Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזר מוצר תקול באיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי סמארטפון סיני לנובו לסבא ולפעמים הוא מפסיק לקרוא את הסים קארד. המכשיר אצלי שבוע.

מקריאה ברשת, זה משהו שהוא די נפוץ במכשירי פח שלהם.

מדיבור עם המוכר, הוא מוכן להחזיר לי 10 דולר(מתוך ה-55 שהמכשיר עלה לי). כמובן שאני לא מרוצה מההסדר שהוא הציע לי.

מה האופציות שיש לי? אני יודע שאני יכול להפעיל את איביי ואת פייפאל ואני אקבל החזר מלא. השאלה אם זה לא ילווה בטרחה גדולה מדי?

אשמח לשמוע מהנסיון שלכם.

פורסם

תפתח לו קייס שהסיבה היא שהמכשיר תקול- ותפרט מה הבעיה, אם הוא לא מציע פיתרון טוב יותר שיספק אותך לאחר הזמן הנתון תעשה לו "אסקלייד" (שכחתי את המונח המדוייק)

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

הטירחה מצידך קטנה מאוד: אתה פותח למוכר Case ומתאר באנגלית את הבעיה. המוכר מקבל פרק זמן להגיב. אם התשובה שלו אינה נראית לך אתה מבצע Escalate (הסלמה, כלומר העברת ה-Case ל-Paypal או eBay לבדיקה). הם כמעט תמיד יהיו לטובת הקונה ורוב הסיכויים שפשוט תקבל מהם זיכוי.

שים לב לנקודות הבאות:

1. אתה יכול לפתוח Case ב-eBay או ב-Paypal אבל לא בשניהם.

2. יתכן שתתדרש לשלוח את המוצר בחזרה למוכר. במקרה כזה אני ממליץ לשלוח בשיטה בה יש לך הוכחה ששלחת (כלומר מקבלים איזשהו נייר מהדואר). כמו כן תצלם בוידאו איך אתה אורז את המוצר לפני שאתה שולח אותו. זה כדי למנוע מקרה בו המוכר יטען שלא שלחת את המוצר התקול בחזרה.

3. התהליך לוקח כמה שבועות במקרה הרע.

בהצלחה!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...