Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי עוד מעט טסט ולפניו אני רוצה להחליף צמיגים.

הרכב הוא מאזדה 3 קומפורט 2006, אני צריך צמיגים 16/205/55

מה מומלץ מהרשימה הבאה? עדיף שיהיו זולים ככל הניתן ורצוי שיחזיקו 3-4 שנים, כ10,000קמ בשנה

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=6&aspectRatio=13&width=18

תודה מראש

פורסם

לפי הדרישות אתה לא נוסע הרבה ולכן אין סיבה לקנות צמיג מאוד יקר הייתי ממליץ על פאלקן 912/914 או על טויו proxes cf2

שישמשו אותך למטרה, אפילו צמיג סיני בעל שם מוכר או אירופאי פחות מוכר כגון matador ודומים ישמשו לנסיעה.

8)
פורסם

גוד רייד אחלה צמיג למי שרוצה צמיג טוב וזול. אני אישיתי מעדיף צמיגים טיפה יותר יקרים כי זה הבדל מזערי בלהתחשב שעושים פעם בכמה שנים ואני גם משלם על יופי של הצמיג אבל אתה מעונין בזול

וזה מספיק טוב

היה גולף..

וככה ישאר!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השבוע חבר התקין רביעיית צמיגי GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE ב"צ'ק אפ" בדיוק במידה הנ"ל בקוד עומס ומהירות 91V במחיר של 360 ש"ח לצמיג, לפי דעתי מחיר טוב עבור צמיג ירוק ומעולה.

פורסם

אני בראש שצמיגים זה חלק מספיק חשוב ברכב כדי לא להתקמצן עליו ולא ללכת על הכי זול שיש (סיני).

שמתי לי TOYO במחיר של 350 ש"ח לצמיג ואני מאוד מרוצה מהם. מרגישים את ההבדל לעומת Dunlop שהיו לי קודם (שהיו מחליקים בכיכרות בכביש רטוב גם כשהיו חדשים).

נראה לי שהיום אתה גם יכול למצוא אותם בזול יותר.

• תוכן חדש...