Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן חמצן לסוזוקי SX4 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נדלקה ב SX4 נורה של מנוע. בדיקה במחשב במוסך העלתה כי מדובר בחיישן חמצן עליון.

ניסו לנקות ולהרכיב, איפסו את ההתראה אבל כצפוי נדלקה שוב. את הכסף על העבודה לקחו....

חיישן חדש כזה עולה במוסך בסביבות 700 שח לא כולל עבודה.

שאלתי אם אוכל לקנות בעצמי ולהביא להם שירכיבו. בהתחלה אמרו שכן, עכשיו התחרטו.

מצאתי באינטרנט כמה אפשרויות:

http://www.ebay.com/itm/New-Front-Upstream-O2-Oxygen-Sensor-For-Suzuki-Grand-Vitara-SX4-2007-2009-/111830460028?fits=Model%3ASX4&hash=item1a099d667c:g:EgMAAOSwys5WUaL9&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/O2-Oxygen-Sensor-New-UPSTREAM-Suzuki-Grand-Vitara-SX4-2007-2009-/231716008710?fits=Model%3ASX4&hash=item35f359b306:g:PK4AAOSwhcJWGFJY&vxp=mtr

אשמח אם מישהו יוכל לאשר לי שאכן בקישורים הנ"ל זה החיישן שאני צריך עבור דגם 5 דלתות שנת 2009, ושאין בעיה עם תחליפי שכזה.

תודה.

פורסם

ידוע לך מה היה קוד התקלה שהופיע אצלהם בסריקה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ידוע לך מה היה קוד התקלה שהופיע אצלהם בסריקה?

אממ... האמת שלא. מניח שהם יודעים לפענח את הקוד. בכל זאת מוסך מורשה...

פורסם

תאמין לי שאתה לא רוצה לדעת איזה בעלי מקצוע חאפרים קיימים בחלק מהמוסכים, גם המורשים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...