Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי seat ibiza 2008.

בימים האחרונים הרמקולים שעושה את צליל הוינקר,4 אורות אזהרה, צליל התראה אורות דולקים כשהרכב מכובה וכו'

התחיל לזייף ועכשיו לא עובד בכלל.

יש למישהו מושג עם זה פיוז שניתן לתקן?

תודה.

פורסם
איפה עושים זאת?

האם עדיף להזמין רמקול מאייבי?

בהחלט עדיף אבל צריך לדעת כיצד ואיך לפרק את לוח השעונים ולהחליף את הרמקול. אני מציע לך לקפוץ למכון ספידומטרים אשר עוסק בתיקון לוחות שעונים או למוסך רון בת"א.

ייצרן הרכב לא מוכר את הרמקול כחלק נפרד לכן אין לרמקול מק"ט לכן תצטרך לחרוש את האינטרנט בכדי למצוא רמקול מתאים.

לדוגמא בלבד:

http://www.ebay.com/itm/181591494985?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

זה רמקול? תמיד הייתי בטוח שזה ממסר כלשהו שמבצע דפיקות

שיטה עתיקה שכבר רוב הייצרנים לא משתמשים בה ברכבים חדשים.

איזה כייף לי :)

פורסם
ניגר בחלק מהרכבים זה רמקול, ברוב זה אכן ממסר רועש במיוחד

כמו שרשם מרק - פעם היה רכיב שנקרא "פלשר מאותתים" - ממסר עם 3 רגליים בבית פיוזים שעשה את התקתוק הזה.

במכוניות מודרניות (למשל בפיז'ו/סיטרואן כבר לפני 15 שנה) הפונקציה הזו עברה למחשב ואיתותים למעשה מהבהבים ללא רעש.

ואז צריך משהו שיעשה את התקתוק המוכר הזה כדי להזכיר לנהג שיש איתות פועל. עשו רמקול. בפולקסווגנים הוא בתוך לוח שעונים, בפיז'ו/סיטרואן הוא בתוך מכלול ידית איתות/מגבים. באחרים לא מכיר...

אותו רמקול אחראי על כל הצלילים של האוטו - זמזם אורות, תקתוק מאותתים, זמזם נסיעה עם בלם יד וכו'.

כשהרמקול מתקלקל כל הצלילים האלו מפסיקים לעבוד, ולכן אם נעלם גם זמזם אורות אז די בטוח שזה רמקול.

• תוכן חדש...