Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוכל להחליף את זה בלי ידע כי הבנתי שבד"כ יש תושבות שרק כאשר מטפלים בטיימינג ניתן לגשת אליהן

פורסם

את התושבת העליונה ניתן להחליף בקלות רק חשוב לבצע את ההחלפה במסודר כלומר לפתוח את הברגים המחזיקים את התושבת לגוף הרכב, להגביה את המנוע מעט עם פלטת עץ וגק מתחת לאגן השמן ורק אז לנתק את התושבת משאר התבריגים וההרכבה מתבצעת בסדר ההפוך! ממש לא מסובך.

פורסם

בנוסף, צריך להזיז את המיכל נוזל הגה כוח.

לא לנתק אותו מהציננרות!

אלא להרים למעלה ולהניח בזהירות בצד, כשהוא מחובר.

בסיום להחזיר חזרה כמובן.

פורסם

אם זהפעם ראשונה שאתה ניגש לרכב . הייתי ממליץ שתעזר בכל זאת במישהו. צריך להרים את המנוע לגובה נכון. ולשיםלב להברגות החלקים שם מאלומניום אז צריך קצת זהירות.ולסגור ברגש .

לידיעה

בתושבת הברגים שמתחברים לצדהמנוע 60 ניטון מטר . ובצד שמתחבר לשלדה 90 ניטון מטר.

פורסם

חבל שאתם נותנים לו הוראות איך לבצע את זה לבד.

פעם ראשונה תמיד מסוכנת, זה לא החלפת שמן מנוע.

חפש לך מישהו שיעזור לך ואתה בטוח תסתדר לפעמים הבאות. גם במוסך, מתלמד לא עושה שום דבר לבד לפני שהותיקים מראים לו מה לעשות ואיך לעשות.

פורסם

באמת שאין שום דבר מסובך בהחלפת התושבת הזו, בתנאי שיש לך ג'ק עגלה כדי לתמוך במנוע.

כל הברגים נגישים שם וזו עבודה של מספר דקות.

פורסם

אושריקו, עצוב לראות את התגובה שלך. אחת ממטרות הפורום היא עידוד אנשים לבצע טיפולים בעצמם, לכן אנשים מעלים פה מדריכים מצולמים.

מוסיף מהספר הטכני:

MOUNT.jpg

Stay Dirty

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי את התושבת הימנית מ-KORAPS, בהמשך להמלצתו של אסף.

אני מתכוון לבצע את ההחלפה בקרוב (טרם קיבלתי אותה), אשתדל לצלם תמונות במהלך התהליך.

לכל המעוניין, מצאתי סרטון טוב שמדגים כיצד לבצע את התהליך ביונדאי אלנטרה.

שימו לב כיצד הטיפ של בוקי בא לידי ביטוי - הזזת מיכל נוזל הגה הכוח :wink:

• תוכן חדש...