Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבוי.

כנראה שהבחור לא נסע מעולם על אוטו מתנהג או אוחז..

כי אחרת אי אפשר להבין למה הוא טוען שהקווליר היא כזאת.:roll:

ב.מ.וו סדרה 5 מנוע 3 ליטר שנת 2004 מספיק טובה בשבילך?

כמובן שלא התכוונתי שהקאווליר יציבה כמו רכב ספורטיבי יחסית למישפחתית היא מתנגת בצורה טובה

אין לה אחיזת כביש גרועה להפך יש לה אחיזת כביש טובה,

אני אהבתי את האחיזה שלה ואת צורת ההתנהגות של הרכב בכללי יחסית לרכבים משפחתיים ממוצעים.

אני לא מבין אותכן שאתם רושמים שיש לרכב אחיזת כביש גרועה...

למה ציפיתם לתאוצה של למבורגיני והתנהגות של פרארי?

מדברים פה על רכב משפחתי לא מכונית מירוץ, וביחס לרמת הנהיגה של הנהג הממוצע בארץ

לרכב הזה יש מספיק אחיזה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בואו פשוט נסכם שהאוטו הזה לא יציב כמו הטובות בקבוצה ולא גרוע כמו הגרועות בקבוצה(ע"ע דייהו רייסר).

המנוע אכן טוב יותר משל כל משפחתית 1.6 ממוצעת, אבל אני די בטוח שהוא לא עולה על ה1.8 של מאזדה, למשל.

בסה"כ הקוואליר היא חלופה לא רעה בכלל למשפחתיות היפניות(ויש לציין שבשנים אלה ממש, אבל ממש משעממות-אולי חוץ מהסיויק)

פורסם
ב.מ.וו סדרה 5 מנוע 3 ליטר שנת 2004 מספיק טובה בשבילך?

כמובן שלא התכוונתי שהקאווליר יציבה כמו רכב ספורטיבי יחסית למישפחתית היא מתנגת בצורה טובה

אין לה אחיזת כביש גרועה להפך יש לה אחיזת כביש טובה,

אני אהבתי את האחיזה שלה ואת צורת ההתנהגות של הרכב בכללי יחסית לרכבים משפחתיים ממוצעים.

אני לא מבין אותכן שאתם רושמים שיש לרכב אחיזת כביש גרועה...

למה ציפיתם לתאוצה של למבורגיני והתנהגות של פרארי?

You must be joking.... I happen to had a rental Cavalier last year for a week, replaced by a Ford Focus for another week after that which was again, replaced to a Mazda Protege for a couple more days (that's how they call the Lantis in the US)... no comparison... the Cavalier is a piece of junk next to the other two, by all means

.We're not talking Ferraris or Lambos here, just a freaking Mazda and a Ford Focus

מדברים פה על רכב משפחתי לא מכונית מירוץ, וביחס לרמת הנהיגה של הנהג הממוצע בארץ

לרכב הזה יש מספיק אחיזה.

.Thank god some people have higher expectations from their car and especially from themselves

.Moti

פורסם

חחח מצחיק

בדיוק הדוגמא שבאתי להגיד , שכל מאזדה לנטיס יכולה לעשות בית ספר בהתנהגות לקווליר.

ואם כל מה שנהגת עליו זה במוו אחת וקווליר אז עדיין אין לך למה להשוות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הלאנטיס (או איך שתקראו לה באמריקה...) לא מתקרבת לקוואליר משום בחינה, גם אם תשימו לה פלפל באגזוז. חתיכת פחית מסכנה עם גיר קצר רוח ומנוע חלשלוש (כבר סוכם על בשירשורים אחרים שאין הבדל מהותי בין 1.6 ל-1.8) ותו לא. אז אולי (אולי, כן?) יש הרגשה שהיא מתנהגת טוב יותר מהקוואליר. אולי. הקוואליר יותר נוחה, יותר בטיחותית {ולא משנה מאיזה שנה השלדה שלה ומי חלק איתה את השילדה, משנה תוצאה סופית- שלדה חזקה מאוד. (אזורים סופגי אנרגיה היו באופל..?)} ויותר חסכונית. ו.. גם יותר כיף ליסוע עליה. כיף ליסוע עליה רגוע, וכשרוצים כוח- לא חסר.

dirty old man

need love too

פורסם

You must be joking.... I happen to had a rental Cavalier last year for a week, replaced by a Ford Focus for another week after that which was again, replaced to a Mazda Protege for a couple more days (that's how they call the Lantis in the US)... no comparison... the Cavalier is a piece of junk next to the other two, by all means

.We're not talking Ferraris or Lambos here, just a freaking Mazda and a Ford Focus

.Thank god some people have higher expectations from their car and especially from themselves

.Moti

מוטי תראה אני נהגתי על הרבה סוגי מכוניות גם על הלאנטיס עם מנוע 1.8

ואני אהבתי יותר את הקאווליר אני לא יודע מה בדיוק מפני שזה היה לפני הרבה זמן (אני כבר לא נוגע באוטו)

אבל הנוחות ההתנהגות ושאר האלמנטים של הרכב עשו לי את זה יותר מהרבה משפחתיות ובעיקר מהיפניות,

וזה לא בגלל שאני חובב אמריקאיות להפך זאת דעה שאני גיבשתי במשך הרבה זמן

בשביל שנת 97 לדוגמה הקאווליר היא בחירה מעולה, ואני לא חושב שאם הייתי רוכש את הרכב בזמנו

הייתי מתחרט.

דרך אגב:

לא בדיוק הבנתי את החלק השני של התגובה שלך.

חחח מצחיק

בדיוק הדוגמא שבאתי להגיד , שכל מאזדה לנטיס יכולה לעשות בית ספר בהתנהגות לקווליר.

ואם כל מה שנהגת עליו זה במוו אחת וקווליר אז עדיין אין לך למה להשוות.

ליביו

תראה בוא לא ניכנס לפרטים, אני לא סתם ילד בן 16 שעדיים חולם על רשיון, יש לי רשיון מעל 3 שנים והמון ידע.

בנוסף נהגתי על המון כלי רכב בעיקר משפחתיים עקב סוג העבודה שלי לפני הגיוס,

ואם בכל זאת תרצה רשימה של כל הרכבים שנהגתי עליהם

תשלח לי הודעה בפרטי ותקבל רשימה מפורטת.

פורסם
הלאנטיס (או איך שתקראו לה באמריקה...) לא מתקרבת לקוואליר משום בחינה, גם אם תשימו לה פלפל באגזוז. חתיכת פחית מסכנה עם גיר קצר רוח ומנוע חלשלוש (כבר סוכם על בשירשורים אחרים שאין הבדל מהותי בין 1.6 ל-1.8) ותו לא. אז אולי (אולי, כן?) יש הרגשה שהיא מתנהגת טוב יותר מהקוואליר. אולי. הקוואליר יותר נוחה, יותר בטיחותית {ולא משנה מאיזה שנה השלדה שלה ומי חלק איתה את השילדה, משנה תוצאה סופית- שלדה חזקה מאוד. (אזורים סופגי אנרגיה היו באופל..?)} ויותר חסכונית. ו.. גם יותר כיף ליסוע עליה. כיף ליסוע עליה רגוע, וכשרוצים כוח- לא חסר.

מה זה חזקה, עד כדי כך שבמבחן הריסוק האמריקני המקביל ל-euroncap הקוואליר קיבלה רק כוכב אחד. לנטיס, קיבלה קיבלה שלושה. פוקוס קיבלה ארבעה.

אי אפשר להגיד שהקוואליר לא בעלת אופי ייחודי, בעיקר בדגמי ה-2.4 ליטר או ה-2.2 ליטר בסוף, עם ביצועים טובים מאוד בקו ישר, אבל בסיכום הכללי היא בהחלט גרועה (לא מי יודע מה אמינה, לא מאוד מרווחת, לא איכותית ובטח שלא סחירה).

פורסם

BMW , כנראה שלא על מספיק מכוניות מהסגמנט , ואני אחסוך לך גם אני נהגתי על הרבה מאוד רכבי ליסינג עקב איפה שעבדתי לפני הצבא ... שהיה כמה שנים אחורה.

אתה פשוט מסתכל על זה מנקודת מבט סובייקטיבית ... או שנהגת ברכב די ממזמן.

אני מבטיח לך ... אפילו בקו ישר הרכב עומד בקושי ברמה של הבינוניות ב1600 היפניות.

בארה"ב הוא נחשב הרכב הבסיסי שבבסיסי שכל היפניות עדיפות עליו בהרבה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שלום לכולם,

עשיתי סיור באינטרנט במטרה לחפש קטלוגים כאלה של ג'נטים לקווליר שלי והנה, מצאתי עצמי נרשם אחרי שאחד הלינקים שפתחתי היה הנושא הזה וישבתי לקרוא.

טוב, אז יש בבעלותי אולי את הדגם הכי מוצלח(והכי יפה לטעמי) שיצא לקווליר. איזה דגם אתם שואלים? LS 16v 150hp שנת 99, צבע שחור מטאלי, מנוע 2.4 של אלרו.

הרכב בהחלט נראה טוב, ולאלה שאוהבים את כל הדיגומים אז לרכב הזה יש בהחלט צורה בת זונה(סליחה על הדיבור כן? p: ) לשיפורים כגון חצאיות, טמבונים, צמיגים רחבים, מגנזיום ועוד. צורה ששווה כל רכב יפני מעפן שהוזכר כאן כגון המזדות וכו'. ביצועים? אני מסכים עם מה שנאמר כאן... הרכב הזה רחוק מלהשביע רצון אבל הכל תלוי גם במה הבן אדם מחפש. אם אתה מחפש את הצורה, חוזק, וישיבה די נוחה יחסית של הרכב על הכביש אז הרכב הזה די עונה על הדרישות. אם אתה מחפש אחיזת כביש, יציבות, חיסכון ועוד, אז לא, הרכב לא עונה על הדרישה.

אני רוצה להמשיך לכתוב אך אני חייב לעוף, אז לעת עתה.... אני שולח חצי הודעה :razz:

שבוע טוב לכם!

פורסם
BMW , כנראה שלא על מספיק מכוניות מהסגמנט , ואני אחסוך לך גם אני נהגתי על הרבה מאוד רכבי ליסינג עקב איפה שעבדתי לפני הצבא ... שהיה כמה שנים אחורה.

אתה פשוט מסתכל על זה מנקודת מבט סובייקטיבית ... או שנהגת ברכב די ממזמן.

אני מבטיח לך ... אפילו בקו ישר הרכב עומד בקושי ברמה של הבינוניות ב1600 היפניות.

בארה"ב הוא נחשב הרכב הבסיסי שבבסיסי שכל היפניות עדיפות עליו בהרבה.

ליביו

תראה יכול להיות שאתה צודק אני לא יכול להיות בטוח ב 100 אחוזים מלאים מפני שזה היה עוד בתחילת

הרשיון ולא היה לי הרבה נסיון אז כמו שיש לי היום, אבל אני מבטיח לך שהרכב הזה לא מאכזב

ולפי מה שאני זוכר אם זכרוני אינו מטעה אותי הוא עושה 9 וחצי שניות 0 - 100

אז אני חושב שהוא יהיה קמצ יותר מהיר מהיפניות הצווחניות

• תוכן חדש...