Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ספר לנו איזה תהליך עברת בתור הנדסאי ללא נסיון.

כפי שפירטו לך כאן, פרט לנו מה התהליך, למען הקוראים העתידיים.

כמובן שהשכר קצת משתנה עם ובלי נסיון ותלוי המשרה.

עכשיו ספר לנו.

פורסם (נערך)

שיחה ממשאבי אנוש ורעיון טלפוני של כמה דקות כולל כמה משפטים באנגלית, אחרי כמה ימים הזמינו אותי לאינטל לרעיון . ישבתי עם 2 מנהלים שאלו אותי על העבודה שלי על השירות הצבאי בתור מכונאי אכן היה לוח אבל רק בשביל להקל עלי בהסבר ונתנו לי לפרק איזה חתיכת מכונה נתנו לי לקרא ולתרגם כמה משפטים באנגלית וזהו אנשים מאוד נעימים ונחמדים בסה"כ באוירה טובה מאוד בלי לחץ . וזהו בערב כבר אמרו לי שהתקבלתי.

מה שכן אחרי זה אמר לישזה משהו ניסיוני שנותנים למנהלים לבחור מועמדים בעצמם ולא כדרך המקובלת שתוארה לפני. לדעתי זו דרך לא פחות טובה שכן יכולה לפתוח דלת גם לכאלו שלא היו צולחים את מבחני התפקידים .

עריכה אחרונה על ידי dani12
פורסם

יש עכשיו המון גיוסים לאינטל בעקבות המפעל החדש. יש לי שני חברים סטודנטים שהתקבלו לשם.

ממליץ לנסות למי שזה רלוונטי עבורו. הם מפרסמים משרות חדשות באתר על בסיס יומי.

פורסם

אני החלטתי לוותר על אינטל . השכר בסיס ברוטו שהוצע היה 42 שקל לשעה למי שזה מעניין שזה פחות ממה שאני מרוויח כיום והתוספות עמדו על עוד כ %50 לשכר זה . התוספות אכן נדיבות אבל על זה משלמים בבריאות של עבודת לילה . אני בכל מקרה אתמקד בחשמל שזה המקצוע שבחרתי ואתקדם בו . אבל בהצלחה למי שכן מעוניין או מתעניין .

פורסם

לראיה, אם למישהו היה ספק במה שהוסבר כאן ונאמר כאן.

לא כל הנוצץ, זהב הוא.

• תוכן חדש...