Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לוחץ על השלט לפתוח את האוטו והוא לא פותח וגם אני לא יכול להניע מן הסתם, ניסיתי עם המפתח שיש בשלט והוא לא מתאים לדלת לא יודע למה,שלחתי את הכרטיס לתיקון הוא אמר צריך להלחים שם משו סידר את זה , יש לו מכשיר שיכול לבדוק עם זה פועל בדק ואמר שזה פועל , באתי לאוטו לנסות לפתוח את הדלת אני לוחץ על הכפתור ושוב פעם זה לא מגיב , פרצתי את הדלת אני מכניס את הכרטיס ופתאום האוטו מניע רגיל וגם אני לוחץ על נעילה ופתיחה של הדלת והכל פועל רגיל איך זה קרה?

פורסם
סידרו את הכרטיס אבל לא את השלט?

הכרטיס והשלט זה אותו דבר, בטעות רשמתי פעם אחת כרטיס ופעם אחת שלט .

יש כרטיס אחד שאיתו פותחים תרכב וגם מכניסים אותו לאיזה מקום ומניעים איתו

פורסם

יתכן שבכרטיס קיימים שני רכיבים נפרדים, אחד הוא משדר אלחוטי (השלט) והשני רכיב שמדבר עם מחשב הרכב בזמן התנעה (המפתח).

כנראה שתוקן רק אחד הרכיבים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
יתכן שבכרטיס קיימים שני רכיבים נפרדים, אחד הוא משדר אלחוטי (השלט) והשני רכיב שמדבר עם מחשב הרכב בזמן התנעה (המפתח).

כנראה שתוקן רק אחד הרכיבים.

אבל עכשיו גם האלחוטי פועל אני יכול לפתוח ולנעול את הדלת רגיל

פורסם

הכרטיס החכם מכיל משדר לפתיחת הדלת ואימובילייזר להנעה. 2 הרכיבים לא תלויים אחד בשני (והאימובילייזר לא תלוי בסוללה).

הגיע הזמן לשכפל מפתח רזרבי!

פורסם

זה מצב נדיר מאוד שנתקלתי פה רק פעם אחת שכרטיס מאבד סינכרון של הרולינג קוד.

הכנסת הכרטיס לקורא מאפס את הרולינג קוד בכרטיס מול ה UPC וזה אולי מה שקרה.

• תוכן חדש...