Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לחברי הפורום , משחזת הזוית בערך אצלי כשנתיים עבדה אולי סה"כ 15 שעות , כמובן שלא ברציפות .

לפני כשלושה ימים במהלך עבודה היא הפסיקה לעבוד , נגעתי בכבל החשמלי שלה והיא המשיכה לעבוד כרגיל .

הפסקתי לגעת בכבל שוב הפסיקה וכך חלילה כמה פעמים .

אמרתי לעצמי נפתח אולי המגעים שלה משוחררים , פתחתי בורג אחד ופתחתי את המשחזת , פירקתי את הסופיות של הגידים והחזרתי למקום , יתכן שהרכבתי הפוך ממה שהיה מורכב בתחילה , סגרתי והכלי לא פועל כלל .

פה נדרשת עזרתכם בנושא , לפני שפתחתי את הכלי הוא עבד כל פעם שנגעתי בכבל מה זה אומר ? , האם לפי זה ניתן להסיק איזה חלק פגום ? .

תודה מראש וחג שמח , אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מצ"ב 3 תמונות הראשונה של המשחזת עצמה ,

התמונה השנייה היא שלי מצביע על האיזור בו נגעתי בכבל בזמן שהמשחזת הפסיקה לעבוד - ברגע שנגעתי באותו איזור המשחזת התעוררה לחיים .

התמונה השלישית 2 הגידים שאותם פירקתי , חשבתי שהם לא מחוברים כהלכה - יתכן שהחזרתי אותם הפוך - אך אחרי שפירקתי את המשחזת היא כלל לא עובדת . משחזת 1.jpegמשחזת 2.jpegמשחזת 3.jpeg

פורסם

התמונות הן ברמה מאד ירודה, אז בעצם לא תורמות כלל.

מניסיון עבר שלי, אתה מתאר בעיית מגע של חוטי החשמל בכבל הראשי, בד"כ בכניסה אל המכונה.

אתה יכול לפרק את הגידים של הכבל מהטרמינלים במכונה, למשוך אותו קצת פנימה, לחתוך את האזורים הישנים ולחבר את החדשים שלאחר הקיטום, בעצם אתה מקצר את הכבל בכמה סנטימטרים.

אמור להיות מהדק או גשר פלסטי שלוחץ/קולב את הכבל בכניסה למכונה, ושם בד"כ הכשל.

פורסם

אני חושש שהגידים מחוברים בסדר הפוך לאיך שהם היו מחוברים במקור , איך אני יכול לדעת אם הגידים מחוברים כהלכה ?.

פורסם

לפי איך שזה נראה אין חוט הארקה, מה שאומר שהתקע הוא רק 2 פינים - לכן אתה יכול להכניס אותו לשקע ב-2 דרכים. זה לא משנה, זה זרם חילופין - אז לא משנה איך חיברת את החוטים.

תבצע את מה שאיציק הציע.

Stay Dirty

פורסם

בדקתי ואכן הבעיה הייתה בכבל , התקנתי את הגידים לברגים ללא סופיות , האם לפתוח את המשחזת שוב ולקנות סופיות ?.

• תוכן חדש...