Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות IBIZA מיד שנייה

ההתלבטות שלי היא בין הרגילה לדגם הספורט

השאלה שלי היא עד כמה דגם הספורט פחות מרווח?

אני יהיה נהג יחיד ברכב ולרוב לא יהיו יותר משני נוסעים

יש עוד בעיה הגובה שלי הוא 2.03 וגם ככה אני משבית את המושב שמאחורי

ובגלל הגג הפנורמי זה מה שגורם לי גם להעדיף את דגם הספורט כי ככה יהיה לי יותר מקום לראש

(שזה מה שהציל אותי בספורטאז כי אם לא הגג הפנורמי לא היה לי מקום לראש)

והסיבה הנוספת שאני מעדיף את דגם הספורט הוא רמת האיבזור שיש בדגם הספורט

שבדרך כלל קשה למצוא ב5דלתות ואם כן דורשים עליו יותר

ועוד 2 שאלות אחרונות

המנוע זהה ב2 הדגמים נכון (כמובן שבין אותו שנתון)

ומה הקילומטראז הכי גבוהה שכדאי לקנות מיד שניה באיביזה

ובעיקרון

המטרה שלי לקנות בין שנתונים 2009-2010 מכיוון שיש להם מנוע 1600 עם 110כ"ס

מה שאין בשנתונים מעליהם

תודה מראש

פורסם (נערך)

הייתי בעלים של איביזה ב2009 (דגם 5 דלתות עם גג פנורמי)

רכב נחמד מאוד.

אני בגובה 1.96 לא הרגשתי שום אי נוחות, מה שכן הייתי ממליץ זה לחפש דווקא דגם עם מנוע 1.2 טורבו.

חווית נהיגה אחרת לחלוטין.

קילומטראז' עליו שאלת הוא חשוב ביחס לגיר ופחות למנוע.

מדובר על גירי DSG בתחילת דרכם, לי למשל התחילו (לא אקרא לזה בעיות) אבל רעידות בין הילוך ראשון לשני התחילו באיזור 45.000 ק"מ

לא הספקתי לטפל בזה כי בסוף 2011 היא נגנבה, אבל תיקון (החלפת מצמדים) עולה כרוב ל7 אלף שח.

חוץ מזה הכל היה פיקס.

מאוד אהבתי את הרכב, ואחרי גניבה המשכתי עם סיאט והתקדמתי ללאון, וגם שם היו כמה בעיות (ב 30.000 ק"מ וב59.000ק"מ הוחלפו באחריות מצמדים), (ב60.000 הוחלפה משאבת מים, 3300שח לא באחריות)

מאוד אוהב את המותג, אבל נאלצתי למכור את הלאון בחודש שעבר כדי להתקדם לרכב משפחתי גדול יותר.

אישתי קבלה רישיון נהיגה לאחרונה, עוד שנה אצטרך לחפש לה רכב, כמעט ובטוח שזו תהיה או איביזה או לאון.

עריכה אחרונה על ידי ShizoManiak
פורסם (נערך)
הייתי בעלים של איביזה ב2009 (דגם 5 דלתות עם גג פנורמי)

רכב נחמד מאוד.

אני בגובה 1.96 לא הרגשתי שום אי נוחות, מה שכן הייתי ממליץ זה לחפש דווקא דגם עם מנוע 1.2 טורבו.

חווית נהיגה אחרת לחלוטין.

קילומטראז' עליו שאלת הוא חשוב ביחס לגיר ופחות למנוע.

מדובר על גירי DSG בתחילת דרכם, לי למשל התחילו (לא אקרא לזה בעיות) אבל רעידות בין הילוך ראשון לשני התחילו באיזור 45.000 ק"מ

לא הספקתי לטפל בזה כי בסוף 2011 היא נגנבה, אבל תיקון (החלפת מצמדים) עולה כרוב ל7 אלף שח.

חוץ מזה הכל היה פיקס.

מאוד אהבתי את הרכב, ואחרי גניבה המשכתי עם סיאט והתקדמתי ללאון, וגם שם היו כמה בעיות (ב 30.000 ק"מ וב59.000ק"מ הוחלפו באחריות מצמדים), (ב60.000 הוחלפה משאבת מים, 3300שח לא באחריות)

מאוד אוהב את המותג, אבל נאלצתי למכור את הלאון בחודש שעבר כדי להתקדם לרכב משפחתי גדול יותר.

אישתי קבלה רישיון נהיגה לאחרונה, עוד שנה אצטרך לחפש לה רכב, כמעט ובטוח שזו תהיה או איביזה או לאון.

אם הייתי מוצא 5דלתות אם גג פנורמי במחיר נורמאלי ישר הייתי קופץ על המציאה הבעיה שרוב האיביזות הם דגם REFERENCE

הבעיה שהמנוע 1.2T המחירון שלו יקר יותר

עריכה אחרונה על ידי .ferrari
פורסם

הגדרה של "מחיר נורמלי" היא בעייתית.

אחד מוכן לשלם מעל המחירון, אחד מחירון, ואחד אחר רק מתחת למחירון.

מכרתי את הלאון במחירון משוכלל, והקונה לא שעל שאלות, שילם ולקח את הרכב.

אם יקר, מחפשים משהו שעומד בתקציב ומוותרים על כל הפינוקים :wink:

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם
הגדרה של "מחיר נורמלי" היא בעייתית.

אחד מוכן לשלם מעל המחירון, אחד מחירון, ואחד אחר רק מתחת למחירון.

מכרתי את הלאון במחירון משוכלל, והקונה לא שעל שאלות, שילם ולקח את הרכב.

אם יקר, מחפשים משהו שעומד בתקציב ומוותרים על כל הפינוקים :wink:

בכל מקרה בהצלחה.

לפעמים צצים מציאות (עכב מעבר לחול וכ'ו) שלבעלים אין זמן להמתין כדי לקבל את הסכום המלא

ואני למדתי שלדברים טובים מחכים

והאמת שאני לא כזה לחוץ על הרכב לא יקרה כלום אם אתנייד קצת באוטובוסים ובגלל זה אני מוכן לחכות

• תוכן חדש...