Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורך הסרטון 15 דקות.

נפח 1 גיגה

פס הקול משתמש בשירים ולכן יוטויב הודיעה לי שהסרטון מפר זכויות יוצרים אך יאפשר ניגון עם פרסומות.

בפועל כל מי שקיבל את הלינק לא מצליח לראות את הסרטון

אני מחפש פלטפורמה נוחה יותר לשתף סרטונים, שפחות מתעקשת על זכויות היוצרים.

לא מחפש למכור, להתעשר, לפרסם.... רק לשתף כמה חברים בסרטון.

מה אופציות?

את התובנות המשפטיות של הפרה או לא הפרה נשאיר לדיון אחר.

אני מבקש פיתרון לסיטואציה קיימת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבעיה שלך עם הפרת זכויות יוצרים היא במיוחד אם אתה מפעיל פרסומות להבנתי מיוטיוב.

בכ״א לא חסר אתרים לשיתוף סרטונים - Daily motion t או Vimeo עולים בשלוף

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ב Vimeo יש מגבלת נפח וזמן בחשבון החינם

לגבי האחרים לא ברורה לי מדיניות זכויות היוצרים שלהם וחבל לי לבזבז זמן על העלאה מיותרת, רישום מיותר לאתר ולבסוף לקבל הודעה שהסרטון לא הועלה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מחפש אחסון וניגן וידאו ולא שיתוף קבצים. לא מעוניין בזמן המתנה להורדה אלא ניגון מיידי

פורסם

אני לא חושב שיש פתרון כזה שלא מתייחסים לזכויות יוצרים

אני מציע לחפש מוזיקה אלטרנטיבית שניתן לשתף עם רשיון חופשי, המון עושים את זה ביוטיוב בדיוק מהסיבה של הפרת יוצרים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אני לא חושב שיש פתרון כזה שלא מתייחסים לזכויות יוצרים

אני מציע לחפש מוזיקה אלטרנטיבית שניתן לשתף עם רשיון חופשי, המון עושים את זה ביוטיוב בדיוק מהסיבה של הפרת יוצרים

אני לא רואה בעייה של זכויות יוצרים.

הבן אדם רוצה לשתף כמה חברים בסרטון שהוא עורך, מה הבעייה ? הוא לא הולך להפיץ את זה לכול העולם ולא מתכוון לעשות רווחים מזה.

זה לא שונה מזה שהוא יזמין את החברים אליו הבייתה ויקרין את הסרט בטלויזיה, נדמה שאפילו החוק מתיר את זה עד לכמות מסויימת של אנשים.

יוטיוב פשוט רוצים לכסות את הטוסיק שלהם, ומימלא זו חברה דורסנית שכבר לא אכפת לה מכלום חוץ משורת הרווח שלה. אז הם מנסים להמנע מתביעות בכל מחיר.

פורסם

כתבתי מנקודת מבט של השכל הישר, לא של משפטן, וכתבתי שאני לא בטוח שהחוק אוסר זאת.

אבל מעבר לזה, אם פות"ש היה רוצה להיות צדיק היה יכול לפרסם ביוטיוב כסרטון פרטי שמופץ רק לקבוצה מצומצמת של חברים, אבל זה לא משנה, גוגל לא ירשו גם את זה.

פורסם

אני צדיק בן צדיקים שגם לא גונב מעדנים מחדר האוכל במלון ולא שקיות סוכר בקפולסקי

יש שירים מוכרים שמתאימים לי למסר של הסרטון... זה הכל

יוטיוב לא מחקו את הקובץ רק טוענים שבמדינות מסויימות לא ניתן לנגן אותו (גרמניה- לא רלוונטי) וכמו כן בגלל הפרת זכויות היוצרים יהיו פרסומות על הסרט (סבבה)

אני מצליח לראות אותו אבל לכל מי שאני מעביר אותו מקבל הודעה שהסרט לא זמין

you.jpg

פורסם

מעדכן שעם daily-motion אין בעיה, הצלחתי להעלות (לקח שעתיים) ועוד שעה של קידודים אבל יש סרטון של 1080 שמפר זכויות יוצרים ולא מעניין אף אחד.

ביי יו-טיוב, שנים היינו חברים... עכשיו לכי חפשי את החברים שלך.

• תוכן חדש...