Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב, הניחו שהאגדות המוטוריות היו חוזרות לחיים, בידיוק כמו ביום שיוצרו אי שם לפני 20 שנה, זהות מבחינה מכנית, וכמובן מבחינה טכנלוגית (המעט שהיתה) האם הייתם משלמים עליהן מחיר ששווה ערך לרכב חדש כיום?

אני מתכוון למכוניות שהשאירו חותם בנןף הישראלי, שלהזכר בהם מעלה חיוך וגעגועים עזים, כמו למשל ה205 GTI, גולף GTI מהדגמים הראשונים, האונו טורבו האגדית, פיאט קופה, אלפא ספרינט (כמו זו של קרן אלפא רומיאו) ויסלחו לי פה ותיקי השבט, על שלא מניתי דגמים אפילו יותר מיוחדים, פשוט לא היתי קיים באותה תקופה. אשמח לשמוע אילו דגמים הייתם מחזרים לתחיית המתים, כמובן בהנחה שהייתם מוכנים לשלם עליהם מחיר מלא!!! ברוח התקופה.

ברשותכם אני אתחיל :) הרכב הראשון שלי, לנסר 1993, היתה בבעלות המשפחה 18 שנה, לאחר מכן עברה אליי. נמכרה כשהיתה בת 22. מדהים כמה שהאוטו הזה ישן אבל לא חסר בו כלום! מזגן, חלונות חשמל, מערכת שמע מקורית, האוטו מרווח מאוד, דיי זריזה, וגולת הכותרת אמינות של רועה גרמני!!!

אני קיבלתי את האוטו כאשר היה בן 18, והיה אחלה, לא התלוננתי על כלום. בכייף היתי שמח לאחת כזו חדשה! ובאוטו הצבע! צרפתי תמונה ביום שהיא נמכרה (לפני כ7 חודשים)

מאוד מעניין אותי לדעת מה תהיי דעתכם, אני חושב, שזה לא רק הזכרונות המתוקים, והתחושות שיחזירו אותכם לעבר, כאילו זו איזו קפסולת זמן.

אלא זה גם העיצוב הקלאסי, הריח, המערכות המכניות וההרמוניה איתן, כמו למשל הקרבורטור והצ'וק, לדעת כמה בידיוק למשוך בצ'וק בלי להציף את המנוע, מין סגירת מעגל משומן היטב בין המכונה לאדם.

הרכבים החדשים כיום מאוד חכמים, אך גם מאוד רחוקים מהנהג.

7.jpg

71-dodge-challenger-hemi-r-t.jpg

1969huggerL78375.jpg

1970ChevroletCorvette_02_700.jpg

1987-Peugeot-205-GTI-3-door.JPG

2000_Fiat_Coupe_35725.jpg

camaro1969WA3959.jpg

dfe898ca8bd98556637d62a34804f0fb.jpg

DSC03045.jpg

ford-mustang-1967-tuning-wallpaper-4.jpg

images.jpg

Side.jpg

Screenshot_2016-04-11-22-50-04.jpg

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מיצובישי גאלנט שנת 90 ידנית יד 0 הייתה אצל אבא שלי כמה געגועים לאוטו הזה. נמכרה בסוף בהרבה הרבה צער וכאב לב לברזל שהיא מניעה ונוסעת כמו גדולה ,היא נסעה רק 140 אלף קילומטר נסעה 23 שנה בלי תקלה אחת 0 תקלות, רק דלק ולנסוע וזיכרונה לברכה הייתה שותה המון דלק ואבל זה האוטו שהייתי מוכן לקנות

עריכה אחרונה על ידי יהודה גבריאל
פורסם (נערך)

את הרכב שלי עם 0 ק"מ. זריזה ואמינה כמו שד ובתולה.

וברצינות?

הייתי שמח לראות כאן טויוטה סופרה שרבות דובר עליה אך בישראל לא נראיתה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
את הרכב שלי עם 0 ק"מ. זריזה ואמינה כמו שד ובתולה.

וברצינות?

הייתי שמח לראות כאן טויוטה סופרה שרבות דובר עליה אך בישראל לא נראיתה.

איך שכחתי את הסופרה :) באמת אגדה בקנה מידה עולמי, אחת מפלאי העולם המוטוריים, והכל הודות למנוע ה2jz

אני במיליון אחוז בטוח שנראה בארץ הקודש סופרה, כשתגיע לגיל אספנות ואז הייבוא יהיה חוקי

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
מיצובישי גאלנט שנת 90 ידנית יד 0 הייתה אצל אבא שלי כמה געגועים לאוטו הזה. נמכרה בסוף בהרבה הרבה צער וכאב לב לברזל שהיא מניעה ונוסעת כמו גדולה ,היא נסעה רק 140 אלף קילומטר נסעה 23 שנה בלי תקלה אחת 0 תקלות, רק דלק ולנסוע וזיכרונה לברכה הייתה שותה המון דלק ואבל זה האוטו שהייתי מוכן לקנות

אז למה נמכרה בשביל כמה גרושים לברזל? היא נשמעת עם נתונים נדירים ועוד גיר רגיל (נדיר מאוד)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם (נערך)

יש הרבה שהייתי רוצה

אבל קודם את הBX GTI סיטרואן שהייתה לאבא חדשה מהניילון.

בשנת 99' אבא שלי קנה מציאה של החיים BX GTI מודל 89' ידנית בצבע כחול,יד00, במצב כמו מהחנות אפילו היו ניילונים! הוא מכר אותה שנה אחרי כי היה צריך כסף, ממש חבל שהוא מכר אותה וחבל שלא היה לי אז רישיון אז אחרת זה לא היה קורה בחיים!

אפילו תמונה שלה אין לי, אבל עדיין נשאר לי סט מפתחות שלה למזכרת.

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ערב טוב, הניחו שהאגדות המוטוריות...

ברשותכם אני אתחיל :) הרכב הראשון שלי, לנסר 1993

הרעיון של השרשור יפה אם כי עכשיו יושבים מהנדסים של מיצובישי ביפן ותוהים איך זה שלא שמו לב שהלנסר הפכה לאגדה מוטורית...

;)

ולעניין השרשור- M3 E30.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגדות מוטוריות במצב חדש ניתן לרכוש. לא חסרים משוגעים לדבר וצריך רק לדלג לאתרים מתאימים.

לגבי מכוניות שגדלנו עליהן, לפני 20-30 שנה ויותר, אני מניח שחזרה אליהן הייתה מגלה כמה התבגרנו והתפנקנו והן היו מסתברות כפחות ממה שאנו זוכרים.

מה שחסר לי בעיקר זה ההגאים של פעם - לפני שהייצרנים חשבו שפלייסטשן זה מרגש. בעצם לא היה פלייסטשן...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לגבי מכוניות שגדלנו עליהן, לפני 20-30 שנה ויותר, אני מניח שחזרה אליהן הייתה מגלה כמה התבגרנו והתפנקנו והן היו מסתברות כפחות ממה שאנו זוכרים.

דבר בשם עצמך...8)

תביא BMW 325i Coupe E36 היום, ואני חי איתה בכיף.

אתה יודע מה, גם עם קליאו ספורט Mk1.

הדבר העיקרי שבשבילי הוא שיפור ענק ברכבים מודרנים, זה יכולת הבלימה (אבל לך תדע כמה מזה זו טכנולוגית צמיגים משופרת).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רק בשם עצמי...

בוא נגיד את זה ככה, אני מעדיף לחשוב כך... לצערי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תארוז לי בבקשה. הסופר סבתא הפרועה (סבתא מדרגה 6 או 7 אם סופרים מתיחות פנים) של הקליאו שלי

Renault_5_TURBO_(8014525001).jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני עם עידן, תן לי E30 M3 ואני מבסוט עד השמיים. ואם אפשר, אז את זאת בדיוק.

עוד רכב שמאוד אהבתי והייתי רוצה לראות שוב כחדש זה הלאנצ'יה דלתא אינטגרלה. אפילו יש אחת מאוד מעניינת למכירה (ממליץ להיכנס, הרכב מפתיע).

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...