Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשב דיי חזק

מעבד INTEL 2600

לוח GIGABYTE P67X UD3

זכרון 8GB

כוננים: SSD וכונן SATA 3

המחשב מרגיש כבד מאוד כשאני פותח 5-6 טאבים באקספלורר

+ 2 טאבים בכרום

+ 2 תוכנות בורסה

כרגע לצורך העניין אני רק עם אקספלורר וכרום פתוחים ומנצל 3.71GB מתוך הזכרון

חשוב להבהיר שהמחשב לא עבר ניקוי מאז שקניתי אותו ב 2011 ולא מריחה של משחה על הכוננים\מעבד.

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכונן הראשי שלך מפוצץ במקרה?

בדוק איזה תוכנות תופסות הכי הרבה רוחב פס במנהל המשימות. מומלץ מדי פעם בחצי שנה לנקות את המחשב מאבק.

פורסם

הכונן הראשי לא מפוצץ, יש 15 גיגה פנויים מתוך 75

בכונן השני 93 פנויים מתוך 930

לא ניקו בו אבק כבר כמה שנים.

מן הסתם התוכנה שלוקחת הכי הרבה זה אקספלורר, לפעמים אני צריך לאתחל את הפרוסס בשביל שלא יתקע.

גם כרום, לפעמים אני מקליד שם משהו ויש הפרש של שניה בין הזמן שאני מקליד לזמן שזה מופיע על המסך.

פורסם

נשמע לי מוזר שכרום ואקספלורר לוקחים כ"כ הרבה. נסה לפנות טיפה מקום בכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה . בכל מקרה נקה אבק בזהירות.

נסה גם להתקין את הכרום מחדש.

איזה וינדוס זה?

פורסם

תעשה הפחתת משקל! תתחיל בלהעיף דברים מיותרים שאפשר להסתדר בלעדיהם. קצר את הכבילה לאורך מינימלי הדרוש ותחליף מארז לקארבון :lol:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הייתי מציע לך דבר ראשון לנקות פיזית את המחשב מאבק, לאחר מכן לפנות מקום מהכונן של הוינדוס שישאר יותר מקום מ- 15 ג'יגה.

לבדוק אם יש צורך באיחוי של הכוננים ולבדוק רוגלות במחשב.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

ווינדוס 7

ושוב כרגע פתוחים רק כרום ואקספלורר (עם כמה טאבים) ותוכנה להאזנה למוזיקה

ואני מנצל כבר 4.5 גיגה מתוך 8 גיגה זכרון

אני מעריך שעוד קצת והמחשב יתחיל להיות איטי

מישום מה כשאני פותח את כרום הוא פותח 5 פרוססים

כל אחד בגודל 13,000-15,000K

אקספלורר 6 פרוססים כל אחד בין 150,000K ל 620,000K

בזמנים של לחץ אקספלורר מגיע גם ל 1,500,000K

פורסם
הייתי מציע לך דבר ראשון לנקות פיזית את המחשב מאבק, לאחר מכן לפנות מקום מהכונן של הוינדוס שישאר יותר מקום מ- 15 ג'יגה.

לבדוק אם יש צורך באיחוי של הכוננים ולבדוק רוגלות במחשב.

איך אני בודק אם צריך איחוי?

לגבי רוגלות יש לי NOD32

יש תוכנה אחרת שמומלץ להתקין ולסרוק איתה?

בעבר (לפני שנתיים שלוש) המחשב היה הרבה יותר מהיר. לא יכול שהרכיבים פשוט התעייפו?

פורסם

נשמע לי מוגזם מאוד בשביל דפדפנים והאזנה למוזיקה.

גם ווינדוס 7 יחסית כבד על מחשבים מאשר XP או 8 והלאה.

אולי יש תוספים מיותרים שנמצאים עליהם.

עוד אופציה לפינוי מקום- כנס למחשב שלי לחץ לחצן ימני על הכונן הראשי ובחר ניקוי דיסק. תראה כמה קבצים הצטברו לך שם במשך הזמן ותנקה אותם, גם את הקבצי מערכת. בכרום ובאקספלורר נקה גם את ההיסטוריה וכל הקבצים שמצטברים.

פורסם

יש מצב שבטעות יש לך ווינדוס 7 של 32 ביט ולא של 64 ביט?

תבדוק סקטורים פגומים בדיסק הקשיח ואת מצב הSSD בעזרת Hard Disk Sentinel.

אם יש לך ווינדוס 7 של 64 ביט, הSSD וההרדיסק תקינים, אז שקול לפרמט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
נשמע לי מוגזם מאוד בשביל דפדפנים והאזנה למוזיקה.

גם ווינדוס 7 יחסית כבד על מחשבים מאשר XP או 8 והלאה.

אולי יש תוספים מיותרים שנמצאים עליהם.

עוד אופציה לפינוי מקום- כנס למחשב שלי לחץ לחצן ימני על הכונן הראשי ובחר ניקוי דיסק. תראה כמה קבצים הצטברו לך שם במשך הזמן ותנקה אותם, גם את הקבצי מערכת. בכרום ובאקספלורר נקה גם את ההיסטוריה וכל הקבצים שמצטברים.

תשמע, אני גולש באתרים דיי כבדים

בעיקר אתרים לניתוח טכני שמריצים אפליקציות ג'אווה (4-5 טאבים בו זמנית מדי פעם)

בכרום אני מריץ אפליקציית וואטסאפ למחשב

אני מניח שהאתרים האלה יותר כבדים מסתם חיפוש בגוגל.

ניקוי כונן אני עושה כל הזמן.

איך אני יודע אם צריך לעשות איחוי ?

פורסם

אם יש לך אחריות על הSSD תנצל אותה,

לפי מה שהוא רושם - יש סקטור פגום בSSD, ו94% מעיד שהSSD כבר לא במצב טוב,

חוץ מזה 80GB בSSD זה ממש כלום, 15GB פנוי זה מעט. היה לי SSD של 128GB ובקושי הסתדרתי איתו,

החלפתי ל240GB של אינטל, ואת הישן שמתי בלפטופ של אבא, שלא מבין איך מחשב שבקושי היה זז פתאום נהיה טיל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...