Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
~

בזמנו הצבא נהג לתת לחיילים "פס" למשך שהותם מחוץ לבסיס. זה עובד גם באזרחות, צריך רק להתגבר על כמה מחסומים פסיכולוגיים ולדבר באופן פתוח. נסו ותהנו.

זה עובד כשהחברה נוסעת להתנדב בסין. כשהיא נוסעת לאתיופיה, לא משנה כמה הם ידברו, הוא בעמדת נחיתות אחושלוקי :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בואו נהיה שנייה אנשים טובים ועוזרים:

פות"ש, אתה חושש שהיא לא כל כך מעוניינת בך יותר, ולראייה היא רוצה לעזוב לתקופה ו/או שהיא לא תהיה נאמנה לך בזמן הזה או שאתה, לא בא לך לחכות לה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בסה"כ מבחן למערכת היחסים ביניהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הבנתי, לחכות למה? היא אמרה לך בפירוש שזהו, היא מתכוונת לצאת\לשכב עם אנשים אחרים בזמן שהותה בחו"ל?

מצד אחד אתה אומר שאתה אוהב אותה ורואה אותה כאם ילדיך ומצד שני נראה שיש לך ספקות לגבי המשך הדרך איתה, לי מהצד זה נראה כאילו אתה מחפש משהו לא תקין בכוח.

פורסם
אתה שואל אם לחכות לחברה שלושה חודשים? באמת??

יצא לי לחכות יותר זמן לחבילות מאיביי

סאחה על המשל :wink:

אמת.

וטוב שזה קורה עכשיו.

alfa 156 2.5.

פורסם

צחוקים רצח בשרשור הזה, אה? ילד דביל שלא יודע מהחיים שלו. בואו נסתלבט עליו עוד קצת.

אל תהיו שמוקים, זה חתיכת סרט לאכול. הייתי שם, אני יודע. אם אין למי מכם משהו מועיל להגיד, אולי עדיף לא להגיב.

בואו נהיה שנייה אנשים טובים ועוזרים:

פות"ש, אתה חושש שהיא לא כל כך מעוניינת בך יותר, ולראייה היא רוצה לעזוב לתקופה

אני לא יודע איך זה עובד אצלך, אבל אם אני לא מעוניין במישהי, אני... לא יודע, לא עונה לה לטלפונים או משהו, מקסימום מוחק אותה מהפייסבוק. נראה לי שלברוח ליבשת אחרת זה קצת אוברקיל, לא?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני בדעה של נהג מתחיל.

תשחרר תן לה להנות, תן לה לעשות משהו שהיא אוהבת.

אל תתייג את זה בכל מיני מונחים כמו '' פרידה '' או '' הפסקה ''.

תשמור איתה על קשר כרגיל, אבל הכי חשוב זה תשחרר.

ובנימה רצינית,

היא נוסעת לאתיופיה.. כולם פה מזכירים את once you go black, you bever go back.

ואני אומר תקנה מד קרינה, לך תדע אם איזה מיקרוגל היא תחזור.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

הייתי שם ,

אחרי למעלה מ 3 שנים יחד כשאני בדיוק בשנה שנייה-שלישית של התואר , הגברת החליטה שהיא הולכת ל 3 חודשים בדרום אמריקה ,אמרה לי בוא תצטרף וקיבלה תשובה של "אחרי התואר לאן שתרצי".

החלטנו יחד על טיים-אאוט לא מחייב , את יכולה לעשות מה שבא לך ואני יכול לעשות מה שבא לי .

כשתחזרי לארץ, נדבר, ואכן דיברנו והחלטנו לחזור, הייתה שיחה קלה ומאוד פתוחה של " שכבת עם מישהו ?", "שכבת עם מישהי ?" .

אחרי 4 שנים אתה כבר יודע אם הבת זוג מסבנת אותך .

החלטנו על חזרה , ולמרבה ההפתעה זה שרד עוד שנתיים ואז זה התפרק על משהו אחר לחלוטין !!!!

ויש פה אבל גדול ! שאצלה זה היה משולב גם ביקור שורשים שהיא לא הכירה אף פעם .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני הייתי נפרד ואומר לה שנדבר אחרי שהיא תחזור, ככה אתה לא "דופק" לה את הטיול וגם לא "נדפק" בעצמך.

גם מי יודע אם זה באמת יהיה 3 חודש? אולי היא תשאר שם עוד? או שמשם תסע למקום אחר?

They are trying to ban me...

פורסם

אני לא יודע איך זה עובד אצלך, אבל אם אני לא מעוניין במישהי, אני... לא יודע, לא עונה לה לטלפונים או משהו, מקסימום מוחק אותה מהפייסבוק. נראה לי שלברוח ליבשת אחרת זה קצת אוברקיל, לא?

אצלי זה בד"כ עם סטירה...

אתה יודע, יש כל מיני דרכים לעשות אקזיט.

רק ההתחלות כולן נורא דומות...

אני מנסה להבין מה הביג דיל ב-3 חודשים של הפסקה, כי לבן הזוג יש משהו נורא בוער בעצמות לעשות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כשאתה נמצא מול זה, זה חתיכת ביג דיל. גם אם זה לא נראה ככה דרך האינטרנט. וככל שאתה יותר צעיר, כך הזמן הזה גם יותר ארוך עבורך. שלושה חודשים בשבילו ארוכים יותר מאשר שלושה חודשים משבילך, וזה עובדתי. אם תרצה אני יכול להרחיב, אבל זה כבר יהיה אוף-אוף טופיק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

המחשבה שלי פשוט זה למה שבן אשם יטוס לתקופה לחול עם בן זוג?

היא כבר פתרה לך את התהייה- היא מתכננת לטוס בלעדייך.

;)

ובנימה רצינית יותר, אתם יחד תקופה די ממושכת, זה אומר שהיא כנראה מוצאת בך מכלול רחב של דברים שהיא אוהבת.

אם היה לה איזשהו ספק לגבי הקשר איתך יכלה פשוט לסיים אותו אבל אתה מבין שזה לא המצב.

אחד הדברים החשובים בזוגיות זה תמיכה בהגשמת רצונות\שאיפות\חלומות אחד של השני.

לפעמים החלומות של אחד יגרמו תחושות פחות נלהבות אצל בן הזוג, זה לגיטימי.

מצד שני, אם אתה רואה אותה כ-wife material אז שחרר, במהלך החיים מפעם לפעם עלולים להתעורר "קשיים" משמעותיים בהרבה מהתנדבות של 3 חודשים באתיופיה.

אתה אוהב אותה באמת?

שנה פוזה, במקום לבוא אליה בגישה של "נגדיר את זה כהפסקה" (מזה הפסקה??? ) תבוא בגישה אחרת- פרגן לה, תתעניין, תייעץ ותראה לה שגם אם אתה לא יכול להיות איתה שם פיזית- אתה עדיין שותף "לחוויה" ושמח שהיא מגשימה את עצמה.

מה הלאה?

אין לדעת ותקופת הנביאים הסתיימה, יכול להיות שמשהו יקרה והקשר יסתיים (ממש לא בהכרח בגלל שהכירה מישהו ), רוב הסיכויים שהיא תחזור טעונה בכל כך הרבה חוויות והיא תוקיר ותעריך את זה שלכל אורך הדרך היית שם כשותף לחוויה ואתה תרוויח big time.

היה ונגמר הקשר ביניכם?

Good chance it never meant to be.

צחקו פה בעניין ה....גודל של האתיופים ושאר סיבות שלכאורה אמורות לגרום לך "לחשוש".

האמת היא שאם הבחורה אוהבת אותך עוד 2 אינץ' לא יהיו אלה שירסקו לכם את הקשר ואני מתאפק לא להכניס פה פאנץ' מתבקש, תעריך! ! :)

מעבר לזה, עצה חברית- אל תשאל שאלות שאתה לא בטוח שאתה רוצה לשמוע את התשובה שלהן.

אנשים בחו"ל לפעמים מועדים,כמובן שלא כולם, אבל זה קורה.

אל תתחיל עם שאלות מיותרות.

זה נאמר מנסיון של חבר קרוב שלי שחברה שלו דאז יצאה לחודש טיול במקסיקו ובין כל הבוריטו שאלה שם גם אכלה זין (סליחה על הביטוי ).

החבר הטריד אותה בשאלות עד שהיא פתאום זרקה לו את הידיעה הזאת ואני במשך שבוע וחצי תיפקדתי כדובון אכפת לי\ממחטה, הבנאדם בכה וייבב ללא הפסקה במשך שבוע וחצי, נפרד ממנה וחזר אליה אחרי חודש (הידיעה שמישהו שם לה לא נשכחה לאחר חודש, כמובן ).

בקיצור, תיהיה חיובי, תיהיה מעורב, תארגן, אל תשאל שאלות מטומטמות, תצטייד בג'ריקן של KY ולעבור את זה כמו גדול , לא כמו של אתיופי, אבל גדול ;)

קרא את הציטוט הבא, תשנה אותו, האיש חכם ויודע דבר או שתיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זו הסיבה שאני חושב שלפני שמתחתנים רצוי לאכול בוריטו, לא אחד, לנסות כמה, מכמה מסעדות, כל בוריטו הוא שונה ואחרי שטועמים כמה וכמה בוריטו קורים כמה דברים:

1.אתה מבין שאחרי הכל ולמרות ההבדלים בין בוריטו אחד למשנהו- הם כולם בוריטו והעקרון שלהם דומה.

2.אתה רגוע כי אתה שבע.

3.אתה רגוע כי אין לך תחושת החמצה על בוריטו שלא אכלת טרם החתונה.

4.אתה הרבה פחות סקרן לנסות עוד בוריטו.

5.מעדת ובכל זאת אכלת עוד בוריטו אחרי החתונה? לא סוף העולם, אנשים טועים וממילא לא היית "בתול בוריטו" לפני.

תקף לשני המינים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...