Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כמה שאלות שצצו לי בראש לגבי תושבות מנוע ביונדאי גטס 2009 GLI

כמה תושבות יש ברכב?

איך יודעים אם יש רעידות איזו תושבת תקולה ,אחראית על כך שיש רעידות?

האם יש הבדל בין מקורי לתואם?

האם החלפה היא עניין יקר במוסך?

פורסם

3 תושבות.

- אחת ימנית עליונה - היא זאת הבעייתית בד"כ - הגומי מתייבש ונסדק ואז כל הדשבורד רועד בעמידה.

הזמן אותה עוד היום - 240 שקל כולל משלוח:

http://www.koraps.com/shop/item.php?it_id=192355

רק מקורי כמובן. זה עניין של גומי טבעי, המתן לחן פרחי שירחיב.

ההחלפה שלה מאוד פשוטה, אשתדל לבצע מדריך בקרוב לפני שהתושבת תגיע אלייך בדואר.

- תושבת גיר תחתונה - מה שנקרא תושבת משקפיים

- תושבת גיר עליונה/שמאלית

Stay Dirty

פורסם

חוץ ממה שאסף אמר , מוסכים נוטים לעשות קופה יפה בהחלפת תושבות.

חפש מישהו שיחליף לך בחינם או משהו.

ולא לשים תושבות לא מקוריות, חבל על הזמן והכסף.

פורסם

במקרה של הגטס, שני המגיבים מעלי צודקים, רק מקוריות.

הבעיה שלרוב במכוניות כאלו מחפשים לחסוך כל שקל בתחזוקה, ולכן יש היצע גדול של תושבות באיכות ירודה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם אצלי בגטס היו רעידות ורעשי מנוע מורגשים מהרגיל. החלפתי תושבת בצד ימין(מצדהנהג) עליונה- נקראת גם תושבת מנוע. שהיא המחלה אצל הגטס. והשינוי שווה כל שקל - השקט חזר וכיף לנהוג ברכב.

גם אם התושבת נראית טוב במבט חיצוני לדעתי היא קורסת ומאבדת מאיכותה -ראיתי זאת בהפרשי הגובה בין המשומשת לחדשה.

הזמנתי בהמלצת ASAFASAF מאתר קורפס שמוכר חלקים מקוריים מקוריאה. מאוד מומלץ .

החלק הגיע תוך כשבועיים ועוכב למשך שבועיים נוספים בדואר - ללא שום הצדקה וקיבלתי אותו לא מזמן. מחיר החלק 30 דולר משלוח עוד 30 דולר סה"כ כ 240 ש"ח.

מקורית בארץ עולה בסביבות 700 ש"ח. החלפה באמת פשוטה. אם תצטרך עזרה תיצור איתי קשר.

פורסם

לפני כשבוע החלפתי תושבת מנוע עליונה - עלה לי 160 שח + 50 שח עבודה , התושבת כנראה לא מקורית אך כל הרעידות נעלמו והרכב חזר להיות שקט

פורסם

סאן יאנג זה קוריאני,רנו-סמסונג(קוריאני),וgm ודייהו(קוריאני).

אני לא מאמין שאני צריך להסביר את זה למשתמש פורום ותיק כמוך.

פורסם
מה זה משנה אם זה קוראני או לא . יש חלקים שמתאים לחלק מהדגמים והם מקוריים ,ניתן לבדוק באתר.

אולי מאזדה ופורד. אבל מאזדה ויונדאי גטס? לא שמעתי דבר כזה.

• תוכן חדש...