Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פולקסווגן גולף 1.4 טורבו (MK7) שנת 2014.

הרכב הגיעה עם המערכת ברירת מחדל עם מסך מולטימדיה + דיבורית - הסידי וקורא כרטיסי SD נמצאים בתוך התא כפפות.

רציתי לדעת:

1. איזו מערכת זו? אם צריך אשלח תמונות.

2. האם אפשר ואיך לשדרג לה תוכנה (עבור ביצועים, שיפורים, תמיכה בעברית אולי...)

3. אני רוצה להתקין מצלמה לרכב, האם המערכת תומכת? מצאתי ברשת את זה:

http://www.cars-equipment.com/www/en/shop/rvc-kits/flip-badge-camera-kit-for-vw/

חשבתי להזמין ולהתקין.

4. האם יש לכם מושג אם אני יכול להוסיף לרכב פנסי ערפל? כברירת מחדל קבלתי את הרכב בלי...

בתודה מראש.

פורסם

- בשביל מצלמת רוורס תצטרך לבצע פתיחת מסך אצל מתקיני אודיו למיניהם.

- יכול להיות שיש עדכון, בספק רב אם יהיה עברית או שידרוג משמעותי.

- אפשר להוסיף פנסי ערפל, אפטר-מרקט/מקוריים תלוי בתקציב.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מה הכוונה בפתיחת המסך במערכת? האם יש המלצות?

איך אני יכול לדעת האם יש עדכון? האם יש מקום שבו אוכל לאתר את החברה והדגם של המערכת שברשותי?

והאם יש המלצות למתקין לפנסי ערפל ומהיכן אני יכול לרכוש אותם? אין לי בעיה לבצע הזמנות מחו"ל - אני מחפש סט מקורי בילבד.

תודה מראש! :)

פורסם

המערכת שלך היא כנראה קומפוזישן מדיה ואפשר לחבר אליה את המצלמה בקישור ששלחת. הבעייה היא המחיר הנורא שלה. תחשוב שאפשר להרכיב על המראה המרכזית ברכב מראה עם מסך ב- 40 דולר, להרכיב מצלמת רוורס פשוטה ב 20 דולר ולהרכיב הכל במאתיים שקל. סה"כ 450 ש"ח. המצלמה בקישור עולה לבד 2100 ש"ח באנגליה (לפני מסים..).

"פתיחת מסך לרדיו" היא אופציה שסדנת אודיו מפרקת את הרדיו והאלקטרונאי שלהם עושה שינויים או מוסיף רכיבים שמאפשרים התחברות עם ציוד כמו מצלמת רוורס או GPS. עניין של כמה אלפי שקלים. המצלמה בקישור, אגב, כוללת קופסה שעושה בעצם פתיחת מסך לרדיו, אם כי למצלמה בלבד.

בגולף 1.4 טרנדליין יש פנסי ערפל מקוריים. אולי תוכל למצוא בפירוקיות.

• תוכן חדש...