Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שנמצא בצד השני של המתרס, אין לכם מושג כמה חוסמי הפרסומות האלו גרועים בטווח הבינוני והארוך.

כבר היום רוב אתרי התוכן באינטרנט נאבקים כדי לשרוד מבחינה כלכלית. כיוון שהבאנרים הישנים, הטובים והלא מציקים כבר לא אפקטיביים, בין היתר בגלל חוסמי הפרסומות האלו, מתחילים להמציא את הגלגל מחדש. ככה קמות להן חברות כמו אאוטבריין או טאבולה שממליצות לכם "לקרוא כתבות דומות". זובי כתבות, אלו פרסומות במסווה של כתבות שברוב המקרים מישהו שילם כדי שיופיעו לכם על המסך. גרוע מכך, הדבר החם הבא זה כתבות שהן פרסומות, "תוכן שיווקי". זה נראה כמו כתבה, ארוך כמו כתבה, מעוצב כמו כתבה, אבל רק חדי העין ישימו לב שכתוב למעלה בקטן "תוכן שיווקי" או משהו כזה. לפעמים גם את זה לא עושים.

ככה אתם רוצים שהאינטרנט שלנו יראה? רדוד, מלא בתוכן אינטרסנטי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מישהו אולי מצא פתרון לכרום לנייד?

יש אפשרות להוריד אפליקציה אבל זה לא משהו.

אם מדובר על אנדרואיד, אתה צריך גישת רוט כדי לבצע את מה שאתה רוצה.

אפליקציה לדוגמה היא AdFree. זה חוסם את הפרסומות בכל המכשיר (כולל יוטיוב ואפליקציות אחרות)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם (נערך)
אני עברתי בזמנו מספר פעמים על התפריטים שם והאמן לי שלא ראיתי את האופציה הזו. גם עכשיו בעקבות השרשור הזה חיפשתי ולקח לי זמן למצא את זה כשידעתי מה אני מחפש. זה מוסתר שם לא רע.

אתה רציני? זה מופיע על ההתחלה בעמוד ההגדרות. אי אפשר לפספס את זה. זה פשוט מול העיניים. איך לקח לך זמן למצוא את זה?

עריכה:

אלירן, חוסם הפרסומות לא הומצא ככה סתם, אלא לאחר שהפרסומות הפכו לפולשניות ומטרידות בלשון המעטה.

אני בטוח שאני לא צריך להזכיר לך את הימים שבהם אתה גולש להנאתך באתר מסוים, ופתאום הרמקולים מתפוצצים עם מוזיקה, דיבורים ואיזה קריין שמחרטט במוח בגלל שהאתר הזה החליט לאפשר למפרסם לשים פרסומת שכזאת.

ברגע שהם נהיו כאלה, הסכר נפרץ והיום כבר אין שום פרסומת שאנשים מוכנים לראות, קלה כבחמורה.

גם באנר פשוט ומעוצב.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה שאתה מתאר זה נחמד אבל תנסה לדמיין לרגע שהלקוחות שלך היו מוצאים דרך לקבל את השירות שאתה מספק בחינם...

כלומר, הגעת לעבודה, שרפת חודש מהחיים על עבודה, וכיון של-70% מהלקוחות שבאו באותו החודש יש חוסם-עבודה-כלשהו קיבלת רק 30% משכורת במקרה הטוב.

מגניב הא?

פורסם
אני עברתי בזמנו מספר פעמים על התפריטים שם והאמן לי שלא ראיתי את האופציה הזו. גם עכשיו בעקבות השרשור הזה חיפשתי ולקח לי זמן למצא את זה כשידעתי מה אני מחפש. זה מוסתר שם לא רע.

צ'מע, אתה יכול לקרוא לזה איך שאתה רוצה, אבל מוסתר זה לא.

Image1.gif

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני בטוח שאני לא צריך להזכיר לך את הימים שבהם אתה גולש להנאתך באתר מסוים, ופתאום הרמקולים מתפוצצים עם מוזיקה, דיבורים ואיזה קריין שמחרטט במוח בגלל שהאתר הזה החליט לאפשר למפרסם לשים פרסומת שכזאת.

היום יש גרסה קלה יותר של אותו דבר: צ'אט-רובוטים שתופסים אותך בכל כניסה לאתר ומנסים לנהל איתך שיחה, כביכול ע"מ להקל עליך בחיפושים. לפעמים גם עם סאונד.

דוגמה טובה - "אופיר", היועץ הווירטואלי של CF. גם אחרי עשור בפורום הוא עדיין לא מזהה אותי ולא קולט שאם נכנסתי לאתר זה כדי לקרוא מבחן רכב, לא כדי לקבל יעוץ ברכישה. והרי גם אם הייתי מחפש לרכוש רכב, סביר להניח שבתור חבר פורום אני יכול לייעץ לא פחות טוב ממנו, אז למה..?

נראה שבמלחמה הזאת אין מנצחים. או שזה פולשני, או שזה לא מהוקצע, או שזה סתם בתשלום. מעניין איך זה יראה ב-2025.

פורסם
צ'מע, אתה יכול לקרוא לזה איך שאתה רוצה, אבל מוסתר זה לא.

אצלי זה נראה קצת אחרת, מרוחק הרבה יותר משאר האופציות, ונראה כחלק מהמסגרת, אני פיספסתי את זה וזו עובדה.

snapshot1.jpg

השאלה היותר עקרונית היא למה לנהוג בצורה ניבזית ?, לשים את האופציה הזו כברירת מחדל, לא לספר למשתמש שום דבר על זה.

הדרך הראוייה היא להוציא הודעה למשתמש שהמחבר חי מהתוכנה הזו מודיע על האופציה הזו, ומבקש מהמשתמשים להדליק אותה כדי לעזור לו. ככה נוהגים הכותבים המוסריים של תוכנות חינמיות וחופשיות.

בתוכנה שנועדה להגן מפני פירסומות, להסתיר אופציה כזו משמעותית בתפריטים ולהפעיל אותה בשקט בשקט כברירת מחדל, זו התנהגות ניבזית..

פורסם

נראה שבמלחמה הזאת אין מנצחים. או שזה פולשני, או שזה לא מהוקצע, או שזה סתם בתשלום. מעניין איך זה יראה ב-2025.

יש אלטנטיבה - קוד חופשי, וקוד פתוח, שתי תנועות תוכנה שמביאות גירסאות מצויינות של תוכנות שמתחרות מצויין עם התוכנות המסחריות. בשנים האחרונות בחברות תוכנה שעבדתי בהן הייתה נטייה הולכת וגוברת של שימוש בתוכנות האלה, גם כדי לחסוך כסף, גם כי הן נתנו מענה מצויין לדרישות, וגם עבדו ממש טוב.

אני יכול לתת כמה דוגמאות

winmerge להשוואה של קבצי קוד

SVN - ניהול גירסאות מעולה

eclipse - סביבת פיתוח שאני בטוח שכולם מכירים.

ויש עוד רבות וטובות כמעט בכל תחום שתבחרו.

פורסם
אם מדובר על אנדרואיד, אתה צריך גישת רוט כדי לבצע את מה שאתה רוצה.

אפליקציה לדוגמה היא AdFree. זה חוסם את הפרסומות בכל המכשיר (כולל יוטיוב ואפליקציות אחרות)

אפשר לקבל קישור לחנות?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תוכן חדש...