Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

החיישן המהירות שלי כבר כמה שנים מידי פעם לא עובד במשך כמה עשרות שניות (פעם בכמה עשרות דקות נסיעה). הסיפור סה"כ לא מספיק מפריע לי כדאי להחליף את החיישן לחדש (מדובר ברכב ישן), האם יש פתרון לשיפור ביצועים שלו? נגיד הוצאת החיישן וניקוי המגעים שלו?

בנוסף האם יש מקור באינטרנט שמפרט את האחזקה התקופתית הנדרשת מרנו ("טיפול 10,000")?

תודה,

אבי

פורסם

אצלי ניקוי המגעים לא השפיע, החלפתי לתחליפי כזה

כדי להגיע אליו מלמעלה פירקתי את בית פילטר האוויר ואת תיבת התהודה שמחוברת אליו.

אולי למישהו כאן יש דרך יותר פשוטה להגיע לחיישן הסורר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב משנת 2006 אוטומטי

למה?

SonicDX - התחליפי הזה מתאים לכל סוגי הרנו קליאו? לא יעשו לי בעיות מכס אם אני אזמין אותו ב-ebay (אני לא מוסכניק)?

תודה

פורסם

אני לא בטוח לא לגבי המכס ולא לגבי המק"ט של חיישן המהירות.

נראה לי שזה לא מוגדר חלק בטיחותי ולכן לא אמורה להיות בעיה.

לגבי החלק צריך לבדוק Dialogys לפי מספר השלדה

המוסכים המורשים מחזיקים בתוכנה הזו. אולי אם תבקש הצעת מחיר לרכישת החלק תוכל לקבל את המק"ט

• תוכן חדש...