Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב:

אין לי שום בעיה עם המוסך הראשי בניר צבי, הם היו מאוד מקצועיים ואדיבים, אם הייתי יכול - לשם הייתי הולך, השאירו עליי רושם מעולה.

אין לי בעיה לשלם לשעת עבודה שלהם גם פי 2.

הבעיה שלי הייתי עם כל המוסכים האחרים שלא רצו\ידעו\ניחשו. לא התכוונתי לרגע שמישהו יעבוד בשבילי בחינם,

אבל אני מצפה למקצועיות ושקיפות. לא יודע? תגיד לא יודע.

ממה שהולך פה בשרשור, נראה שזה הנורמה בתחום הזה לנסות לדפוק\לחרטט את הלקוח, ממליצים לי פה ללכת לללמוד מכונאות ולנשוף למוסכניק

בעורף בזמן שהוא עובד.

סליחה, אבל זה ממש הזוי שזו הנורמה.

אולי כמו שמשהו פה הציע, הבעיה היא אכן אצלי ואני מצפה ליותר מדי.

כמו שאני לא אלך ללמוד רפואה בשביל לנשוף למנתחים בעורף -או- עריכת דין בשביל לעמוד לע"וד מעל הראש בזמן שהוא מנסח חוזה

או כל מקצוע אחר גם עם מכונאות רכב זה מה שהייתי מצפה.

רכב בשבילי זה כלי עבודה שלוקח אותי ואת המשפחה שלי מנקודה A ל-B.

מדי פעם יש בעיה\צריך לעשות טיפול תקופתי, אני רוצה לקחת אותו למשהו שזו המומחיות שלו שיעשה בשבילי את העבודה תמורת תשלום. אני רוצה שיהיה מקצועי וישר. לא מעוניין לחסוך 200שח אצל איזה חאפר. אני לא רוצה ללמוד מקצוע נוסף ולעשות טיפולים בחנייה בשבתות.

פורסם

יורי, מה נעשה זאת התרבות בחלק מהעסקים במדינה, זה הדרך שלי להתמודד, ללמוד כל תחום קצת כדי לא ליפול.

ואם אין זמן ואפשרות להעמיק בכל נושא, אז לשאול פה בפורום [emoji2]

למזלנו לדעת האנשים פה בפורום אכן יש מספר מוסכים מקצוענים תיגש אליהם.

פורסם

לגבי הסיפור של השמן - שאלת עובד של המוסך. אולי נפלת על אחד מפגר. אולי סתם ליצן.

חברים, מה שמעציב אותי בסיפור כזה הוא שבן אדם רוצה להיות בראש שקט ולדעת שהרכב מטופל כיאות, ולכן הולך למוסך גדול/רציני/מורשה, ובאותו מוסך מי שמטפל בו בסופו של דבר הוא אותו מפגר/ליצן.

הייתי מצפה מנותני שירות שגובים תשלום גבוה יותר וממתגים את עצמם כגדולים/מומחים/איכותיים שיתנו שירות מקצועי יותר ויעסיקו כח אדם איכותי ומקצועי יותר משאר נותני השירות אחרים בענף הרכב. זה מתבטא באיכות העבודה, הכשרת עובדים, יחס ללקוחות וכו'

אם הלקוח משלם תעריף גבוה, הוא מצפה לקבל רמת שירות ואיכות בהתאם.

שלומי

פורסם

אני לא חושב שתמצא את המוסך/מכונאי שאתה מחפש במוסכים מורשים. לדעתי המכונאי ה"מושלם" יימצא בדרך כלל במוסך קטן כשהוא עובד לבד או מקסימום עם שותף. מוסך כזה כנראה לא יהיה מוסך מורשה אבל יהיו בו בעלי מקצוע שמבינים מכוניות ויודעים מה הם עושים. בהצלחה במציאת מכונאי כזה שניתן לסמוך עליו בעיניים עצומות, הם מאוד נדירים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תגידו זה רק אני, או שהבחור מבקש המלצה למוסך טוב שקרוב אליו מבלי לציין איפה הוא גר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לסיכום, המוסכים המורשים עשו עבודה כמו שצריך, במקום אחד רשמו בטעות צמיגות לא נכונה של שמן אבל בפועל טפלו בך כמו שצריך, במקרה אחר פתרו לך בעיה בחינם.

חבר - במקרה שלך הבעיה היא בך ולא במוסכים.

sorry

אולי אני טועה, אבל לפי הפרטים של פותח השרשור, הרכב באחריות, אז גם ככה הוא לא היה צריך לשלם על התיקון השני.

מכיוון שהוא ציין שאינו מבין ברכבים יש מצב שהוא פשוט לחץ בטעות על כפתור ההולד שבעצם מקבע את ההילוך? סתם השערה. מעבר לזה, לדעתי כל מכונאי בכל מוסך מכובד צריך להגיד את האמת ולא לשחק עם הלקוח.

פורסם

אני מבין את פותח השרשור,

לדוגמא: בשני מוסכים שונים אחד של סובארו ואחד של VW ביצעו לשני רכבים שונים טיפול החלפת שמן בלמים.

בשניהם במקום לרוקן את כל השמן ולמלא חדש, רוקנו את הכוסית מילוי בלבד, בשניהם פניה למכונאי "האחראי" או מנהל המשמרת לא עזרה, בזה של סובארו הסבירו לי שכך הנחה היצרן, בזה של VW הפנו אותי למנהל. לאחר פניה למנהל בשני המוסכים השמן הוחלף מההתחלה עד הסוף כראוי.

אני רואה בזה חוסר מקצועיות והפרה של אמון נותן שירות - לקוח, אם בדבר כזה בסיסי אני לא סומך על המוסך איך אסמוך בדברים יקרים ומשמעותיים יותר? כיצד אוכל להשאיר את הרכב לתיקון שלוקח יותר זמן מטיפול שוטף של שעה?

פורסם

אני מצטער אבל המקרים שתיארת זה ממש לא נקרא להידפק במוסך,להדפק במוסך זה שמרכיבים לך משאבת מים מיצרן עלום שם מסין ומחייבים אותך על משאבה מקורית או שבזמן שמבריגים בורג מותח מיסב טיימינג מכניסים את הבורג עקום הורסים את ההברגה ודורשים ממך לשלם לחרט שיבוא ויסדר הברגה חדשה....

הרבה בעלי מקצוע בתחומים שונים עושים דברים גרועים מאלו שתיארת.

ועוד למען השקט שלך הציעו להחליף את השמן מנוע למרות שכמעט בטוח ששמו לך את השמן המתאים.

בקיצור לדעתי הכותרת שלך קצת צעקנית

• תוכן חדש...