Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בבית מזגן של אלקטרה (דגם ELCO?) , בזמן האחרון המאייד התחיל לעשות רעש של טרקטור , מתנועע לו בזמן שעובד ומוציא מים בזמן הפעלתו, כמו כן מצבו הקוסמטי גרוע (היה לבן , כרגע צהוב).

מחיפוש ברשת , עלתה השאלה של השמנים , שיש מזגנים שעובדים עם שמן סינטטי ויש העובדים עם שמן מינרלי (עדיין לא בדקתי על איזה שמן עובד המזגן שלי).

האם בהמשך , במידה והמעבה יחדל מלפעול תקין , אצטרך להחליף גם את היחידה הפנימית? או שאוכל פשוט להחליף גם מעבה ולהשאיר את היחידה הפנימית שאני רוצה להתקין?

ומה לגבי צנרת ? יש בעיה להישאר עם אותה צנרת במידה ואביא מאייד שתואם לקטרים של הצנרת?

אשמח לתשובה ממבינים בתחום.

תודה.

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

דוד, ניתן לבצע את מה שאתה רוצה לעשות, מניסיון זה לא מומלץ. יחידה פנימית זהה כנראה שלא תמצא, ולהתאים חדשה, זה לא תמיד יוצא טוב, במיוחד אם גם היחידה החיצונית ראתה ימים טובים יותר.

אין שום בעיה להישאר עם הצנרת במידה והקטרים מתאימים.

בעתיד תוכל להתאים יחידה חיצונית מתאימה.

יצא לי לראות 3 מקרים כאלה(אחד מהם בביתי), באף אחד מהם העסק לא עבד חלק, ולבסוף נרכש מזגן חדש.

ממליץ למצוא פלסטיקה מתאימה ולהחליף, ולטפל בתקלות נקודתית(לבדוק מה מרעיש).

פורסם

אני רוצה לשתף אותך מה עשיתי לפני כחודש עם מזגן אלקו היי טק(ככה זה נקרא) בן יותר מ 10 שנים שהיה מותקן בחדר חיצוני והיה ללא שימוש בשנתיים האחרונות בגלל התיישנות, לכלוך ורעש.

החלטתי לפנות איזה שעתיים לשיפוץ אם נטייה לזרוק אותו (בכל מקרה רציתי לזרוק)

בגלל שלא היה הפחד של לקלקל אותו, היה אומץ, ופשוט פירקתי את היחידה הפנימית לגורמי גורמים. ממש הוצאתי כל כול החלקים!

עשיתי נקיון יסודי עם מחטא (שפריצר) וחלקים רבים פשוט שטפתי בצינור מים. אני לא יכול לתאר כמה ג'יפה ולכלוך היה בכל המכלולים. לאחר כשעתיים של פירוק ניקוי וייבוש המזגן היה מבריק מבפנים, שימנתי חלקים נעים ובאמת היה נוצץ מבפנים ומריח טוב. והכל חז בחזרה למקום עד הבורג האחרון. לא מסובך בכלל אין בפנים חלקים חכמים.

המעטפת החיצונית, הפלסטיקה שהייתה בצבע כתום אפילו מרוב התיישנות, ניקיתי וצבעתי בספריי לבן מיוחד לפלסטיקה.

המזגן נראה כמו חדש, ולאחר התקנה שעלתה לא הרבה בכלל אצל מתקין ומילוי גז, המזגן פשוט מקרר מקפיא. שקט והאוויר שיוצא ממנו מאד צח ונקי.

שווה לנסות, לדעתי המזגנים הישנים האלה ובמיוחד של אלקו (סדרה גבוהה של אלקטרה) הם טובים בהחלט. ואני אומר בתור מישהו שיש לו מזגן מיצובישי בחדר שינה בעלות של 8 מזגנים כאלה.

• תוכן חדש...