ביחס לאמ. ג'י וגם ביחס לספיידר).ככל שתרצה יותר פרטים, הפניות, עזרה וכיו"ב בקשר לספיידר אם בה תבחר, הנך יכול לשלוח לי ה"פ עם מספר טלפוןבהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

סיגל, מה הענין עם להודיע למישהו ששלחת לו ה"פ? זה תורם לדיון? את ההודעה הוא יראה במילא.

אם יש לכם מידע רלוונטי, אנא הגיבו בשרשור, כך עוד אנשים יוכלו להעזר בנסיונכם, ובעתיד המידע ישאר בפורום בחיפוש.

מטרת הפורום היא שיתוף, הוא לא פלטפורמה לעזרה סמויה שאין גישה לאחרים אליה.

(ברור לי שהכוונות טובות, ויש רצון לסייע, אבל חשבו גם על אחרים שזה יוכל לעזור להם עכשיו ובעתיד).

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סתם תהייה - אם כבר ספיידר, למה לא את המקורית (דהיינו אלפא...)?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לא בטוח שהאלפא היא הספיידר המקורית... גם היא וגם הפיאט 124 ספיידר ירדו מפס הייצור באותה שנה-1966.ה-124 ספיידר איננה הספיידר הראשונה מבית פיאט וגם קודמתה הפיאט 1200/1500 קבריו מבית פיניפארינה נקראה ספיידר.מעבר לכך, הפיאט קלה יותר לאחזקה עצמית מאשר האלפא ונדירה יותר..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)
סיגל, מה הענין עם להודיע למישהו ששלחת לו ה"פ? זה תורם לדיון? את ההודעה הוא יראה במילא.

אם יש לכם מידע רלוונטי, אנא הגיבו בשרשור, כך עוד אנשים יוכלו להעזר בנסיונכם, ובעתיד המידע ישאר בפורום בחיפוש.

מטרת הפורום היא שיתוף, הוא לא פלטפורמה לעזרה סמויה שאין גישה לאחרים אליה.

(ברור לי שהכוונות טובות, ויש רצון לסייע, אבל חשבו גם על אחרים שזה יוכל לעזור להם עכשיו ובעתיד).

תודה.

רז,

א. שמתי לב שפותח השרשור חדש פה. לא הייתי בטוחה שידע להסתכל שיש לו הודעה פרטית.

ב. נתתי לו בהודעה פרטית את הטלפון הפרטי של האב הרוחני של ה -MG ידוע שרוצה לשמור על הפרטיות שלו, תאמין לי שזה יתרום לו מאד.

ג. גם ההודעה שרשמת לא תורמת לשרשור הזה. יכולת לכתוב לי בפרטי.

כל טוב,

סיגל

עריכה אחרונה על ידי אוו ספידומטר
פורסם

גם ההודעה שרשמת לא תורמת לשרשור הזה. יכולת לכתוב לי בפרטי.

כל טוב,

סיגל

ראיתי שאת מודיעה לאנשים שיש להם ה״פ, אז שיערתי שגם את לא בודקת עד שלא רואה על זה הודעה בפורום ;)

וברצינות, התייחסתי גם אלייך, וגם לאיש עכביש שענה אחרייך. ברור לי שהמניעים של שניכם טהורים והכוונה טובה, אבל לטובת הפורום וחיפושים בו בעתיד, עדיף להגיב בגלוי.

לא ידעתי שאת מתכוונת להפנות אותו למישהו ספיציפי שאולי לא ירצה הפרסום, ולא שמתי לב שזו הודעתו הראשונה.

בכל מקרה גם אם הוא חדש, הוא מקבל חיווי על הודעה חדשה.

מצטער אם נפגעת.

נפגעת ממני ״בפורום הפתוח״ ולכן אני מתנצל ״בפתוח״.

סליחה ותודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...