Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחר משמרת לילה ארוכה ודיי משעממת.

קראתי הכל, התעמקתי, וצר לי לבשר לך. אם לא תתחיל לקחת את עצמך בידיים, ולהבין שאתה נכנס לצרה צרורה שום דבר לא יציל אותך מעצמך.

אתה עוד בדמיונות של "לגשר" וכדומה, על מה אתה מדבר? האישה עושה ממך סמרטוט רצפה שלה, לא אומר שצריך להיות מאצ'ו גבר גבר ושהאישה צריכה להיות רק במטבח. אבל מפה ועד ליחס שאתה מקבל, הדרך ארוכה.

הכלב שלי מקבל ממני יחס יותר טוב ממה שאתה מקבל מ"אישתך".

החוק לצידך בנושא הגירושים לפי מיטב הבנתי.

עורך דין, דחוף! עכשיו! לא מחר, עכשיו!! SOS!

אגב, גם אני ממליץ לך חד משמעית לא לגעת באשתך יותר, ראיתי מקרוב מקרה שהבחורה נכנסה להריון בכוח כדי למנוע גירושים. מקרים כאלה לא חסרים.

כמובן שאל תבגוד מהצד עד שאתה לא גרוש, שלא יהיה לה עילה כזו או אחרת.

לצערי לפי העולה מהכתוב אתה במבוי סתום, לא הייתי פונה לשום דבר מלבד גירושים במקומך.

פורסם

בבית הדין הרבני לאשה אסור לנאוף, לגבר זה בסדר.

קיום יחסי מין פעמיים בחודש , עילה מצויינת בבית הדין הרבני לגירושין

ונגיד שייתפס נואף , והיא תרצה להתגרש....

אין מצב...

כנראה שיש כאן חבר'ה שלא קוראים את התמונה

הבחורה סופסוף תפסה בעל אחרי שפעמיים ברחו ממנה שני בחורים לפני החופה.

לדעתי , המצב שמתאר פות"ש הוא יותר גרוע מאשר הוא מתאר, וגם ככה הוא מצב גרוע שבגרועים, ולא להיפך.

תמיד רצוי לשמוע את שני הצדדים ,זו חובתו של השופט, לנו מספיק לשמוע צד אחד.

גם כאשר מישהו מתלונן על סוחר רכב שמכר לו רכב מורכב מ 3 חלקים אנו שומעים רק את פות"ש ומחווים דעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קיום יחסי מין פעמיים בחודש , עילה מצויינת בבית הדין הרבני לגירושין

ונגיד שייתפס נואף , והיא תרצה להתגרש....

אין מצב...

כנראה שיש כאן חבר'ה שלא קוראים את התמונה

הבחורה סופסוף תפסה בעל אחרי שפעמיים ברחו ממנה שני בחורים לפני החופה.

אכן, וזה מתקשר למה שכתבתי לגבי "לתת מהצד".

ברגע שפותח השרשור מתחיל הליך גירושין הוא למעשה יכול לטעון שבכך שאישתו מונעת ממנו קיום יחסי מין ובצירוף שאר ההתנהגויות הקיצוניות שלה היא למעשה אישה מורדת.

בית הדין הרבני שגם ככה נחשב לדי שובניסטי מצודד אף יותר בגבר כאשר מדובר במקרה של אישה מורדת.

יש שורת צעדים שפותח השרשור צריך לבצע (חלקן בפן הכלכלי, חלקן מבחינת ההתנהלות היומיומית ועוד) אבל חובה להיוועץ עם עורך דין מנוסה.

אגב, מצטרף למי שאמר- לתעד את הכל ולהשתדל לא להיות איתה לבד במידת האפשר, הבחורה לא יציבה וממצב נפשי כזה של האישה המרחק של פותח השרשור אל המעצר עומד על שיחת טלפון בודדה שלה ותלונה על תקיפה\אונס וכו'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
49e9d13220f7ccb84a5dcfadffdfb09a.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המבחן האולטמטיבי זה לארגן לעצמך 30 יום מילואים.

קצת שמירות, קצת מטווח, קצת דקירות והרבה שביזות.

אם חזרת אחרי זה ואתה עדין מאוהב סימן שיש סיכוי.

וברצינות - אין ילדים? אין משכנתא? הכל דבש!

גש לפאב המקומי ובמקביל צור קשר עם עו"ד טוב (ויפה שעה אחת קודם).

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

לא צריך להוכיח שהאישה מרדנית.

בגלל שהיא הסתירה מחלה רצינית יש אפשרות לבטל את הנישואין. הוא גם לא חייב לשלם את הכתובה.

http://www.netanya.ac.il/ResearchCen/JewishLaw/AcademicPub/FamilyLaw/Pages/Liability.aspx

סיפרתי בשרשור על מקרה של מישהי שאני מכיר שבעלה הסתיר ממנה שהוא חולה בטרשת נפוצה לפני הנישואין.

הציעו לה ברבנות על ביטול הנישואין + הכרזתו של הבעל כפסול חיתון. היא לא רצתה שיסומן אז הסכימה להתגרש ממנו בהליך רגיל ומזורז.

אסף

פורסם

אסף

ציינתי זאת בנוסף על מחלתה.

בכל אופן מאמר מא(ע)לף

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

Wow

תזכירו לי בבקשה אף פעם לא להתחתן ברבנות.

או לא להתחתן בכללי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב, חסכת לי את ההתלבטות.

אין חתונה - אין גירושין.

Meme-Faces-Forever-Alone-03.png

פורסם

אין ברבנות.

אם אתה חי עם מישהי ומנהל איתה משק בית משותף, שלא לדבר על ילדים משותפים, מבחינת הפסיקה אתם נשואים לכל דבר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...