Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

זות פעם ראשונה שלי פה, אז כך

יש לי מזדה 323F הטצ'בק 1993 ידני יד ראשונה עם בסביבות 120000 ק"מ בלבד ( עדיין מנוע מקורי, גיר מקורי אף פעם לא נעשה לה שיפור או שינוי כלשהו )

הרכב נוסע אחלה, האם כידאי לעשות לו שיפורים ?

במידה וכן, מה אפשר לשפר ??

תודה רבה

פורסם

אפשר כמעט תמיד. אבל זה יקר ועל פי רוב יהיה לך זול ונכון יותר להחליף מכונית.

תחזוקה מכנית טובה הכוללת צמיגים טובים זה הדבר הכי טוב שתוכל לעשות.

להוציא מתא המטען משקל מיותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אפשר כמעט תמיד. אבל זה יקר ועל פי רוב יהיה לך זול ונכון יותר להחליף מכונית.

תחזוקה מכנית טובה הכוללת צמיגים טובים זה הדבר הכי טוב שתוכל לעשות.

להוציא מתא המטען משקל מיותר.

חבל להחליף רכב כזה, אני מעוניין להשאיר אצלי.

שיפורים קוסמטיים אני אעשה, הרכב כרגע עם מנוע 1600 ו 85 כ"ס ( לפי יצרן, אני חושב אחרי כל הזמן הזה הו איבד את העוצמה )

אז למשל כידאי להחליף מנוע + גיר + בלמים וכל הדברים האלה ? או שזה יקר מדי ? לא יודע מה המחירים

פורסם

תגדיר יקר. אבסולוטית או יחסית לשווי המכונית? השקעה זה לא. לא תקבל בחזרה במכירה.

אם נדמה לך שיש אובדן כוח, קודם כל דאג לתחזוקה טובה. לא רק שמן פילטרים. פלאגים, כבלי הצתה, יתכן ויש הצטברות פיח, מערכת פליטה סתומה. ווטאבר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לרכב כזה,כל דבר חוץ מצמיגים איכותיים זה זריקת כסף לפח.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...