Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה, מה אתם מעדיפים?

רכב חדש ונוצץ?

או 4 קירות לגור בהם שהם שלכם ?

כשהייתי צעיר הייתי יכול לקנות רכב פרימיום חדש, אז?

היום יש לי טרנטה אבל בית שהוא שלי, תאמין לי שאין מה שמחליף את ההרגשה של להכנס אחרי יום עבודה לבית שהוא שלך ושווה לך להשקיע בו, ולא חורבה ב 4000 שקל כי אלו מחירי השכירות היום.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

wa11a

שמע אני לא יודע בן כמה אתה, האם יש לך משפחה, חברה, מה אתה עושה בסופי שבוע.

מאז שאני בלי רכב, אני דיי נתקע בסופי שבוע בבית או מוגבל למקומות שנמצאים קרוב למקום מגורים. הנסיע להורים תלויה בתחבורה ציבורית, אני לא יכול להיתעקב עד 9, כי אחרת אני מפספס רכבת, והבאה רק עוד שעה ואני חוזר הביתה ב 11וחצי בערב. זה לא נורא, אבל זה מעצבן.

בקיצור כן, זה מאוד תלוי בסוג האדם, גם בינינו, בתור חובב רכב, אני אולי לא מהסוג שמשפרים רכבים או משקיעים בהם מעל ומעבר, אני עדיין נהנה לסובב את הראש ולחייך אל האוטו אחרי שהחניתי אותו. הדברים הקטנים בחיים שעולים לצערי לא מאט..

phpclub

זו שאלה קשה. שוב אפשר להסתדר עם שעון ב 50ש"ח, רכב ב 5K, חורבה ב 3K וכדומה. עדיין, לדברים האלה יש השפעה רגשית על חיינו.

פורסם

יש עניין של תעדוף, וזה מה שכתבתי בפוסט הקודם שלי? אף אחד לא יכול להכנס לנעליך בלי לדעת מה מצבך, גם אז, כל אחד יביא את סולם הערכים והעדיפויות שלו להמלצותיו.

אישית עמדתי בפני מצב דומה לפני כ-29 שנים, הפתרון היה רכב בן 4 שנרכש מהחסכונות. באותו שלב הייתי רווק בלי שום התחייבויות שעמד להתחיל עבודה במקום מרוחק יחסית. זו גם התחושה שלי לגבי פות"ש - די ברור לי שהוא בחן את המצב והגיע למסקנה שהוא זקוק לרכב, לכן, לדעתי, פתרון של סופרמיני בן 3-5 שנים עם נסועה לא גבוהה יכול להיות פתרון מצויין. אופציה אחרת - רכב מיני ידני ממישהו שקנה ומצא את הרכב קטן לצרכיו או שנמאס לו מהידני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
wa11a

שמע אני לא יודע בן כמה אתה, האם יש לך משפחה, חברה, מה אתה עושה בסופי שבוע.

מאז שאני בלי רכב, אני דיי נתקע בסופי שבוע בבית או מוגבל למקומות שנמצאים קרוב למקום מגורים. הנסיע להורים תלויה בתחבורה ציבורית, אני לא יכול להיתעקב עד 9, כי אחרת אני מפספס רכבת, והבאה רק עוד שעה ואני חוזר הביתה ב 11וחצי בערב. זה לא נורא, אבל זה מעצבן.

בקיצור כן, זה מאוד תלוי בסוג האדם, גם בינינו, בתור חובב רכב, אני אולי לא מהסוג שמשפרים רכבים או משקיעים בהם מעל ומעבר, אני עדיין נהנה לסובב את הראש ולחייך אל האוטו אחרי שהחניתי אותו. הדברים הקטנים בחיים שעולים לצערי לא מאט..

phpclub

זו שאלה קשה. שוב אפשר להסתדר עם שעון ב 50ש"ח, רכב ב 5K, חורבה ב 3K וכדומה. עדיין, לדברים האלה יש השפעה רגשית על חיינו.

היי,

אני לא שופט אותך אם כך נשמע מדברי. אני מאוד מבין אותך.

אני בן 23 ויש לי חברה שגרה בעיר אחרת. בד"כ אני מגיע אליה באוטובוס ואם רוצים לצאת אז לה יש רכב.

אני מנסה למקסם את החיסכון שלי כל עוד אני יכול להסתדר בלי.

בקרוב אני מתחיל עבודה חדשה (אחרי שירות קבע בו ישנתי בבסיס) והחלטתי שבהתחלה עדיף לי לעבור קרוב לעבודה (גם מבחינת נסיעות שלא ממש בא לי לעשות כל בוקר, גם מבחינת פרטיות שאין בבית וזו הזדמנות טובה לצאת וכו').

כרגע זה נראה לי כאילו בהתחלה אסתדר בלי רכב לפי סוג הנסיעות שלי אבל החיים מלאי הפתעות ויכול להיות שאתבדה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...