Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתור הבעלים הנוכחיים של הרכב, אני אמשיך מכאן...

אני יד רביעית, היתה יד נוספת שהחזיקה את הרכב כמעט שנה (הוא קנה את הרכב אחרי טסט ואני כבר עשיתי את הטסט שלאחר מכן ב4/2018).

הרכב אצלי כמעט שנה נרכש עם 89 אלף ק"מ ועכשיו 105.

אני נוסע בעיקר מהקריות לעבודה במשגב, כ35 ק"מ לכיוון, צריכת הדלק טובה משמעותית ממה שפותח השרשור תאר והיא עומדת אצלי על 1-13 עד 1-14 (אני מדבר על מעל 20 תדלוקים מלאים).

לאחר הרכישה בוצע טיפול ויישור קו כולל החלפת רפידות קדמיות + אחוריות.

בזמן שהרכב אצלי, הוא עבר טיפול אטימת צבע אצל אותו אורן, מספר הדבקות קוסמטיות, ולאחרונה החלפת קלטצ' במסגרת ריקול (ללא עלות).

הבעיה שהחזירו לי את התוכנה לסטוק ואחרי שהתרגלתי זה מרגיש לי פחות טוב :roll:

בסה"כ הרכב הוכיח את עצמו כקניה מוצלחת, והוא מקור הנאה לבעליו

עריכה אחרונה על ידי windsurfer

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

אני יד רביעית, היתה יד נוספת שהחזיקה את הרכב כמעט שנה (הוא קנה את הרכב אחרי טסט ואני כבר עשיתי את הטסט שלאחר מכן ב4/2018).

הרכב אצלי כמעט שנה נרכש עם 89 אלף ק"מ ועכשיו 105.

אני נוסע בעיקר מהקריות לעבודה במשגב, כ35 ק"מ לכיוון, צריכת הדלק טובה משמעותית ממה שפותח השרשור תאר והיא עומדת אצלי על 1-13 עד 1-14 (אני מדבר על מעל 20 תדלוקים מלאים).

לאחר הרכישה בוצע טיפול ויישור קו כולל החלפת רפידות קדמיות + אחוריות.

בזמן שהרכב אצלי, הוא עבר טיפול אטימת צבע אצל אותו אורן, מספר הדבקות קוסמטיות, ולאחרונה החלפת קלטצ' במסגרת ריקול (ללא עלות).

ומתי אתה מוכר?:-P

focus ecoboost 2012

פורסם
אני בד"כ מחזיק רכב ל3 שנים , אז יש עוד שנתיים...

האם יש בעיות אמינות ספציפיות ביחידת הנעה הזאת או שהבעיות הרציניות נפתרו בשתי הריקולים האחרונים?

פורסם

היי

ברכב הספציפי שלי, המנוע הוחלף ע"י פותח השרשור וזה בגלל בעיה בצינור הקירור שטופלה במסגרת הריקול.

אני לא יודע על בעיות במנוע, אבל להבנתי כמו כל מנוע טורבו הוא דורש תחזוקה סדירה (שמן) ובמקרים של הזנחה הוא יכול לההרס.

ההמלצות הרגילות תקפות - לבדוק היסטוריית טיפולים לפני רכישה.

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

איזה כיף לראות שהרכב שלי בידיים טובות ורק משתדרג עם השנים ! שמח לשמוע שהוא שומר על אמינות טובה ומסב נחת לבעליו, הלוואי שכל הבעלים שלו בעתיד יהיו מהפורום וימשיכו לעדכן, זה ממש מגניב :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

איפה אתה עובד במשגב? - גם אני ...:)

ונשמח אם תיכנס לקבוצת הווטסאפ של בעלי האקובוסט שלנו, שלח לי ה"פ אם אתה מעוניין.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אני עובד בתרדיון

ואני בקבוצה של האקובוסטים... (אני זה שלאחרונה קנה קיט ניקוי וניקה את הפילטר פתוח K&N)

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

נראה לי שזו קבוצה אחרת - יש להם קבוצה של אקובוסטים כללי (כולל מונדאו), לא רק פוקוס אקובוסט.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
נראה לי שזו קבוצה אחרת - יש להם קבוצה של אקובוסטים כללי (כולל מונדאו), לא רק פוקוס אקובוסט.

יש קבוצת פוקוס אקובוסט? אם כן, איך מצטרפים?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

אתה יכול לספר לי (אולי באופן בפרטי) לגבי הריקול?

היית במוסך לא מזמן והוא בדק במחשב ואמר שאין לי צורך בריקול

פורסם
יש קבוצת פוקוס אקובוסט? אם כן, איך מצטרפים?

שלח לי הודעה פרטית עם המספר טלפון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
אתה יכול לספר לי (אולי באופן בפרטי) לגבי הריקול?

היית במוסך לא מזמן והוא בדק במחשב ואמר שאין לי צורך בריקול

הרכב המדובר הוא פורד פוקוס 1.6T ידנית מ 2012, אם יש לך אקובוסט חדשה אז מדובר ב 1.5T וזה מנוע אחר.

לדגם שלי היו 2 קריאות:

1. החלפת מיכל מי קירור וצינורית, את זה עושים להבנתי לכולם

2. החלפת קלאטצ', פה נעשית בדיקה ואם מתגלה בעיית סדקים (כמו שקרה אצלי) אז הוא מוחלף.

בכל מקרה אתה אמור לקבל מכתב ממשרד הרישוי על הריקול עם טלפון לברורים של דלק מוטורס.

אתה יכול לפנות לדלק מוטורס לטלפון 08-9139995, לציין מספר רכב והם יגידו לך אם יש לך ריקול פתוח

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

גם לי יש אקובוסט 2012. הייתי במוסך לא מזמן, הוא אמר שיש ריקול לדגם. התחבר לרכב באמצעות מחשב, בדק משהו ואמר שאין צורך

בזה נגמר הסיפור? יכול להיות שהבעיית הסדקים תופיע אצלי בעתיד?

אתה יודע האם ריקול מוגבל לפרק זמן מסוים?

• תוכן חדש...