Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ראיתי מס' שרשורי המלצות קריירה וחשבתי לנסות.

החודש מלאו לי בן 33 וסיימתי תואר במשפטים באוניברסיטת בר אילן, הדרך להשלמת התואר לא הייתה מהירה, וכן עדיין לא עברתי את בחינות ההסמכה הודות לשתי נק' קטנות במבחן האחרון, כך שעדיין אינני עו"ד בפועל, מה שלטעמי ישתנה במועד הבחינה בחודש מאי הקרוב.

אז מה עשיתי עד היום? את ההתמחות עשיתי בתחום המקרקעין וניתן לומר שהתחום כן מצא חן בעיניי, אך לא התרשמתי לטובה מהתנאים המוצעים לעו"ד שכירים על מנת לשלול אפיקי תעסוקה אחרים.

בשנים האחרונות עבדתי בתחום המכירות והשירות בתחילה בשביל ללמוד לדבר מול קהל וללמוד למכור ובהמשך הדרך גם משום שזו עבודה נוחה לתקופת הלימודים. כך כיום אני משלים 3 שנות עבודה ברשת זארה, ועוד 3 שנות עבודה ברשת לי קופר.

בין לבין גם הוסמכתי כדייל בחברת אלעל וכן ניתן להוסיף קריירה מפוארת בשליחויות (זה פשוט אופי דינמי לטעמי).

עכשיו אני שוקל אם להמשיך את המסלול בו אני מחפש עבודה כעו"ד מתחיל בעוד חצי שנה, או למצוא כבר עבודה אחרת רווחית יותר, וכן גם מכירות רכב בא בחשבון.

מאוד חשוב לי מסלול קידום, בחנויות אופנה ניתן להיות מנהל איזור או אחראי מסחרי, אז אני כן מעוניין להתקדם לתפקידים הבאים בסולם, לכן הייתי מעוניין לשמוע קצת על תחום הרכב או המלצות נוספות .

תודה רבה

איתי

• תוכן חדש...