Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד תו נכה

Turbulence
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפסיקים להיות נצלנים וחונים כמו כולם. אני מאחל לכל מי שחונה בחניות נכים שיחנה בחניות האלה בזכות עצמו. לידיעתך שימוש בתו נכה ללא נוכחות של נכה ברכב הינה עבירה פלילית.

פורסם
מפסיקים להיות נצלנים וחונים כמו כולם. אני מאחל לכל מי שחונה בחניות נכים שיחנה בחניות האלה בזכות עצמו. לידיעתך שימוש בתו נכה ללא נוכחות של נכה ברכב הינה עבירה פלילית.

מניין לך שהתו לא שלו או שהוא לא זכאי לו?

בכל מקרה ככל הנראה רק למשרד הרשוי עם רשיון הרכב ותעודת הזהות שלך.

פורסם

הולכים ומנפיקים תו נכה חדש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מניין לך שהתו לא שלו או שהוא לא זכאי לו?

בוא נראה... כנראה שכדור הבדולח שלי לא פועל היום. אם הוא ישים כאן צילום של תו נכה על שמו, אני אתנצל ואפצה במשהו שווה.

הולך?

פורסם

אנא שתף אותי עוד ובדרך תקפוץ לעוד מסקנות.

ובנימה רצינית אם אין לך משהו לא מועיל אל תגיב בטמטום.

פורסם

דווקא יש לי מושג. בגלל זה מרתיח לי את הדם לראות כל הזבלים שיש להם דוד במוסד סגור והם לא ראו אותו שנתיים, אבל בכיף תופסים חניות של נכים ליד הכניסה.

כי זה נוח.

אני עומד בתוקף. אם תעלה לכאן צילום של תג על שמך תקבל חבילת מוצרי טיפוח לרכב בשווי של 200 שקל.

בוא נראה אותך גבר.

פורסם

הנפקה של תו נכה זה לא מהיום להיום, מנסיון.

כשאתה ניגש למשרד הרישוי שאל על אישור זמני. אולי קיים כזה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

להנפקת תו נכה במקום זה שאבד יש להגיע למשרד הרישוי עם עותק של הודעה למשטרה שהתו אבד. ( כלומר כדי לקבל תו חלופי יש להודיע למשטרה שהתו אבד קודם)

היום כל פקח מחובר אונליין לקובץ נכים במשרד הרישוי כך שאתה יכול לחנות גם אם אין לך תו - במקרה הגרוע תביא אישור ממשרד הרישוי שהתו היה בתוקף בזמן שחנית.

התו נשלח לביתו של הנכה תוך שבועיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי אני לא בטוח שישנה חובה לגשת למשטרה.

לפני כשנה התו נפל לי לתוך מרווח קטן מאוד בדשבורד בצורה כזו שלא ניתן לשלוף אותו ללא פירוק הדש.

אבא שלי ביצע את תהליך הזמנת התו מחדש ולא זכור לי כלל שהוא ניגש למשטרה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
דווקא יש לי מושג. בגלל זה מרתיח לי את הדם לראות כל הזבלים שיש להם דוד במוסד סגור והם לא ראו אותו שנתיים, אבל בכיף תופסים חניות של נכים ליד הכניסה.

כי זה נוח.

אני עומד בתוקף. אם תעלה לכאן צילום של תג על שמך תקבל חבילת מוצרי טיפוח לרכב בשווי של 200 שקל.

בוא נראה אותך גבר.

אני מבין את התסכול

פורסם

כי זה נוח.

בוא נראה אותך גבר.

מתאים לי דווקא - מאיפה אתה שאתה יכול להביא לי את הערכה? אני יצלם את התו.

• תוכן חדש...