Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור להעביר את הרכב טיפול ראשון בשבוע הקרוב (מיצובישי ספייס סטאר), בחרתי במוסך יבואן מגבעתיים (אחים לוי). אני לא מכיר את עובדי המוסך, ולסמוך בעין עיוורת שהחליפו לי מכלול כזה או אחר לרכב שאחזיק לפחות ל-5 שנים הקרובות לא בא לי בטוב :|. מילא כשהיה לי רכב ליסינג, אבל כאן כבר רכב פרטי!

כמובן שאת הבקשה הזו אני אפנה אליהם, אבל לפני כן רציתי להתייעץ עם חברי הפורום, עד כמה זה מקובל? יש כאלו מכם שביקשו להיות לצד הרכב בזמן ביצוע הטיפול? אם שואלים לסיבה לומר בצורה ישירה או שיש דרך עדינה יותר?

ובמידה ומסרבים, לדעתכם עדיף לפנות למוסך הבא או לא להתעקש?

תודה מראש :-)

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בסה״כ טיפול קטן, שמן ופילטר ומקסימום פילטר מזגן. אני מניח שאתה יכול להיות רגוע בקטע הזה.

מה שכן - נגמרו לך הרפידות הקדמיות ואם תיגש ככה למוסך מחיר הטיפול יקפוץ.

לעוד פרטים תריץ חיפוש בפורום על ״רפידות ספייס סטאר״

Stay Dirty

פורסם

בעברי הייתי יועץ שרות ביונדאי, ואני יכול לומר לך בוודאות כמעט מלאה שלא יתנו לך לעמוד בצמוד לרכב בזמן הטיפול. מדובר בענייני ביטוח במידה וקורה משהו. בנוסף, צריך להבין את המכונאים ומנהל והעבודה שממש לא מעוניינים שלקוחות יתרוצצו מתחת לליפטים, בטח במרכזי שירות גדולים עם כניסות רבות בכל יום.

מצד שני, אם באמת יצוץ משהו חריג מעבר למפרט הרגיל של הטיפול, למשל רפידות בלם, ניתן לבקש מיועץ השירות שיכניס אותך לרגע אל הרכב ויראה לך את מצבן.

מבין ללבך, אך זה המצב במרכזי שירות מורשים.

פורסם

אהלן,

כפי שכבר צויין מעלי, ככל הנראה לא יתנו לך מטעמי בטיחות ובצדק.

ובנוסף, זה לא כיף שיושבים למכונאי על הראש, יותר טוב לעבוד בשקט.

אני ביקשתי מלקוחות להיות בטווח לא קרוב אלי.

רועי

פורסם

פעם אחת נתנו לי לעמוד ליד המכונאי,כניראה לא ראו אותי,בפעם השניה ביקשו שאמתין בחדר המתנה,לרוב שם יש חלון שממנו ניתן להשקיף על הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שאני למדתי כדאי תמיד לבחור מוסך ראשי ולא מוסך מורשה

שמתי את הרכב פעם במוסך מורשה ויצא ששמו לי שמן 10W40 למרות שכתוב בבירור בספר ובכל מקום 5W30

לדעתי עדיף לעשות טיפול או במוסך ראשי ולשלם הרבה או לשים אצל טכנו טסט שהם בסדר ולהביא איתך את השמן

מוסך מורשה לפחות אצל סוזוקי זה בדיחה מהלכת לא יודע בכלל למה קוראים להם מוסך מורשה

פורסם

אין שום קשר לאיכות במרכזי לבין מורשה יבואן רגיל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

שיערתי שזה יהיה המצב :?. מקווה שהחברה במוסך שבחרתי יהיו ישרים ויעשו את העבודה בלי משחקים.

תודה על התשובות :-)

ameer29111, הסיבה היחידה שאני מטפל במוסך יבואן היא האחריות בלבד! מחירים מופקעים בלי שום סיבה, ומבחינת אמינות גם על מוסכי יבואן לא חסר סיפורי זוועות.

המוסך של אחים לוי אגב הופיע באתר הראשי של מיצובישי, לוקחים 640 ש"ח על הטיפול. במוסך הילוך שישי בראשל"צ רוצים 850 ש"ח, לא רואה שום סיבה להוסיף להם 210 ש"ח על מחיר מופקע גם כך!

מה שכן - נגמרו לך הרפידות הקדמיות ואם תיגש ככה למוסך מחיר הטיפול יקפוץ.

לעוד פרטים תריץ חיפוש בפורום על ״רפידות ספייס סטאר״

מכיר את המחלה, גם התייעצתי איתך בעבר בנושא. תיכף שולח הודעה פרטית.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

640 זה כולל הפילטר מזגן?

פורסם

yulianx, זה כולל, התקשרתי פעמיים כדי לוודא. הטענה של המוסך ששעת עבודה שלהם זולה יותר, מכאן יכולים להתחרות עם אחרים.

עשיתי סקר שוק בקרב המוסכים במרכז שהופיעו באתר מיצובישי הראשי ואלה המחירים (מע"מ בפנים):

ראשל"צ הילוך שישי 850 ש"ח, ראשל"צ גילון 770 ש"ח, רחובות 684 ש"ח ומוסך אחים לוי בגבעתיים 640 ש"ח.

החבילה בטיפול בהתאם להוראות היצרן אצל כולם: מסנן שמן, שמן מנוע, פקק טבעת אטימה, מסנן מערכת מיזוג + בדיקת ברקסים ובדיקות כלליות. היו עוד מוסכים ברשימה, אבל לא ענו לי (יום שישי).

פורסם

מעניין שיש כזה הבדל אבל זה ידוע.

פורסם

בכל המוסכים שביקרתי, וגם שעבדתי בהם, הלקוחות לא רק שעמדו ליד הרכב, הם גם עוד מחלקים הוראות ומה לעשות.

תאמינו לי, השלט האידיוטי הזה שאסור להיות בשטח העבודה לא תקף בפועל.

גם במוסך מורשה יבואן הסתובבתי חופשי ואף אחד לא מדבר.

• תוכן חדש...