Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם לא יונדאי,

הזמנתי סט קלאץ ל-C3 picasso רובוטית, כולל מיסב לחץ חשמלי כולל מחזיר שמן אחורי מחו"ל - פולין.

אחרי 5 ימים קיבלתי הודעה שהפריט ממתין לבדיקת מכס. למחרת שוחרר הפריט ללא עיכובים, אישורים ותשלומים. הכי טוב לשלוח בדואר רגיל ולא בחברת שילוח. חסכתי 3,000 שקל

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון: לאחר שבחוה"מ פסח קיבלתי הודעה בדבר הצורך בשחרור החבילה מהמכס, עוד באותו יום שלחתי להם קבלה שמוכיחה את עלות המוצר והיום התקבלה החבילה בסניף הדואר הקרוב לביתי ושוחררה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם
מוזר, כי לי התעדכן שהפריט הותר מהמכס ונשלח ליחידת הדואר הקרובה לנמען...

במשלוח שלי יש תושבת מנוע ושני סטים של משולשים.

משולשים עברו בלי דרישת אישור מוסך מורשה?

לא מדובר בחלק שמשרד התחבורה רואה כחלק בטיחותי?

נמנעתי מלהזמין בשל כך.

האומנם?

אפשר להתפנק במשולשים ללא חשש ?

פורסם
אגיב ברשותך בשמו - זה לא משולש אלא רק בוקסה למשולש. 4 כאלה למעשה. 2 לי ו-2 לו :)

וזה מחכה ביחידת הדואר הראשית כבר שלושה שבועות! דואר ישראל ....

פורסם

מתעלק על השרשור.. :lol:

בהמשך להמלצתו של אסף, הזמנתי תושבת מנוע ימינית לגטס שלי, מאתר KORAPS וגם היא ע"פ האתר של הדואר ממתינה לבדיקת המכס (נמצאת מתאריך 03.05).

"הפריט התקבל מד.קוריאה ב 03/05/2016 וממתין לבדיקת מכס"

אעדכן לאחר שתשוחרר לחופשי..

פורסם

גם אני מחכה והתקשרתי לדואר. כל פעם סיפור אחר: פעם זה יגיע כי זה יצא מהמכס, פעם אחרת אני אפתח קריאה, והיום זה תקועה במכס (על פי נציגה הדואר בטלפון) אף על פי שכתוב באתר שהחבילה בדרכי.

פורסם (נערך)
גם אני מחכה והתקשרתי לדואר. כל פעם סיפור אחר: פעם זה יגיע כי זה יצא מהמכס, פעם אחרת אני אפתח קריאה, והיום זה תקועה במכס (על פי נציגה הדואר בטלפון) אף על פי שכתוב באתר שהחבילה בדרכי.

האם קיבלת הודעה בדבר עיכוב החבילה במכס? בכל מקרה מתוך ניסיון אישי, אמליץ לך ליצור עם המכס קשר כשאתה מצויד במספר מעקב. הם לא עונים מיד, אבל עם מעט התעקשות ניתן להשיגם. במידה והפריט אכן מעוכב מכס, אתה שולח להם במספר פקס שתקבל מהם קבלה של המוצר, וצילום של תעודת הזהות בנוסף לבקשה לשליחת הפריט לסניף הדואר הקרוב לביתך (ציין כתובת הסניף) ומשם ההליך הוא מהיר.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי eidl113
פורסם
גברותי ורבותי,

היום הגדול הגיע, והתושבת שלי אצלי בבית.

היה מסע ארוך וקשה, אבל כמה פעמים לנדנד לדואר ישראל, והעניין הסתדר.

סחטין! שלי עוד תקועות ביחידת דואר הראשית...

את מי בדיוק שגעת ? ממה שאני הבנתי אפשר רק לפתוח ברור באתר , וזה לוקח 14 ימי עסקים.

הרפורמה בדואר פשוט מדהימה [emoji35][emoji35][emoji35]

פורסם

שאלה לי לכם,כמה עולה לכם נטו,התושבת עד הגעתה לארץ?

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

אווקי הבנתי אסף שלחתי לך הודעה בפרטי

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
סחטין! שלי עוד תקועות ביחידת דואר הראשית...

את מי בדיוק שגעת ? ממה שאני הבנתי אפשר רק לפתוח ברור באתר , וזה לוקח 14 ימי עסקים.

הרפורמה בדואר פשוט מדהימה [emoji35][emoji35][emoji35]

כל יום להתקשר ל-177 להתלונן. להיכנס לאתר של דואר ישראל ולכתוב בצור קשר את הבעיה עם הקבלה מפייפל, לשמור את מס' פניה ולהמשיך להתקשר.

שאלה לי לכם,כמה עולה לכם נטו,התושבת עד הגעתה לארץ?

70$.

אמנם ביונדאי שופ נתנו לי הצעה ב-160% יותר מאתר הקוראיני, אבל בשביל הכאב ראש, לדעתי אפשר לוותר ולקנות בארץ.

פורסם

למה לוותר ?

אין שום כאב ראש.

כל מה שהזמנתי מ KORAPS הגיע בלי אף תקלה.

אני לוקח בחשבון 25 ימים עיכוב בבדיקת משרד התחבורה ובזה זה מסתכם.

עד היום מעל 5 הזמנות, חסכתי כמה אלפי שקלים שהעבירו לי את כאב הראש.

• תוכן חדש...