Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, התקציב שלי ממש קטן עומד על גג 40.

קיבלתי הצעה לשברולט קרוז דגם LT מודל 2010 מנוע 1800.

80,000 ק"מ יד ראשונה במחיר של 33 אלף.

אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה, אף פעם לא היה ברשותי שברולט וכל מי ששאלתי לא ממליץ כי הגיר לא טוב. תודה

פורסם (נערך)

אני לא יכול כלכך לעזור לך. מעולם לא היה לי שברולט קרוז. אך זה משהו שגם אני שמעתי, ששאלתי אדם שאני מכיר מה דעתו של שברולט קרוז והאם היא שווה, הוא ענה לי שלא ושזה לא רכב אמין.

השאלה היא, יש בסיס לאימרות הללו? או שזה איזה שהוא משהו שפשוט נתקע כמו דעות קדומות?

שואל את זה כי גם לי עברו מחשבות בראש לרכוש קרוז אך את גרסת ה1.6

עריכה אחרונה על ידי Squizen
פורסם

ה-1.8 דווקא לא רעה בכלל. בניגוד ל1.6 יש לרכב ביצועים טובים. צריכת הדלק לא מרשימה ועומדת עד 9 ק"מ לליטר בממוצע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אהלן, התקציב שלי ממש קטן עומד על גג 40.

קיבלתי הצעה לשברולט קרוז דגם LT מודל 2010 מנוע 1800.

80,000 ק"מ יד ראשונה במחיר של 33 אלף.

אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה, אף פעם לא היה ברשותי שברולט וכל מי ששאלתי לא ממליץ כי הגיר לא טוב. תודה

קניתי ביום שני לאשתי קרוז 2012 עם 104K יד 3 שהייתה ליסינג מימוני .

הרכב מאובזר ברמות שאין בשום רכב אחר במחירים האלו מסך טאצ ABS ESP בקרת שיוט שליטה מההגה USB SDCARD פשוט כיף האוטו נראה ומרגיש כמו מיליון דולר .

בתקציב שלך אתה יכול למצוא שנת 2012 ברמה גבוהה.

בהצלחה.

פורסם
קניתי ביום שני לאשתי קרוז 2012 עם 104K יד 3 שהייתה ליסינג מימוני .

הרכב מאובזר ברמות שאין בשום רכב אחר במחירים האלו מסך טאצ ABS ESP בקרת שיוט שליטה מההגה USB SDCARD פשוט כיף האוטו נראה ומרגיש כמו מיליון דולר .

בתקציב שלך אתה יכול למצוא שנת 2012 ברמה גבוהה.

בהצלחה.

במחיר הזה אני לא יכול לרכוש 2012, עברתי על כל יד 2.

היום אעשה נסיעת מבחן ואראה איך הוא. אנשים ממש שלילים על הרכב מבחינת הגיר והדלק.

פורסם

יש אחת בעפולה עם 65km 2012 מבקשת 39000 תבדוק ביד 2.

חוץ מזה אל תתבייש להוריד במחיר.

אנשים שלילים לכל אוטו חוץ מטויוטה עשו מטויוטה מרצדס.

פורסם

לא מכיר את ה1800, לי יש שנת 2012 מנוע 1.6, רכב סבבה מאד, אני גבוהה1.87 ואני כמעט ולא הוזזתי את הכיסא, תא מטען סבבה , צריכת דלק : בעיר: עם מזגן: 1:9.5 ובלי 1:10 מחץ לעיר לא בדקתי עם מזגן בלי 1:13 שזה סבבה לאוטו כבד , לפעמים קורה שהרכב מתבלבל בהילוכים קצת גז והרכב חוזר לעצמו , בכל מיני מקומות התלוננו שהרכב מתדרדר בעלייה אני אישית לא נתקלתי בזה כנראה דיברו על עליות קיצוניות ששם אף רכב לא מצליח לא להתדרדר

פורסם

תיבת ההילוכים של הקרוז 1.8 שונה לגמרי מזאת המותקנת ב1.6 ואינה ידועה כבעייתית. צריכת הדלק הגבוהה יחסית היא עובדה קיימת, אך ברור לי שבמחיר הזה ובקטגוריה הזאת לא בטוח שתמצא משהו חסכוני יותר בתקציב הנתון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מבין את הלכלוך על קרוז, אני כבר 5 שנים עם מודל 2011 1.6 שמעולם לא עשתה שום תקלה.

גם לשכן שלי יש אותה כבר 3 שנים ללא תקלות.

יש כאן מישהו שמחזיק אותה והיא מתקלקלת לו כל הזמן?

פורסם

אז למה כל השברולטים זולים כל כך? אין להם שמירת ערך. אולי זה בגלל הבעיות אמינות? למה למשל שברולט קרוז 2010 עולה בסביבות ה-30,000 שח? זה כלום כסף עבור אוטו כזה.. קצת חשוד. שלא לדבר על האופטרה שזולה גם כן.

פורסם

השברולט זולים מאחר וזו החלטת היבואן למכור אותם לליסינג בזול מאוד.

כאשר קרוז חדשה 0 ק"מ מליסינג נמכרת ב 95 אלף זה משפיע על מחירי המשומשות.

אין שום קשר לאמינות, לדעתי כיום שברולט קוריאה אמינה כמו יתר הקוריאניות.

ולכל המלכלכים על דייהו, תזכרו איך היתה האמינות של קיה בשנים האלו...

פורסם

אני לא יכול להעיד לגביי גרסאות 1.6 או 1.8 אבל אני יכול להגיד לספר לך מה אני מכיר על ה 1.4 טורבו וזה רק מהכרות עם האחות הבכירה אופל אסטרה. השילוב של המנוע גיר מרגיש טוב כל עוד לא לוחצים יותר מידי. אבל האמינות פה לא צד הכי חזק.. יש לנו בליסינג כמות יפה של הרכב הזה והטורבו לא מחזיק הרבה זמן.. הוחלף ברובן. הרבה לפני 40000 ק"מ...

אבל מצד שני לא שמעתי על תקלות אחרות חוץ מהטורבו... אישית יצא לי לנהוג בחודש האחרון על אסטרה עם 90,000 ק"מ... רועדת ברמזורים וברגע שלוחצים את הגיר הזה הוא לא ממש יודע מה לעשות עם זה.. חוצמזה נוסעת נחמד מאד. אני גר בירושלים :p אצלנו בצריכה משולבת בערך 1:12.

אישית האסטרה לא נוחה לא יודע איזה מושבים יש בקרוז...

שקלתי גם אני את הרכב הזה בסוף ויתרתי על שברולט

Alfa 159 TBi

• תוכן חדש...