Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחודשיים קניתי את נעלי the north face verbera hiker ii gtx, עלו קרוב ל 800 ש"ח

בקושי השתמשתי בהם, בטח לא בטיולים אלא בעיר, ובפעם היחידה שלקחתי אותם לטיול של חצי יום קליל ההדבקה שעל הגומי המצפה את החלק הקדמי של הגפה נפתח, אמנם לא באופן רציני, אך ברור שדבר כזה לא אמור לקרות בכלל בנסיבות כאלה.

הוצע לי לקחת את הכסף בחזרה או לקבל זוג חדש. מה דעתכם?

הן נוחות לי מאוד וממש מוצאות חן בעיני. הבעיה שאפשר להגיד שאיבדתי בהם את האמון, אם זאת העמידות העלובה שלהן שנפתחות אחרי מס' שימושים ספורים ולא רציניים. אם אני יודע שהזוג החדש לא ייפתח אז אשמח לקחת אבל אף אחד לא יכול לדעת ולא בא לי שוב לחזור לאותה חנות עם זוג נוסף פגום.

מצד שני, לא מצאתי עדיין נעל ברמה כזאת שתחליף לי אותה ובמחיר כזה.

מצורפות תמונות של הקריעות למי שזה מעניין אותו

תודה

3w_qrTPj.jpg

tuTz3CMg.jpg

פורסם (נערך)

האמת הנעל נראית בת כמה שנים לפי המראה שלה ולא כמה חודשים -מוזר. אצלי נעליים לא נראות

ככה גם אחרי 10 שנים. (ויש לי כמה זוגות עדיין)

וזו דווקא חברת טובה (הבן שלי הביא לי מעיל מעולה שלהם מחו"ל אתמול שעולה כאן מעל 1500 ש"ח ומרגישים את האיכות -אולי בנעלים הם פחות מתמחים?)

בכל אופן הייתי מציע לך להחזיר את הנעל ולרכוש מותג אחרMERRELL. COLOMBIA.SOLOMON. GERMONT. יש עוד כמה טובים.

למרות שרכשתי ביחד עם הבן שלי נעלי טיולים בסכום לא גובה (ברח לי המותג) והוא ממש מרוצה מהם. (בסביבות 600 ש"ח)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

נחמד דווקא שהסכימו להחליף או להחזיר הכסף.

בימינו זה לא ברור מאליו/קורה תמיד ללא לחצים כאלו ואחרים.

אם איבדת אמון - קנה משהו אחר.

לא צריך להיות נעול על משהו ובטוח שימליצו לך עוד המלצות שתוכל לבדוק.

alfa 156 2.5.

פורסם

החברה ידועה במוצריה האיכותיים.

הייתי מחליף לנעל אחרת שלהם, ואם זה לא הולך אז חברה אחרת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הנעליים נרכשו לפני פחות מ 3 חודשים. הן נראות ככה בגלל שמרחתי עליהן ווקס (של סנוסיל) והקימוטים בגלל שאני שורך שרוכים בצורה מעט מהודקת. וגם ב 3 חודשים האלה בקושי השתמשתי בהן. אולי בגלל שזה מידה 47 זה שכב הרבה זמן במחסן, אינני יודע.

אני מעדיף בנעל הבאה שיהיה תפירה במקום הדבקה בכל מקום שאפשר ובמיוחד בחיפוי הגומי הקדמי ע"מ שלא יקרה שוב ולכן אני פחות בעד הנטייה לקחת את אותו דגם בדיוק.

לעניין שהסכימו להחליף לי או לזכות אותי, אני חושב שזה בדיוק כמו שתקנה מכונת כביסה ויומיים אחרי זה היא תתקלקל לך, שלחתי להם מכתב מסודר שמסביר עד כמה אני לא שבע רצון מהאופציה לשלוח אותן לתיקון אחרי שימושים ממש חד פעמיים בהן ומהאופציה לקבל זוג כזה חדש. בנוסף, לא מצאתי בחנות הסספציפית הזו (באתר שלהם) נעליים שיוכלו להחליף לי אותן.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים מסויימים ולא על חברות כי את החברות אני מכיר...

פורסם (נערך)

לא ניתן לערוך.

נזכרתי מה הילד קנה. Merrell CAPRA MID SPORT GORE-TEX

http://xn--5dbo0a.co.il/products/262504

עכשיו אני רואה את התגובה שלך.

בהמשך למה שרשמתי על ההתרשמות שלי מהנעליים לפי התמונה. עכשיו זה רק מחזק את הדברים שלי אם נעלת את הנעלים "חד פעמי" וככה הם נראות? מה יהיה אחרי שנה אני לא רוצה לחשוב.

בכל אופן חפש מותג אחר. למרות שאין לי ממש מושג אם זה משקף את איכות החברה - או מקרה נדיר, כי אין לי מספיק ניסיון איתם.

פורסם

אפשר לקבל בפרטי את שם החנות ממנה רכשת את הנעליים? קרה לי בדיוק אותו מקרה עם נעל של טימברלנד. לאחר המקרה ביקשתי החזר, ורכשתי את הנעל במקום אחר.

נעלתי את המודל הספציפי הזה שנרכש דרך חנות טימברלנד רשמית בערך 4 שנים, ובעיקר בשטח.

הייתי כל כך מרוצה מהדגם שבחרתי לקנות אותו שוב, אך הוא החזיק משהו כמו חודשיים עד שנקרע.

יש לי מן תחושה שהחנות המדוברת פשוט מוכרת סחורה סוג ג'. המחירים מלכחתילה היו נמוכים באופן מחשיד.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

~

כנראה שבמצבך הייתי לוקח את הכסף וקונה שני זוגות נוחים של נעלי רגאטה או הייטק במקום, סביר להניח שהם ישרדו אותו פרק זמן במצטבר.

קשה לדעת ממה נגרם הנזק - אולי הנעליים שהו זמן רב מדי באחסון, אולי הן בכלל מזוייפות ואולי יש סיבה אחרת. בכל אופן, יפה שהחנות לקחה אחריות, אבל לחזור על אותה רכישה ולצפות לתוצאה שונה זה קצת נאיבי, בלשון המעטה.

פורסם

הן נקנו מחנות טובה לדעתי ואין חשש שהן מזוייפות או משהו בסגנון. לגבי משך זמן במחסן יכול להיות שזה היה שם הרבה זמן.

DERISH- יש לך דגמים להמליץ לי? הייטק לא מצאתי איזה דגם נורמלי בארץ מחיפוש קצר.

יוגב- אני יותר אוהב שהחורים שמכניסים את השרוכים הם מניטים ולא בד למשל בנעליים האלה:

http://www.scarpa.net/en/nangpa-la-gtx.html

ולא מצאתי תגובות עליהן או מקום במרכז לקנות אותן שלא במחיר מלא

פורסם (נערך)

נעליים ששוכבות בארון בצורה נכונה, לא נשחקות גם לא אחרי כמה שנים

ובטח שלא אחרי חודשיים.

לגבי שאלתך איזה נעליים, הייתי בודק את המותג COLOMBIA יש בו את הניטים שאתה מחפש ותפרים מולחמים.

http://www.columbia.co.il/Products/1627611/%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%93%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D_Peakfreak_Venture_Mid_WaterProof

פורסם
נעליים ששוכבות בארון בצורה נכונה, לא נשחקות גם לא אחרי כמה שנים

ובטח שלא אחרי חודשיים.

לגבי שאלתך איזה נעליים, הייתי בודק את המותג COLOMBIA יש בו את הניטים שאתה מחפש ותפרים מולחמים.

http://www.columbia.co.il/Products/1627611/%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%93%D7%93%D7%95%D7%AA_%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D_Peakfreak_Venture_Mid_WaterProof

תודה על ההצעה אבל לא נראה לי שהן שוות את הכסף שדורשים עליהן...

יש 2 דגמים טובים של נעליים ששמעתי עליהם, merrell moab mid שהן ברמה של הקולומביה האלה, ועולות 550 ש"ח

ורמה אחת מעל merrel sawtooth רק שכבר לא מייבאים אותן לארץ/לא מייצרים יותר, וגם עולות 550 בערך נראה לי.

פורסם

נראה לי שברמה של הקולומביה האלה עדיף כבר לקנות בזול יותר הייטק כמו שDERISH אמר.

אשמח לדעת אילו נעלי REGETA יש במחירים כאלה מומלצות

פורסם (נערך)

DERISH- יש לך דגמים להמליץ לי?

כולם טובים, השאלה מה נוח ונאה בעיניך, ואת זה תוכל לדעת רק אם תמדוד במקום. לי היו Regatta Guideway Mid שטחנתי להן את הצורה במשך ארבע שנים עד שהתחילו להתפרק.

בעניין MERREL שציינת פה - זכור לי שהייתה להם חנות עודפים עם מבחר גדול במתחם בארות יצחק, סמוך לנתב"ג.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
תבדוק נעליים של סולומון ‚ מאוד מאוד נוחות ומאוד חזקות .

דגם ספציפי?

אגב יש חברה צרפתית שמעתם עליה?

[h=3]quechua[/h]

• תוכן חדש...