Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקעתי היום, ומוסכניק שעזר לי ע"י התזת ספריי כלשהו לתוך הצינור שמוביל לפילטר אוויר, תוך כדי שאני נותן סוויצ' אמר לי שאסור לחנות ככה כי חניה כזו מכניסה אוויר למערכת.

שמעתם אי פעם משהו כזה???

וואלה לא ידעתי וחבל.

תודה מראש

פורסם

שקראתי הפרצוף שלי היה ככה: :shock: ואז :roll: .

אין לי שמץ איך הוא הגיע למסקנה הזאת, מניח שאף אחד לא שמע דבר כזה, אלא אם יש פה עוד בחור שמטפל במוסך

שלך.

בקיצור, אין שום בעיה להחנות בעלייה.

רועי

פורסם
נתקעתי היום, ומוסכניק שעזר לי ע"י התזת ספריי כלשהו לתוך הצינור שמוביל לפילטר אוויר, תוך כדי שאני נותן סוויצ' אמר לי שאסור לחנות ככה כי חניה כזו מכניסה אוויר למערכת.

שמעתם אי פעם משהו כזה???

וואלה לא ידעתי וחבל.

תודה מראש

אז לפי המוסכניק הנ"ל סן פרנסיסקו היא לא שוק טוב לרכבי דיזל? :lol:

פורסם

בתור אחד שעבד עם מכונאים הם אוהבים לצחוק ולהסתלבט לפעמים מעבר לרגיל.

החכמה היא לדעת לזרום איתם :).

יכול להיות שהבחור ניסה להסתלבט עליך מבלי להעליב.

ואם זה המצב אני עוד מרוצה. אם הדבר הזה נאמר מכביכול "ידע" כנראה שנשבר שיא בדברי הבל.

אסף, עוד תגובה עם תמונה שקרעה אותי מצחוק...

פורסם

אושריקו, דיברתי הבוקר עם עוד מוסכניקים שאני מכיר, והוא הכיר את הבעיה ואת הפרוצדורה של הספריי ככה שכנראה הראשון לא חירטט. רק חבל שדברים כאלו הם לא חלק המידע הכללי של הנהגים, אני לפחות יודע להבא...

פורסם

איזה בולשיט מוחלט, אולי יש לך תקלה ברכב שהם "פותרים" עם הספריי.

אני ואבא שלי עם דיזלים, אבא זלי מעל 15 שנה, מחנים בעליות ירידות שבילי אופניים ועמקים, בחיים לא קרה דבר כזה.

פורסם
אושריקו, דיברתי הבוקר עם עוד מוסכניקים שאני מכיר, והוא הכיר את הבעיה ואת הפרוצדורה של הספריי ככה שכנראה הראשון לא חירטט. רק חבל שדברים כאלו הם לא חלק המידע הכללי של הנהגים, אני לפחות יודע להבא...

מסכים עם ידידי ML מעלי.

זה שהם גם מניעים עם ספריי זה אומר שאסור להחנות בעלייה?

אני באמת מקווה שאתה כה תמים.ה

קיצר תחליף מוסכניקים.

רועי

פורסם

זה לא לגמרי חירטוט, עובדתית הרכב לא הניע לאחר חניה בעליה.

אבל ברור שזה לא מצב תקין וכשהאוטו היה חדש זה לא היה ככה.

זה פולקסווגן פולו SDI 2001? אין במנוע הזה ליד פילטר סולר משאבת סולר ידנית? (משאבת תיחול)

פורסם

לרוב האנשים שאני מכיר לא יוצא להשאיר את רכבם בחניה בלי תזוזה יומיים-שלושה נכון?

ואני לא מבין את הספקטיות, הפיתרון של האוויר במערכת זה לא בעזרת הספריי? (אני באמת מנסה להבין איך זה עובד)

פורסם

הפתרון של אויר במערכת הוא על ידי תהליך תהליך הוצאת האויר במערכת.

בכל רכב זה קצת שונה,

לפעמים יש משאבה ידנית שבעזרתה אפשר לשאוב סולר ולמלא את המערכת, לפעמים אין.

לפעמים יש פטמת ניקוז אויר, לפעמים אין.

ספריי הנעה זה לטעמי פתרון קצת ברברי, אם כי יעיל במצבים מסויימים.

בכל מקרה, מה שהחברים פה מנסים לומר לך הוא שבמערכת תקינה זה לא אמור להתרחש.

גם אני עם רכב דיזל מ2001 וגם אחרי חניה של שלוש שבועות בשיפוע הוא הניע בנגיעה.

תתחיל לחשוב מאיפה חודר לך אויר למערכת.

יום טוב גם לך

פורסם

חבר, אתה סתם מתוווכח, השארתי פאביה 1.9 טורבו דיזל 3 שבועות בלי תזוזה, כי טסתי לחו"ל. כשחזרתי אפילו המצבר לא נפרק והרכב הניע בנגיעה. חנה בשיפוע מאוד גדול עם החלק הקידמי כלפי מעלה. שיפוע שאני מעריך כ50 מעלות, או בקצרה, שיפוע דיי חריף. וזה כי חניתי ליד ההורים והשארתי שם את הרכב עד שאחזור מהטיסה.

ההורים שלי גרים על ראש גבעה, לא תמיד יש חניה ליד אז אני מחנה רחוק בירידה/עליה, ככה גם אבא שלי נוהג, מעולם לא הייתה בעיה עם אף אחד מהדיזלים, והדיזל שלי ספציפית אצלנו מהחברה עד היום, כבר 6 שנים, עוד מעט 7.,

יש לך בעיה ברכב, עוד לא שמעתי בימי חיי על אף רכב תקין, דיזל או בנזין שלא מניע כי הוא בשיפוע.

• תוכן חדש...