Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

הרכב שלי מתחיל לעשן וזה מפריע לי. העישון לא כזה נוראי, אבל פעם בשבועיים בערך אני מוסיף שמן - בערך 1.5-2 ק"ג.

המוסכניק שלי (שאני סומך עליו בעיניים עצומות, הוא מטפל ברכב הזה כבר הרבה שנים, עוד כשהרכב היה אצל סבא של גיסי) הביא מישהו שמכיר את הרכבים האלה טוב והוא אמר שהבעיה ככל הנראה היא גומיות שסתומים (לא בוצע טיפול אוברול לרכב ולא הוחלפו מעולם).

א. האם זו הבעיה?

ב. הוא אמר שאם זה לא יפתור יש בעיה בתוך המנוע. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?

ג. הוא אמר שהוא מביא מכשיר מיוחד כדי לעשות את זה, כי אם הוא יפרק ראש האוטו הולך לזבל. הכצעקתה?

ד. מה זה גומיות שסתומים ולמה לעזאזל אני צריך אותן?!

תודה! :)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

גומיות שסתומים שמתייבשות ועישיון עקב כך זו מחלה קלאסית של הלנסירים האלו.

תפקיד הגומיות הוא למנוע שאיבת שמן לתאי השריפה דרך מובילי שסתומים.

כשהגומיות מתייבשת או מתבלות הן עושות את זה פחות טוב והשמן כן נשאב = מנוע מעשן וצורך שמן.

פורסם

אותו רכב למעשה סופר לנסר, אותה בעיה וגם אותה שנה...

תעדכן איך נגמר.

אצלי כבר כעשרים שנה ובדיוק חשבתי כבר לא לנסות לעבור טסט השנה ואולי לנסות למכור במחיר מגוחך.

אשמח לשמוע איך הצליח אצלך...

פורסם

לא הבנתי...אתה סומך על המוסכניק והוא הולך להמר שזה גומיות שסתומים ולא בטוח בזה? ואם זה לא ייפתור את הבעיה אז גם תשלם על מה שנעשה וגם תשלם על מה שייעשה בהמשך? קצת אבסורד משהו..

ישנם שיטות ראשוניות לאיבחון הבעיה כמו עישון הרכב במצבים מסויימים, בדיקת לחץ לבדיקת רינגים, לראות אם המנוע מנפח וכו...האם נעשו הבדיקות האלה? להוסיף בחודש כמעט גלון זה משהו שלא הולך ברגל...

פורסם

אני סומך עליו כי אני לא הכי מבין בזה. יש משהו שאני אמור לבקש ממנו לעשות? אם כן, תרשמו לי ואלך אליו עם כתובים

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

היום בוצע הטיפול. הרכב כבר מרגיש טוב יותר, אבל בואו ניתן לו עוד יום-יומיים כדי שנוכל להתרשם.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

בזמנו הייתה לי בדיוק אותה בעיה כמו שלך וגם לי החליפו את הגומיות. הרכב עבר אחרי עוד 3 שנים והבעיה לא חזרה [emoji3]

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

אז ככה.

הגומיות הוחלפו והבעיה נפתרה! אין עשן כלל. אומרים לי שזה פסיכולוגי, אבל יש גם שיפור בסחיבה והטורים ירדו במהירויות הגבוהות.

אם לפני הטיפול הייתי על 120+- בסל"ד 5-6K היום הסל"ד נמצא על 4-5K.

אמנם לרכב יש שלושה הילוכים בלבד, והרביעי מאוד חסר, אבל הוא אחלה רכב. שמור ומלוקק.

אז בסייעתא דשמייא הכל שב על מקומו בשלום.

במהלך הטיפול הוחלף שמן כמובן, פילטר שמן, פילטר אויר והגומיות - סה"כ 1400 ש"ח.

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...