Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הכי פשוט יהיה להוסיף אופציה של חיפוש פשוט וכן חיפוש מורחב. כך מי שיודע מה הוא רוצה יוכל לחפש זאת בדיוק,

ולאמא שלי שלא מבינה כלום ברכבים גם תוכל לחפש בחיפוש פשוט.

כמו כן מחזק את מה שנאמר מעליי, הייתי מוסיף קטגוריה של סופר מיני לפחות וכן סטיישן כיוון שהיום יש להם קהל יחודי די גדול, וכן רכבי ספורט וכו' באם קיימים אצלכם (כל ה-RS למיניהם, ST וכו').

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

כמו שאמרו קודמיי, חיפוש לפי תקציב חופשי ולא קבוע לפי ההגדרה שלכם.

לדעתי צריך להוסיף אפשרות בחירת נפח מנוע לחיפוש, היום הרבה רכבים מגיעים עם שני מנועים לפחות.

ראיתי בחיפוש שאפשר לחפש מאזדה 3 ואפשר גם 3 ספורט. הייתי מכניס הכל תחת ה3 ומי שירצה ספיריט יציין נפח מנוע.

אותו דבר בחיפוש מיצובישי לנסר. יש גם לנסר וגם לנסר החדשה, הייתי מכניס הכל בלנסר זה סתם מבלבל.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

קטגוריית סופרמיני, וקטגוריית סטיישן, תקציב מינימום בנוסף לתקציב מקסימום.

בחיפוש לפי יצרן, לאפשר להקליד גם חלק מדגם ספציפי של רכב , לדוגמא, פאביה, או קליאו.

בן אדם לא תמיד יודע מי היצרן, וזה שהוא רוצה לרכוש "גולף" תציעו לו גולף מבלי חיפושים מיותרים

ואם סימנו את הדגם הספציפי, שלא יקפיץ את הגלילה למעלה שוב, אלה שייתן לסיים לסמן את כל הדגמים שהמשתמש רוצה לסמן לפני שהוא מרענן את עמוד.. בדומה ליד 2 ...

• תוכן חדש...