Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית כרכב שני - 18K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אשמח לעזרתכם.

אני מעוניין לרכוש רכב שני למשפחה, ששימושו יהיה לרוב השבוע בעיקר לנסיעות של 30 ק"מ ביום, ואולי יום או יומיים בשבוע נסיעה של כ- 130 ק"מ.

אני חושב שעדיף לי משפחתית נוספת ולא קטנה כיוון שישנם ילדים קטנים בבית, וייתכן שלפעמים נצטרך לנסוע דווקא ברכב הזה ולא הראשון, ומניסיון לקחת עגלות ו\או תיקים עם רכב קטן זה סיוט רציני וכמעט בלתי אפשרי.

אני אני צודק בגישתי?

התקציב המיועד לכך לרכב נטו ללא הבדיקות והעברות הוא באזור 18K...

האם יש פה בכלל צורך להתעניין ברכב "חסכוני"?

האם כן כדאי להתאמץ למצוא רכב עם קילומטרז' נמוך מ-120K-130K?

כמו כן, האם משנה לי אם ללכת על מנוע 1.6 או 2.0, במקרה ונופלת הזדמנות?

אשמח להמלצתכם..

כרגע הרכב הראשון שלנו הוא אופטרה 2004, יש לנו כ-180K עליה, סה"כ אנחנו די מרוצים ממנה, אבל הטיפולים שלה מאוד יקרים, ובכלל אנחנו מתלבטים אם לנסות לחסוך עוד כסף אח"כ ולהחליף אותה, או להישאר איתה עד הסוף כבר.. מה שסביר הוא ששברולט כבר לא נקנה יותר- שוב - למרות שאנחנו די מרוצים מהרכב.

או שאני טועה ואולי כדאי כן לקנות אופטרה חדשה יותר או דגם אחר בגלל שהמחירים שלה נמוכים יחסית?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי maglan
  • תוכן חדש...